Nokia E52
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
Mi az a Phoenix és mire jó?
Az X-Plorer nevű progi nem fut normálisan, mert miután elindítottam, azután egy másodpercel kilép. Ugyanez van a gyári böngészővel, sőt a Skyfire nevű böngészővel is. A YouTube progival is ugyanígy vagyok. Nem tudtok erre valami megoldást (21-es firmware-m van)?
Az X-Plorer nevű progi nem fut normálisan, mert miután elindítottam, azután egy másodpercel kilép. Ugyanez van a gyári böngészővel, sőt a Skyfire nevű böngészővel is. A YouTube progival is ugyanígy vagyok. Nem tudtok erre valami megoldást (21-es firmware-m van)?
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
Sajnos ez sehogy sem akar menni. Segítséget kértem a Nokiától. Sokat nem várok tőlük, de hátha....tnoise írta:az egy 4kB-os telepítőfájl, ami úgy "ollózza" össze az alkalmazás darabjait (nézd meg, ha rákeresel a mem.kártya biztonsági mentésében pl. az "acm" szóra, talál 19 fájlt. Szerintem ez így nem fog menni, de próbáld meg, hogy ezeket bemásolod a szükséges mappákba, hátha.steve-n írta:...A bizt.mentésben meg is találtam a private\10202dce\acmm_s60_3rd_v1.00_build_37_nokia_global_tpo.sis néven. De hiába másolom vissza, azt írja ki a teló:
1 mem kártya inicializálása
2 nem lehet telepíteni a fájlt, menjek az alkalmazás kezelőbe
...
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
A World Traveler frissült, és megjelent egy új plugin is: Connect. Elvben az internetkapcsolatot optimalizálná, és persze ez nem ingyenes...
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Szerbusztok, segítséget szeretnék kérni sok oldalt visszaolvasva sem találtam meg a megoldást, ha van. Viszont a Garmin -os
kérdésekkel ami a fórum közel 2/3-át foglalja el nagyon tele lett a hócipőm.
Szóval nekem az lenne a kérdésem, hogy a készenléti ablakban bal oldalon fent van az óra és egyből mellette a szolgáltató neve, nem lehetne 1-2 szóközt beiktatni valahogy?
ÉS hogy up to date legyek, ki milyen programot használ az életét megkönnyebbíteni a telefonján? És melyik miért jobb, mint a gyári ha van?
Illetve, hogy lehet beállítani, hogy a billentyűzetem, amikor használom világítson, napszaktól függetlenül. Nem szeretném a szenzort letakarni, egyéb megoldásra vágyom
Köszönettel Donald
kérdésekkel ami a fórum közel 2/3-át foglalja el nagyon tele lett a hócipőm.
Szóval nekem az lenne a kérdésem, hogy a készenléti ablakban bal oldalon fent van az óra és egyből mellette a szolgáltató neve, nem lehetne 1-2 szóközt beiktatni valahogy?
ÉS hogy up to date legyek, ki milyen programot használ az életét megkönnyebbíteni a telefonján? És melyik miért jobb, mint a gyári ha van?
Illetve, hogy lehet beállítani, hogy a billentyűzetem, amikor használom világítson, napszaktól függetlenül. Nem szeretném a szenzort letakarni, egyéb megoldásra vágyom

Köszönettel Donald
- marcedli
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S+Nokia E52
- Been thanked: 3 times
Opera mini 5 beta -gyorsabb, tizedannyi adatforgalom, kényelmesebb funkciókdonald67 írta:ki milyen programot használ az életét megkönnyebbíteni a telefonján
AquaCalendar - Ikonokat lehet az eseményekhez rendelni, havi nézetben jóval áttekinthetőbb ezáltal, mikor milyen elfoglaltság van, ezentúl gyakorlatilag minden eleme testreszabható, színek, kategóriáők, bármi
X-plore: mert kényelmesebb, egyszerűbb
FunTorch - mert nincs gyári zseblámpa progi
Sygic - Mert néha elkél egy frissebb térkép (az ovi térképeken van olyan utca, amit már évek óta máshogy hívnak...)
Mobipocket Reader - Mert szeretek olvasni, és rengeteg jó magyar e-book van a neten
Gmail - ha keresni kell a fiókomban lévő levelek között.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 2 times
HandyProfiles nagyon klassz üzemmód időzítő progidonald67 írta: ÉS hogy up to date legyek, ki milyen programot használ az életét megkönnyebbíteni a telefonján? És melyik miért jobb, mint a gyári ha van?
Köszönettel Donald
HandyAlarmPro ébresztő progi, mindent tud
-
- 3. szint
Opera Mobile, Slick, eBuddy, Youtube, X-plore.donald67 írta: ÉS hogy up to date legyek, ki milyen programot használ az életét megkönnyebbíteni a telefonján? És melyik miért jobb, mint a gyári ha van?
Köszönettel Donald
-
- 3. szint
Valaki árulja már el nekem, hogy ebben a szerencsétlen naptárban ha már nem lehet születésnapot felvinni (miért is lehetne ha már okostelefon...), akkor a programnézetben új találkozóként beállítom évenkénti ismétlődésre, tárgyba a születési időt, hogy legalább tudjam egy kivonással hogy éppen hány éves (vicc ez az okostelefon
), akkor a hangjelzés dátuma miért nem lehet egynapon a naptárba bejegyzett dátummal? Hibaüzenetként kiírja, hogy "a jelzés ideje későbbi, mint a bejegyzés kezdő dátuma". Komolyan gondolják, hogy mindenképp 1 nappal előtte kell jeleznie, nem lehet ugyanazon napon??? Néha visszasírom azt a rém egyszerű Nokia 6300-ast... 

-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
A naptárban Új bejegyzés-nél Évfordulót válassz és az évente megmarad. Elnevezésbe meg beírhatod az esemény nevét.

-
- 3. szint
Köszi, ez legalább arra megoldás, hogy aznap lehessen jeleztetni, de hogy nekem kelljen fejben kiszámolnom az életkorát úgy, hogy a tárgyba beírom a születési évét, hogy rögtön lássam, az egyszerűen vicc. Hiper primitív telefonok is tudnak ilyet.kovacspityu2 írta:A naptárban Új bejegyzés-nél Évfordulót válassz és az évente megmarad. Elnevezésbe meg beírhatod az esemény nevét.
Lehet hogy kellene valami külön alkalmazást keresnem, ahol fel lehet vinni a születésnapokat, és normálisan megjeleníti a megfelelő időpontokban.