Nokia E52
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
Sziasztok!
Körülbelül másfél hete vásároltam a készüléket. Sikerült feltelepítenem az ingyenes OVI térképek alkalmazást, amit ki is próbáltam két alkalommal, ami hála égnek tökéletesen működött.
Azonban a mai nap az Ovi térképek alkalmazásba belépve a telefon kidobott a menüből, egyszerűen még be sem tudtam lépni a saját pozíció fájlba.
Körülbelül fél órája végeztem szoftverfrissítést, de nem lett eredménye. Újratelepítettem az Ovi térképek alkalmazást, de ez sem vezetett eredményre.
Nem tudom mi lehet a baja.
Körülbelül másfél hete vásároltam a készüléket. Sikerült feltelepítenem az ingyenes OVI térképek alkalmazást, amit ki is próbáltam két alkalommal, ami hála égnek tökéletesen működött.
Azonban a mai nap az Ovi térképek alkalmazásba belépve a telefon kidobott a menüből, egyszerűen még be sem tudtam lépni a saját pozíció fájlba.
Körülbelül fél órája végeztem szoftverfrissítést, de nem lett eredménye. Újratelepítettem az Ovi térképek alkalmazást, de ez sem vezetett eredményre.
Nem tudom mi lehet a baja.
-
- 2. szint
- Has thanked: 2 times
Hát, sajnos most jön az a lépés, ami kényelmetlen, tuti, hogy nyűg, és lehet, hogy nem oldja meg, de ha tényleg nincs más, akkor:
1. FACTORY-SETTING (de nem töröl semmit, de "alapbeállításra" hoz mindent) = *#7370#
ha ez sem segít, akkor gari előtt az utolsó, amit meg tud próbálni az ember házilag:
2. HARDRESET = "hívásgomb + * + 3-as gombok folyamatos nyomvatartása mellett bekapcsolod a telefont PIN kód kérésig." (Minden utólag telepített progi elvész, minden beállítás szintén.)
TG
1. FACTORY-SETTING (de nem töröl semmit, de "alapbeállításra" hoz mindent) = *#7370#
ha ez sem segít, akkor gari előtt az utolsó, amit meg tud próbálni az ember házilag:
2. HARDRESET = "hívásgomb + * + 3-as gombok folyamatos nyomvatartása mellett bekapcsolod a telefont PIN kód kérésig." (Minden utólag telepített progi elvész, minden beállítás szintén.)
TG
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N78 E72
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 8 times
{OFF}tgeri írta:Hát, sajnos most jön az a lépés, ami kényelmetlen, tuti, hogy nyűg, és lehet, hogy nem oldja meg, de ha tényleg nincs más, akkor:
TG
Tgeri!
Kérlek ne írd már le még egyszer azt amit rosszul tudsz! Már többször láttam tőled leírva, hogy a 7370-es és a 4 gombos reszet különböző eredményt hoz. Nem így van! Az eredménye ugyanaz lesz!! A 4 gombos reszetet akkor kell (érdemes) használni, ha a 7370-es kódot már nem lehet beírni, mert annyira halott egy telefon.
"Softreset – a telefon nem formázódik le: *#7780# (*#rst_#)
Hardreset – visszaállítjuk a gyári állapotra a telefont, minden törlődik. Kérni fogja a biztonsá-gi kódot: *#7370# (*#rs0#)"
Smartnews.hu-ról
{/OFF}
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia e52
Sziasztok!
Van egy E52-esem. Szoftver: 033.002.219.01
Mostanában azt csinálja, hogy beszélgetés közben sokszor lefagy, de az is előfordul, hogy csak simán pihen a zsebemben, és ott hal le, vagy kikapcsol magától. Mit tegyek vele, hogy orvosoljam ezt a problémát?
Van egy E52-esem. Szoftver: 033.002.219.01
Mostanában azt csinálja, hogy beszélgetés közben sokszor lefagy, de az is előfordul, hogy csak simán pihen a zsebemben, és ott hal le, vagy kikapcsol magától. Mit tegyek vele, hogy orvosoljam ezt a problémát?
-
- 2. szint
- Has thanked: 2 times
Ez gáz. Elnézést kérek mindenkitől! Air: ha korábban is láttad, hogy rosszat írok, már akkor kijavíthattál volna. Remélem, senkinek nem okoztam ezzel gondot!air írta:...Kérlek ne írd már le még egyszer azt amit rosszul tudsz! Már többször láttam tőled leírva, hogy a 7370-es és a 4 gombos reszet különböző eredményt hoz. Nem így van!...
Végig rosszul tudtam, ez volt a baj! Most már jól fogom mondogatni!
Üdv,
TG
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N78 E72
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 8 times
1) Nem gond, csak megtévesztő.tgeri írta:Ez gáz. Elnézést kérek mindenkitől! Air: ha korábban is láttad, hogy rosszat írok, már akkor kijavíthattál volna. Remélem, senkinek nem okoztam ezzel gondot!air írta:...Kérlek ne írd már le még egyszer azt amit rosszul tudsz! Már többször láttam tőled leírva, hogy a 7370-es és a 4 gombos reszet különböző eredményt hoz. Nem így van!...
Végig rosszul tudtam, ez volt a baj! Most már jól fogom mondogatni!
Üdv,
TG
2) Nem akartam tudálékos lenni, vártam, hogy más kijavítson.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Ház+hangszóró
Viszem a héten szervizbe a készülékemet, házat cseréltetni. Szerintetek érdemes lehet hangszórót is cserélni benne? Néha nálam is előjön a tipikus recsegős probléma. Teszteltem olyan készüléket ami folyamatosan recsegett. Az enyém ehhez képes tökéletes. Viszont attól tartok, hogy később felerősödhet a probléma. Most még gariban lehetne orvosolni.
Szerintetek érdemes babrálni?
MÁS --- Nézzétek meg a linket. Kimondottan E52-höz való tokot kaptam ma....
viewtopic.php?f=71&t=2422
Smsung Galaxy S - I9000XXJPU - speedmod-kernel-k11
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Ház+hangszóró
Szerintem cseréltesd azt is.yager01 írta:Viszem a héten szervizbe a készülékemet, házat cseréltetni. Szerintetek érdemes lehet hangszórót is cserélni benne? Néha nálam is előjön a tipikus recsegős probléma. Teszteltem olyan készüléket ami folyamatosan recsegett. Az enyém ehhez képes tökéletes. Viszont attól tartok, hogy később felerősödhet a probléma. Most még gariban lehetne orvosolni.
-
- Újonc
- Has thanked: 3 times
Volt már valakinek olyan, hogy nem működött a kamera? Tehát se a multimédiából, se a kameragombbal nemmegy.
Feldobtam 1-2 moddingot az 5800 modding topikból, de előtte lementettem a módosított mappákat. Miután módosítottam nem ment a kam. Utána visszaírtam az eredeti fájlokra, és semmi. Tud valaki valamit mondani rá? Ötlet? Valami?
Köszi
Feldobtam 1-2 moddingot az 5800 modding topikból, de előtte lementettem a módosított mappákat. Miután módosítottam nem ment a kam. Utána visszaírtam az eredeti fájlokra, és semmi. Tud valaki valamit mondani rá? Ötlet? Valami?
Köszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Logan545 2010-05-26 szer. 20:41:09-kor.