Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
payskin
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: payskin »

Shyciii írta:Nálam hasonlóan működik. Ha olyan kódot írok be, amihez egy darab név tartozik akkor nekem a navigombot kell lefelé nyomni hogy ki is válassza (azt az egyet), és akkor mehet a tárcsáz gomb. Bár én kezdetektől kezdve így csináltam, úgyhogy nem tom, hogy a többi szofttal hogy ment.
Kipróbáltam olyan számmal is, ami egyet, olyannal, ami többet ad vissza, természetesen kijelölöm a nevet, és aztán sem a hívás, sem a navi közepére semmi.

Ha ketten mondjátok, hogy nálatok ok, az nagyon jó hír, mert akkor helyi gubanc van nálam, este tolok rajta egy resetet/formázást/kisbaltát.
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

payskin írta:
Shyciii írta:Nálam hasonlóan működik. Ha olyan kódot írok be, amihez egy darab név tartozik akkor nekem a navigombot kell lefelé nyomni hogy ki is válassza (azt az egyet), és akkor mehet a tárcsáz gomb. Bár én kezdetektől kezdve így csináltam, úgyhogy nem tom, hogy a többi szofttal hogy ment.
Kipróbáltam olyan számmal is, ami egyet, olyannal, ami többet ad vissza, természetesen kijelölöm a nevet, és aztán sem a hívás, sem a navi közepére semmi.

Ha ketten mondjátok, hogy nálatok ok, az nagyon jó hír, mert akkor helyi gubanc van nálam, este tolok rajta egy resetet/formázást/kisbaltát.
Hárman mondjuk most már. :D
Nálam is működik rendesen. (034)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára laci64 2010-05-20 csüt. 07:45:42-kor.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
tgeri
2. szint
2. szint
Készüléktípus: E52
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: tgeri »

(Csak egy adminisztratív megjegyzés: elég sűrűn változnak a firm-ek, ha valaki hivatkozik rá, hogy "a legújabb firm van rajta", akkor inkább számmal tegye. most 34-es a legújabb, de holnap, már lehet h a 39-es lesz, ki tudja, és ha valaki pár hét/hónap múlva erre téved, legalább őt ne szívassuk ezzel, meg adott esetben magunkat, ha két ember "legfrissebb"-ről beszél, csak az egyik nem tud még egy újról, és közben különbözőeket nyomkodnak... Szóval: a 34-es firm ezt elvileg nem rontja el.
Először szerintem *#7370# -t kéne talán, hátha elég. Ha nem akkor jön a " hívásgomb + * + 3-as gombok folyamatos nyomvatartása mellett bekapcsolod a telefont PIN kód kérésig" c. történet?
Shyciii
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

payskin írta:

Ha az a normális, hogy először a navigpomb lefelé-vel kell kiválasztani az emberkét, és úgy működjön a tárcsáz gomb, akkor normálisan működik nekem is. De ha a navi gomb lefelé nélkül is kellene működnie, akkor nekem se jó, pedig nekem lett formázva frissítés után :)
hansy
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: hansy »

Üdv!

Nem lehet inaktiválni az e-mail gombot a telón? Navi gomb használatakor sokszor rányomok és csatlakozni akar a netre. Tudtok megoldást?

Kösz
laci64
Moderátor
Moderátor

Shyciii írta:Ha az a normális, hogy először a navigpomb lefelé-vel kell kiválasztani az emberkét, és úgy működjön a tárcsáz gomb, akkor normálisan működik nekem is. De ha a navi gomb lefelé nélkül is kellene működnie, akkor nekem se jó, pedig nekem lett formázva frissítés után :)
Nekem le-fel is működik.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
laci64
Moderátor
Moderátor

hansy írta:Üdv!

Nem lehet inaktiválni az e-mail gombot a telón? Navi gomb használatakor sokszor rányomok és csatlakozni akar a netre. Tudtok megoldást?

Kösz
De, ki lehet kapcsolni.
Beállítások - általános - testreszabás - egyérin.gombok.
Ott beállítod, hogy nincs.
Shyciii
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

laci64 írta:
Shyciii írta:Ha az a normális, hogy először a navigpomb lefelé-vel kell kiválasztani az emberkét, és úgy működjön a tárcsáz gomb, akkor normálisan működik nekem is. De ha a navi gomb lefelé nélkül is kellene működnie, akkor nekem se jó, pedig nekem lett formázva frissítés után :)
Nekem le-fel is működik.
Igen, a fel is működik, mert átellenes gomb, csak nekem a lefelé gyorsabb ilyenkor :)
akosnak78
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: akosnak78 »

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem.

Nem tudom, hogy ki találkozott már vele, de nekem azt csinálja, hogy megnyitom a galériát akkor átvált egy teljesen ismeretlen témára, ami nincs is a telefonon, legalább is én nem telepítettem rá és utánna minden esetben nekem kell visszaállítanom az általam használt és kedvelt témát.??? :hmm2: Ezt minden alkalommal eljátsza amikor galériába lépek, vagy volt már más alkalmazás használata során is rá példa. Amúgy nincsenek a gyári témákon más témáim. 033. szoft van rajta.
Pgeo
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Pgeo »

Érdekes, nekem sose csinált ilyet. Lehet, 1 HR megoldaná...
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”