Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Logan545 írta:Volt már valakinek olyan, hogy nem működött a kamera? Tehát se a multimédiából, se a kameragombbal nemmegy.
Feldobtam 1-2 moddingot az 5800 mondding topikból, de előtte lementettem a módosított mappákat. Miután módosítottam nem ment a kam. Utána visszaírtam az eredeti fájlokra, és semmi. Tud valaki valamit mondani rá? Ötlet? Valami?
Köszi :)
Lehet csak a formázás fog segíteni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Logan545
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Logan545 »

Ja... csak ugrott a hack. Ezért nem szerettem volna HR-elni a telót... Most Phoenix, flash újra. Azthittem hogy ez a módosított fw ezmár nem "felejti" el hogy megvan hackelve a teló. Nahátezt jól megírtam :D xD
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Logan545 írta:Ja... csak ugrott a hack. Ezért nem szerettem volna HR-elni a telót... Most Phoenix, flash újra. Azthittem hogy ez a módosított fw ezmár nem "felejti" el hogy megvan hackelve a teló. Nahátezt jól megírtam :D xD
Mivel gyári "állapotra" áll vissza, ne csodálkozz. Ezt tudni kelet volna, a gyikban is le van írva. :yes: :yes:
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
wextor
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e52
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: wextor »

Sziasztok

A 34-es FW-vel nekem nem fagy a Garmin.
Legalábbis a hétvégén naponta 8 órát ment szlovákiában és folyamatosan rögzítette az utat. Mellette futott a beépített nokiás magasság mérő és megtett táv mérő. Oda vissza lépkedtem egyikből a másikba és semmi fagyás.
Kicsit talán gyorsabb is rajta a Garmin.

Csak ott rondított bele a dologba hogy 3. nap végén este megnyitottam a Garmin progit és elsőre azt hozta be hogy vállasszon nyelvet és így tovább.... Szóval a mentett útvonalak elvesztek sajnos mert valamiért telepíteni akarta volna újra.
De nem baj gépre sajnos úgy sem lehet lementeni és visszatölteni az útvonolakat.

Sziasztok
Pgeo
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Pgeo »

#beginregion OFF
Honnan tudnám leszedni az OVI 2.1.1.1-nél frisebb verzióját, mert nem tudom frissíteni, tök baromságokat ír ki a frissítés letöltése közben...
#endregion OFF
gonzo1985
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: gonzo1985 »

Sziasztok!

Sajnos lassacskán megadja magát a gyári fóliám. Szerintetek érdemes beruházni egy új képernyővédő fóliára? Vagy felesleg, mert nem karcolódik nagyon a kijelző?
Egyébként a speedshop-nál néztem egy brando fóliát kb 2e Ft-ért, ami elvileg többször használható. Bár az nem teljesen világos számomra, hogy ez technikailag miként valósul meg. Mert ha mondjuk felgyűrődik egy kicsit, akkor azt utána hogy lehet rendesen visszarakni? :?
potter55
Moderátor
Moderátor

Pgeo írta:#beginregion OFF
Honnan tudnám leszedni az OVI 2.1.1.1-nél frisebb verzióját, mert nem tudom frissíteni, tök baromságokat ír ki a frissítés letöltése közben...
#endregion OFF
Ha maps-ra gondoltál, akkor vagy a letöltéseknél megtalálod vagy a nokia.hu-ról tudod letölteni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Pgeo
Újonc
Újonc

Én az Ovi suite-ra gondoltam. Most a 2.1.1.1 van fent. Nyomok 1 frissítést, és ilyeneket ír, hogy 65400 / 17 Mb van még hátra. Valami gixer van, mert az aktuális állapot nagyobb, mint a 17Mb, amit le kellene töltenie. A Nokia.hu-n, meg nincs fent az ennél frissebb verzió.
potter55
Moderátor
Moderátor

Pgeo írta:Én az Ovi suite-ra gondoltam. Most a 2.1.1.1 van fent. Nyomok 1 frissítést, és ilyeneket ír, hogy 65400 / 17 Mb van még hátra. Valami gixer van, mert az aktuális állapot nagyobb, mint a 17Mb, amit le kellene töltenie. A Nokia.hu-n, meg nincs fent az ennél frissebb verzió.
Akkor lehet csak megbolondult az a része. A Nokia Europe oldalon sincs újabb.

Pgeo
Újonc
Újonc

Köszi!
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”