Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
E52-001
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52-1 v051.018 RM469 Telenor
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: E52-001 »

Nekem újabban nem mondja el az akkumulátor eseményeket...hiába minden, elhallgatott. A füles kihúzó hangot sem produkálja. Egyszerűen néma lett pár dolog...
solyomlajos0

Hozzászólás Szerző: solyomlajos0 »

turtle írta:
solyomlajos0 írta:Viszont a Nokia Map elérhető, ingyen van szinte minden igényed kielégíti (túrázás, geocaching stb.).
Tehát vannak alternatívák.
Üdv! Kifejtenéd bővebben, milyen módon használod túrázásra, geo-ra a Nokia Maps-et? Honnan van hozzá térképed túrautakkal?
1. Geocaching
Letöltöd a smart gpx programot, és a smart gpx add on-t, és ebbe a progiba be tudod olvasni a geocaching.hu-ól Groundspeak gpx formátumban a neked szükséges útpontokat. A smart gpx képes importálni az útpontokat az iránypontokba. Innen már minden működik magától.
2. Túrázás
Ebben elképzelhető, hogy elhamarkodottan adtam tanácsot, valóban most azonnal netudok közvetlen lehetőséget turistatérképre, de már találtam linket arra vonatkozólag, hogy a Navitel már elérhető symbian-re, de nem tudtam még rájönni, hogyan tudom letölteni, és felrakni a telómra. A E52 mellett i900 Omniát használok, és a Navitel-t nagyon szeretem. Dolgozom az ügyön, de ha valaki több infót tud a témával kapcsolatba szívesen fogadom én is.
Egyébként ha már működi rendesen a Garmin E 52-ön, esetleg meg kellene próbálni, hogy fut-e rajta a túristautak.hu térképeiből valamelyik.
simcax
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71

Hozzászólás Szerző: simcax »

E52-001 írta:Nekem újabban nem mondja el az akkumulátor eseményeket...hiába minden, elhallgatott. A füles kihúzó hangot sem produkálja. Egyszerűen néma lett pár dolog...
Netán kikapcsoltad a figyelmeztető hangjelzéseket a beállítások között?
horgrg
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: horgrg »

Két kérdés:
1: Azon gondolkozom, hogy veszek egy 16GB-os memóriakarit a telómba. Egy MediaMarktos pali azt mondta, h szerinte be fog tőle lassulni az egész teló. Mi erről a véleményetek?
2: Tudtok valami faja tudományos számológépet ajánlani, ami tele van mindenféle überbrutál hasznos matekos cuccal?
maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

horgrg írta:Két kérdés:
1: Azon gondolkozom, hogy veszek egy 16GB-os memóriakarit a telómba. Egy MediaMarktos pali azt mondta, h szerinte be fog tőle lassulni az egész teló. Mi erről a véleményetek?
2: Tudtok valami faja tudományos számológépet ajánlani, ami tele van mindenféle überbrutál hasznos matekos cuccal?
A media marktos pali nem ert hozza.siman viszi.max a galeria fog belassulni, ha tobb szaz kep meg video lesz rajta,de mas nem.
Ird be a letoltesek menu pontban a kereseshez, hogy szamologep es valogass!
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
tlala
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: tlala »

Sziasztok,

memóriakártyáról kérdeznék én is.
Mennyire gyors kártyát érdemes venni E52-höz? Előző telómban pl. a Sandisk ULTRA semmivel sem volt gyorsabb mint a sima Sandisk, mert a telefon memóriakezelő hardvere volt a szűk keresztmetszet.
E52 esetében tudunk erről valamit? Kihajtja pl. a Sandisk Ultrát? Vagy elég egy sima, legolcsóbb Kingmax is, mint pl. ez? http://www.elektromade.hu/index.php?pag ... &Itemid=19
E52-001
1. szint
1. szint

simcax írta:
E52-001 írta:Nekem újabban nem mondja el az akkumulátor eseményeket...hiába minden, elhallgatott. A füles kihúzó hangot sem produkálja. Egyszerűen néma lett pár dolog...
Netán kikapcsoltad a figyelmeztető hangjelzéseket a beállítások között?

Ott a pont :up:
E52-001
1. szint
1. szint

tlala írta:Sziasztok,

memóriakártyáról kérdeznék én is.
Mennyire gyors kártyát érdemes venni E52-höz? Előző telómban pl. a Sandisk ULTRA semmivel sem volt gyorsabb mint a sima Sandisk, mert a telefon memóriakezelő hardvere volt a szűk keresztmetszet.
E52 esetében tudunk erről valamit? Kihajtja pl. a Sandisk Ultrát? Vagy elég egy sima, legolcsóbb Kingmax is, mint pl. ez? http://www.elektromade.hu/index.php?pag ... &Itemid=19
Nekem egy gyors Kingmax 4GB van benne, tehát nem az alap, de sokkal lassabb, mint a telefonmemória, észrevehető, ajánlom a leggyorsabb megvételét neked.
tlala
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: tlala »

Köszi a válaszod.
Azt gondoltam, hogy a kártya mindig jóval lassabb, mint a telefonmemória.
Próbáltad amúgy többféle kártyával is?
turtle
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: turtle »

solyomlajos0 írta: Letöltöd a smart gpx programot, és a smart gpx add on-t, és ebbe a progiba be tudod olvasni a geocaching.hu-ól Groundspeak gpx formátumban a neked szükséges útpontokat. A smart gpx képes importálni az útpontokat az iránypontokba. Innen már minden működik magától.
2. Túrázás
Ebben elképzelhető, hogy elhamarkodottan adtam tanácsot, valóban most azonnal netudok közvetlen lehetőséget turistatérképre, de már találtam linket arra vonatkozólag, hogy a Navitel már elérhető symbian-re, de nem tudtam még rájönni, hogyan tudom letölteni, és felrakni a telómra. A E52 mellett i900 Omniát használok, és a Navitel-t nagyon szeretem. Dolgozom az ügyön, de ha valaki több infót tud a témával kapcsolatba szívesen fogadom én is.
Egyébként ha már működi rendesen a Garmin E 52-ön, esetleg meg kellene próbálni, hogy fut-e rajta a túristautak.hu térképeiből valamelyik.
Köszi!
1. Köszi, megnézem a smart gpx-et , de azért én szeretem látni a tereptárgyakat, szintvonalakat, patakot is.
2. Én is utána nézek a Navitelnek. A tuhu teljesen jó a garmin alatt jobb nem is kéne, de a garmin nem teljesen jó E52 alatt. A 60-as ugyan kevesebbet fagy mint az 50-es de azért ha nyomkodod a gombokat akkor előbb-utóbb kiszáll vagy belehal a telefon.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”