Nokia E71

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
simcax
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: simcax »

bruno88 írta:hello
Valaki tudna nekem segiteni? En is vettem 2 honapja egy ilyen telot...nekem meg nem volt symbianos telefonom, es nagyon idegesit h minden nap be kell allitanom az ebresztot. Valaki nem tudja hol lehetne bealitani h minden nap ugyanabban az idoben ebresszen???
Vallaszotokat elore is koszonom!
Menü->Iroda->Óra
Ott navigomb jobbra, ez átvált a Jelzés lapra. Opciók, új jelzés. Ott beállítod az időpontot, lejjebb lapozol és megtalálod, hogy Ismétlés: ahol beállíthatod hogy nincs ismétlés, naponta, hetente, vagy munkanapokon riasszon. Hogy mi számít munkanapnak, azt szintén az Opciók menüben a beállítások között tudod klikkelgetni.
bruno88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: bruno88 »

potter55 írta:
Valaki tudna nekem segiteni? En is vettem 2 honapja egy ilyen telot...nekem meg nem volt symbianos telefonom, es nagyon idegesit h minden nap be kell allitanom az ebresztot. Valaki nem tudja hol lehetne bealitani h minden nap ugyanabban az idoben ebresszen???
Rakd fel a Handy Alarm Pro-t, abban be lehet állítani. De ha jól tudom, kikapcsolva nem ébreszt.
Meg lehet a gyári is tudja, ami szerintem a felhasználói kézikönyveben benne van, ha nincs akkor a nokia.hu-ról le tudod tölteni.
Koszonom, ez a progi meg is oldotta problemam!
udv!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

bruno88 írta:
potter55 írta:
Rakd fel a Handy Alarm Pro-t, abban be lehet állítani. De ha jól tudom, kikapcsolva nem ébreszt.
Meg lehet a gyári is tudja, ami szerintem a felhasználói kézikönyveben benne van, ha nincs akkor a nokia.hu-ról le tudod tölteni.
Koszonom, ez a progi meg is oldotta problemam!
udv!
Ezt be lehet állítani a gyári ébresztőben is, sőt, még a naptárban is :yes:
ferzoo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71 grey

Hozzászólás Szerző: ferzoo »

Valaki tudja miért szól gyengén a netrádió progival Sony hifi erősítőn keresztül ez a teló,nincs benne mély hang,de magasak is hiányosak.A zenelejátszója cd.ről gépre majd mikro sd.re szebben szól,lényegesen jobb az átvitel.
Nokia netrádió 1,2 verzió lett rátéve.Esetleg van jobb is?
Asus laptoppal Wlannal,cd.minőségben hallgatom az összes magyar adót,pl.powerfm.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

ferzoo írta:Valaki tudja miért szól gyengén a netrádió progival Sony hifi erősítőn keresztül ez a teló,nincs benne mély hang,de magasak is hiányosak.A zenelejátszója cd.ről gépre majd mikro sd.re szebben szól,lényegesen jobb az átvitel.
Nokia netrádió 1,2 verzió lett rátéve.Esetleg van jobb is?
Asus laptoppal Wlannal,cd.minőségben hallgatom az összes magyar adót,pl.powerfm.
Egyrészt ez nem zenetelefon, hanem egy üzleti készülék, így nem ezen van a hangsúly. Másrész van equalizer, próbáld meg azzal beállítani a saját igényed szerint. De azért ne várj annyit mint egy zenetelefontól (Pl 5800)!
ferzoo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71 grey

Hozzászólás Szerző: ferzoo »

Equalizer netrádiónál nincs,de nem sokat ér amugy sem.Azért kösz választ.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

ferzoo írta:Equalizer netrádiónál nincs,de nem sokat ér amugy sem.Azért kösz választ.
Jogos :yes: :D

Hát akkor a másik a válasz: ez egy üzleti telefon :roll:
Fnzoley
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung galaxy s 2
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Fnzoley »

Üdv Mindenkinek! Ismét egy problémám lenne. Ma telepítettem az időkép.hu widgetet és frissítettem a Pep! mp3 widgetet. Ezen kívül feltettem a distributableplayer flashlite s60 en.sis progit. Ezután a flashlite-t leszedtem, mert a widgetek elinditásakor azt a hibát kaptam, hogy "WidgetUI: Az átjáró nem válaszol! Leszedtem a widgeteket, majd újra feltelepítettem őket. Elindultak és működtek. Ennek már több órája és most mikor elindítottam az időkép.hu-t, újra ezt a hibaüzenetet kaptam. A flashlite tett be vagy a két widget nem szereti egymást? Kérlek benneteket segítsetek! Előre is köszönöm.
Ui.:A Pep! mp3 már régen használom probléma nélkül. :sad:
mimi_bacsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: mimi_bacsi »

Olyan navigációs (GPS) programot keresek E71-hez, amely azt is tudja hogy a névjegyzékben szereplő személyek címéhez navigál igény szerint a program. (természetesen a kiválasztás után)
simcax
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71

Hozzászólás Szerző: simcax »

mimi_bacsi írta:Olyan navigációs (GPS) programot keresek E71-hez, amely azt is tudja hogy a névjegyzékben szereplő személyek címéhez navigál igény szerint a program. (természetesen a kiválasztás után)
Szerintem sajna nincs ilyen. (Ez - sajnos- nem iphone vagy android vagy winmo telefon ahol ez a szolgáltatás működik.)
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”