Arra gondoltam hogy érzékeli hogy milyen SIM van benne és onnét beállítja magának a dolgot, de lehet ez hülyeség.pronto írta: Bocs, ezt nem értem.![]()
A SIM miatt nem lehet resetelni, vagy a SIM-ről teszi vissza a beállításokat? Vagy régi a SIM? (mondjuk alig több, mint 1 éves)
Nokia E52
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia E52
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 2. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Mármint a pannonos net beállításokra gondol potter szerintem. Ez amúgy lehet, hogy nem hülyeség... De, hogy a téma miért nem "áll vissza" gyárira...potter55 írta:...érzékeli hogy milyen SIM van benne és onnét beállítja magának a dolgot...
Memkártya ugye NINCS benne formázáskor? Arról "autórun szerűen" sokmindent vissza tud állítani a telefon az első bootoláskor...
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
a programot a memoriakartyarol tehette vissza, mikor eloszor berakod azert inicialja... ↲
↲az sms-kozpont es az internetbeallitas mindig a behelyezett sim-kartyahoz idomul (elvegre okostelefon)
↲az sms-kozpont es az internetbeallitas mindig a behelyezett sim-kartyahoz idomul (elvegre okostelefon)
-
- Újonc
- Has thanked: 0
Hello
Érdekelne vlmi olyan progi vagy megoldás amivel tudok proxy-kiszolgálós wifikre csatlakozni...
Remélem létezik ilyen...
Thx előre is.
Érdekelne vlmi olyan progi vagy megoldás amivel tudok proxy-kiszolgálós wifikre csatlakozni...
Remélem létezik ilyen...
Thx előre is.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N78 E72
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 8 times
Milyen az a proxy-kiszolgálós wifi? És miben különbözik a simától?BBUN52 írta:Hello
Remélem létezik ilyen...
Thx előre is.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 2 times
tnoise írta:a programot a memoriakartyarol tehette vissza, mikor eloszor berakod azert inicialja... ↲
Ehhez képest nekem a pannonos telómra Nokiánál felrakott független 31-esnél még a hangposta fiókot is nekem kellett beállítani...
Az új szofttal nekem van egy fura hibajelenségem, ha keresek a telkönyvben, néha naponta is kiírja, hogy a memória
megtelt, de explorerrel nézve mindig van még kb 26 Mb. Ilyenkor minden müxik, csak nem jelzi ki a keresési találatokat,
újraindítás, és működik újból.
Esetleg volt ilyen másnál is, jó régóta naponta elolvasom a fórumot, de nem emlékszem ilyenre.
Köszi:
Laci
-
- Újonc
Sziasztok,
A névjegyzékben néha tényleg nem lehet keresni, a keresőbe hiába próbálok írni nem történik semmi. ???
Ami még érdekes nem tudok telepíteni a telefonra, (OVI) azt írja a kapcsolat megszakadt, vagy elindul és nem történik semmi.
Az első szoft. frissítésbe úgy belefogyott, hogy csak a szerviz tudta elindítani.
Most a NOKIA-nál pihen a készülék
A sok bosszantó apróság miatt bevittem, hogy nézzék át.
Chipses
A névjegyzékben néha tényleg nem lehet keresni, a keresőbe hiába próbálok írni nem történik semmi. ???
Ami még érdekes nem tudok telepíteni a telefonra, (OVI) azt írja a kapcsolat megszakadt, vagy elindul és nem történik semmi.
Az első szoft. frissítésbe úgy belefogyott, hogy csak a szerviz tudta elindítani.
Most a NOKIA-nál pihen a készülék

A sok bosszantó apróság miatt bevittem, hogy nézzék át.
Chipses
-
- Újonc
Sziasztok!
Rövid,és egyszerű kérdésemre várok választ. A telefonba behelyezett sim-kártyáról milyen elérési útvonalon tudom az összes - a sim-kártyán található - telefonszámot átmásolni a telefonkészülékbe? (nem külön a memóriakártyára, hanem a beépített, belső memóriába). képtelen vagyok megtalálni a megoldást, csupán a telefon és a memóriakártya között teszi lehetővé az oda-vissza másolásokat. Illetve van lehetőség a sim-kártyáról a telefonba másolni, de csupán úgy, hogy egyenként rámegyek az egyes telefonszámokra külön-külön, és így tudok bemásolni a telefonba. Ez kicsit hosszadalmas.
Várom a segítséget és a megoldást, köszi
Rövid,és egyszerű kérdésemre várok választ. A telefonba behelyezett sim-kártyáról milyen elérési útvonalon tudom az összes - a sim-kártyán található - telefonszámot átmásolni a telefonkészülékbe? (nem külön a memóriakártyára, hanem a beépített, belső memóriába). képtelen vagyok megtalálni a megoldást, csupán a telefon és a memóriakártya között teszi lehetővé az oda-vissza másolásokat. Illetve van lehetőség a sim-kártyáról a telefonba másolni, de csupán úgy, hogy egyenként rámegyek az egyes telefonszámokra külön-külön, és így tudok bemásolni a telefonba. Ez kicsit hosszadalmas.
Várom a segítséget és a megoldást, köszi
-
- Újonc
Sziasztok!
segítséget és megoldást keresek az alábbi problémámra. Az E52-es készüléknél a sim-kártyáról szeretném az összes névjegyet egyidejűleg,egyszerre átmásolni a telefon belső, beépített memóriájába. Sajnos csak a telefon és a memóriakártya között teszi lehetővé ezt a műveletet, a sim-kártyát nem kezeli úgy, hogy ne egyenként rámenve az egyes telefonszámokra kelljen átmásolni a telefonba.
Várom a mielőbbi megoldást, hogy a menüben lépkedve hogyan tudom elérni az összes telszám sim-kártyáról a telefon beépített memóriájába való átmásolást egy lépésben.
Köszi
segítséget és megoldást keresek az alábbi problémámra. Az E52-es készüléknél a sim-kártyáról szeretném az összes névjegyet egyidejűleg,egyszerre átmásolni a telefon belső, beépített memóriájába. Sajnos csak a telefon és a memóriakártya között teszi lehetővé ezt a műveletet, a sim-kártyát nem kezeli úgy, hogy ne egyenként rámenve az egyes telefonszámokra kelljen átmásolni a telefonba.
Várom a mielőbbi megoldást, hogy a menüben lépkedve hogyan tudom elérni az összes telszám sim-kártyáról a telefon beépített memóriájába való átmásolást egy lépésben.
Köszi
-
- Újonc
Konkrétan arra gondolok h amikor csatlakozom a nethez semmit sem látok mert be kellene állítani egy proxy-kiszolgálót az internet eléréshez...air írta:Milyen az a proxy-kiszolgálós wifi? És miben különbözik a simától?BBUN52 írta:Hello
Remélem létezik ilyen...
Thx előre is.
Remélem nem hülyeségeket beszélek:D