Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: potter55 »

pronto írta: Bocs, ezt nem értem. :oops:
A SIM miatt nem lehet resetelni, vagy a SIM-ről teszi vissza a beállításokat? Vagy régi a SIM? (mondjuk alig több, mint 1 éves)
Arra gondoltam hogy érzékeli hogy milyen SIM van benne és onnét beállítja magának a dolgot, de lehet ez hülyeség.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
tgeri
2. szint
2. szint
Készüléktípus: E52
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tgeri »

potter55 írta:...érzékeli hogy milyen SIM van benne és onnét beállítja magának a dolgot...
Mármint a pannonos net beállításokra gondol potter szerintem. Ez amúgy lehet, hogy nem hülyeség... De, hogy a téma miért nem "áll vissza" gyárira...

Memkártya ugye NINCS benne formázáskor? Arról "autórun szerűen" sokmindent vissza tud állítani a telefon az első bootoláskor...
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

a programot a memoriakartyarol tehette vissza, mikor eloszor berakod azert inicialja... ↲
↲az sms-kozpont es az internetbeallitas mindig a behelyezett sim-kartyahoz idomul (elvegre okostelefon)
BBUN52
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: BBUN52 »

Hello

Érdekelne vlmi olyan progi vagy megoldás amivel tudok proxy-kiszolgálós wifikre csatlakozni...

Remélem létezik ilyen...

Thx előre is.
air
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N78 E72
Has thanked: 17 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: air »

BBUN52 írta:Hello

Érdekelne vlmi olyan progi vagy megoldás amivel tudok proxy-kiszolgálós wifikre csatlakozni...

Remélem létezik ilyen...

Thx előre is.
Milyen az a proxy-kiszolgálós wifi? És miben különbözik a simától?
haliholaci
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: haliholaci »

tnoise írta:a programot a memoriakartyarol tehette vissza, mikor eloszor berakod azert inicialja... ↲
↲az sms-kozpont es az internetbeallitas mindig a behelyezett sim-kartyahoz idomul (elvegre okostelefon)

Ehhez képest nekem a pannonos telómra Nokiánál felrakott független 31-esnél még a hangposta fiókot is nekem kellett beállítani...

Az új szofttal nekem van egy fura hibajelenségem, ha keresek a telkönyvben, néha naponta is kiírja, hogy a memória
megtelt, de explorerrel nézve mindig van még kb 26 Mb. Ilyenkor minden müxik, csak nem jelzi ki a keresési találatokat,
újraindítás, és működik újból.
Esetleg volt ilyen másnál is, jó régóta naponta elolvasom a fórumot, de nem emlékszem ilyenre.
Köszi:
Laci
chipses
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: chipses »

Sziasztok,

A névjegyzékben néha tényleg nem lehet keresni, a keresőbe hiába próbálok írni nem történik semmi. ???

Ami még érdekes nem tudok telepíteni a telefonra, (OVI) azt írja a kapcsolat megszakadt, vagy elindul és nem történik semmi.
Az első szoft. frissítésbe úgy belefogyott, hogy csak a szerviz tudta elindítani.

Most a NOKIA-nál pihen a készülék :weep:

A sok bosszantó apróság miatt bevittem, hogy nézzék át.

Chipses
oro585
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: oro585 »

Sziasztok!
Rövid,és egyszerű kérdésemre várok választ. A telefonba behelyezett sim-kártyáról milyen elérési útvonalon tudom az összes - a sim-kártyán található - telefonszámot átmásolni a telefonkészülékbe? (nem külön a memóriakártyára, hanem a beépített, belső memóriába). képtelen vagyok megtalálni a megoldást, csupán a telefon és a memóriakártya között teszi lehetővé az oda-vissza másolásokat. Illetve van lehetőség a sim-kártyáról a telefonba másolni, de csupán úgy, hogy egyenként rámegyek az egyes telefonszámokra külön-külön, és így tudok bemásolni a telefonba. Ez kicsit hosszadalmas.
Várom a segítséget és a megoldást, köszi
oro585
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: oro585 »

Sziasztok!

segítséget és megoldást keresek az alábbi problémámra. Az E52-es készüléknél a sim-kártyáról szeretném az összes névjegyet egyidejűleg,egyszerre átmásolni a telefon belső, beépített memóriájába. Sajnos csak a telefon és a memóriakártya között teszi lehetővé ezt a műveletet, a sim-kártyát nem kezeli úgy, hogy ne egyenként rámenve az egyes telefonszámokra kelljen átmásolni a telefonba.
Várom a mielőbbi megoldást, hogy a menüben lépkedve hogyan tudom elérni az összes telszám sim-kártyáról a telefon beépített memóriájába való átmásolást egy lépésben.
Köszi
BBUN52
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: BBUN52 »

air írta:
BBUN52 írta:Hello

Remélem létezik ilyen...

Thx előre is.
Milyen az a proxy-kiszolgálós wifi? És miben különbözik a simától?
Konkrétan arra gondolok h amikor csatlakozom a nethez semmit sem látok mert be kellene állítani egy proxy-kiszolgálót az internet eléréshez...
Remélem nem hülyeségeket beszélek:D
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”