Lehet csak a formázás fog segíteni.Logan545 írta:Volt már valakinek olyan, hogy nem működött a kamera? Tehát se a multimédiából, se a kameragombbal nemmegy.
Feldobtam 1-2 moddingot az 5800 mondding topikból, de előtte lementettem a módosított mappákat. Miután módosítottam nem ment a kam. Utána visszaírtam az eredeti fájlokra, és semmi. Tud valaki valamit mondani rá? Ötlet? Valami?
Köszi
Nokia E52
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia E52
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Ja... csak ugrott a hack. Ezért nem szerettem volna HR-elni a telót... Most Phoenix, flash újra. Azthittem hogy ez a módosított fw ezmár nem "felejti" el hogy megvan hackelve a teló. Nahátezt jól megírtam xD
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Mivel gyári "állapotra" áll vissza, ne csodálkozz. Ezt tudni kelet volna, a gyikban is le van írva.Logan545 írta:Ja... csak ugrott a hack. Ezért nem szerettem volna HR-elni a telót... Most Phoenix, flash újra. Azthittem hogy ez a módosított fw ezmár nem "felejti" el hogy megvan hackelve a teló. Nahátezt jól megírtam xD
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- Újonc
- Készüléktípus: e52
- Has thanked: 0
Sziasztok
A 34-es FW-vel nekem nem fagy a Garmin.
Legalábbis a hétvégén naponta 8 órát ment szlovákiában és folyamatosan rögzítette az utat. Mellette futott a beépített nokiás magasság mérő és megtett táv mérő. Oda vissza lépkedtem egyikből a másikba és semmi fagyás.
Kicsit talán gyorsabb is rajta a Garmin.
Csak ott rondított bele a dologba hogy 3. nap végén este megnyitottam a Garmin progit és elsőre azt hozta be hogy vállasszon nyelvet és így tovább.... Szóval a mentett útvonalak elvesztek sajnos mert valamiért telepíteni akarta volna újra.
De nem baj gépre sajnos úgy sem lehet lementeni és visszatölteni az útvonolakat.
Sziasztok
A 34-es FW-vel nekem nem fagy a Garmin.
Legalábbis a hétvégén naponta 8 órát ment szlovákiában és folyamatosan rögzítette az utat. Mellette futott a beépített nokiás magasság mérő és megtett táv mérő. Oda vissza lépkedtem egyikből a másikba és semmi fagyás.
Kicsit talán gyorsabb is rajta a Garmin.
Csak ott rondított bele a dologba hogy 3. nap végén este megnyitottam a Garmin progit és elsőre azt hozta be hogy vállasszon nyelvet és így tovább.... Szóval a mentett útvonalak elvesztek sajnos mert valamiért telepíteni akarta volna újra.
De nem baj gépre sajnos úgy sem lehet lementeni és visszatölteni az útvonolakat.
Sziasztok
-
- Újonc
#beginregion OFF
Honnan tudnám leszedni az OVI 2.1.1.1-nél frisebb verzióját, mert nem tudom frissíteni, tök baromságokat ír ki a frissítés letöltése közben...
#endregion OFF
Honnan tudnám leszedni az OVI 2.1.1.1-nél frisebb verzióját, mert nem tudom frissíteni, tök baromságokat ír ki a frissítés letöltése közben...
#endregion OFF
-
- Újonc
Sziasztok!
Sajnos lassacskán megadja magát a gyári fóliám. Szerintetek érdemes beruházni egy új képernyővédő fóliára? Vagy felesleg, mert nem karcolódik nagyon a kijelző?
Egyébként a speedshop-nál néztem egy brando fóliát kb 2e Ft-ért, ami elvileg többször használható. Bár az nem teljesen világos számomra, hogy ez technikailag miként valósul meg. Mert ha mondjuk felgyűrődik egy kicsit, akkor azt utána hogy lehet rendesen visszarakni?
Sajnos lassacskán megadja magát a gyári fóliám. Szerintetek érdemes beruházni egy új képernyővédő fóliára? Vagy felesleg, mert nem karcolódik nagyon a kijelző?
Egyébként a speedshop-nál néztem egy brando fóliát kb 2e Ft-ért, ami elvileg többször használható. Bár az nem teljesen világos számomra, hogy ez technikailag miként valósul meg. Mert ha mondjuk felgyűrődik egy kicsit, akkor azt utána hogy lehet rendesen visszarakni?
- potter55
- Moderátor
Ha maps-ra gondoltál, akkor vagy a letöltéseknél megtalálod vagy a nokia.hu-ról tudod letölteni.Pgeo írta:#beginregion OFF
#endregion OFF
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
Én az Ovi suite-ra gondoltam. Most a 2.1.1.1 van fent. Nyomok 1 frissítést, és ilyeneket ír, hogy 65400 / 17 Mb van még hátra. Valami gixer van, mert az aktuális állapot nagyobb, mint a 17Mb, amit le kellene töltenie. A Nokia.hu-n, meg nincs fent az ennél frissebb verzió.
- potter55
- Moderátor
Akkor lehet csak megbolondult az a része. A Nokia Europe oldalon sincs újabb.Pgeo írta:Én az Ovi suite-ra gondoltam. Most a 2.1.1.1 van fent. Nyomok 1 frissítést, és ilyeneket ír, hogy 65400 / 17 Mb van még hátra. Valami gixer van, mert az aktuális állapot nagyobb, mint a 17Mb, amit le kellene töltenie. A Nokia.hu-n, meg nincs fent az ennél frissebb verzió.