Nokia E72
-
- Újonc
- Készüléktípus: N78
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E72
szia!
a firmware alatt magat a telefon szoftveret ertem ami bekapcsolastol kezdve fut. ebbol a nokia az uj telefonokra kb 2-3 havonta javitottat ad ki. mindenfele idegesito problemat javitanak, ami altalaban majdnem 100%os, de sok esetben ujabb hibakat tesznek bele veletlenul gondolom. nekem ez elott E71 esem volt, de nem bantam meg a cseret. olyan nagy kulonbseget nem erzek, de megis csak ujabb. emailt nem hasznalok de minden mast igen. most is az E72rol irok. nagyon varom a friss szoftvert mert en elegge garmin parti vagyok. ebben picivel nagyobbak a gombok. jo vele irni nem faraszto. a masikat nehezebbnek ereztem de ugyan olyan sulyu. csak gondolom mas a sulyelosztasa. jopfa benne a giro is. elemlampa. szal jobb. minden. en nem bantam meg a cseret. ja az e71ben az utolso 2 szoftver(firmware) szar volt. el is ment az equalizerem. ez an a nokia sem tokeles. remelem segitettem ha van kerdesed valaszolok.
a firmware alatt magat a telefon szoftveret ertem ami bekapcsolastol kezdve fut. ebbol a nokia az uj telefonokra kb 2-3 havonta javitottat ad ki. mindenfele idegesito problemat javitanak, ami altalaban majdnem 100%os, de sok esetben ujabb hibakat tesznek bele veletlenul gondolom. nekem ez elott E71 esem volt, de nem bantam meg a cseret. olyan nagy kulonbseget nem erzek, de megis csak ujabb. emailt nem hasznalok de minden mast igen. most is az E72rol irok. nagyon varom a friss szoftvert mert en elegge garmin parti vagyok. ebben picivel nagyobbak a gombok. jo vele irni nem faraszto. a masikat nehezebbnek ereztem de ugyan olyan sulyu. csak gondolom mas a sulyelosztasa. jopfa benne a giro is. elemlampa. szal jobb. minden. en nem bantam meg a cseret. ja az e71ben az utolso 2 szoftver(firmware) szar volt. el is ment az equalizerem. ez an a nokia sem tokeles. remelem segitettem ha van kerdesed valaszolok.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E71
Szia, igen sokat segítettél. Csak még azt nem tudom, hogy ha nem garmin akkor mi.... a GPS-re elég nagy szükségem lenne, e-mailben meg 4 postafiókot kellene kezelnie, de gondolom ez nem lesz gond, tekintettel, hogy a 71-ben sem volt az. Milyenek a fényképek? A 71 ebben azért hagyott kívánnivalót maga után....
A 71-es alap telepített softverei közt volt pl. vmilyen időjárás jelző progi, azt például nagyon szerettem és nagyon jó is volt. A 72-n is van ilyen?
Említetted, hogy 2-3 havonta a Nokia kiad új javításokat. Ezeket nekem kell frissítenem, vagy hálózaton keresztül megoldja a szolgáltató? Sokat írnak itt a többiek az iránytűről, miért olyan kardinális kérdés ez? Nekem pl. eszembe sem jutna használni, nem tudom esetleg mire lehetne használni....?
üdv.
Ha esetleg még eszedbe jutna valami jótanács, nagyon szívesen venném. Köszi
A 71-es alap telepített softverei közt volt pl. vmilyen időjárás jelző progi, azt például nagyon szerettem és nagyon jó is volt. A 72-n is van ilyen?
Említetted, hogy 2-3 havonta a Nokia kiad új javításokat. Ezeket nekem kell frissítenem, vagy hálózaton keresztül megoldja a szolgáltató? Sokat írnak itt a többiek az iránytűről, miért olyan kardinális kérdés ez? Nekem pl. eszembe sem jutna használni, nem tudom esetleg mire lehetne használni....?
üdv.
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
1. Nokia Maps, Sygic, Ndrive és esetleg Navigonlecso50 írta:Szia, igen sokat segítettél. Csak még azt nem tudom, hogy ha nem garmin akkor mi.... a GPS-re elég nagy szükségem lenne, e-mailben meg 4 postafiókot kellene kezelnie, de gondolom ez nem lesz gond, tekintettel, hogy a 71-ben sem volt az. Milyenek a fényképek? A 71 ebben azért hagyott kívánnivalót maga után....
üdv.
2. Neked kell frissíteni magadnak, ha gondolod. Én addig biztos nem frissítenék, amíg minden tökéletesen működik számomra. A szolgáltatós telefon pedig lemaradhat frissítés terén, mert a szolgáltató lusta belerakni a reklámjait.
Iránytű szerintem navigálás közben lehet hasznos, mert néha állás közben a bizonytalan pontosság miatt mozgás/irány-változást feltételezhet. Képek terén szerintem nem érdemes minőséget várni, de ha valamit le akarsz kapni és nincs más nálad arra tökéletes lesz. Időjárás progit meg nem tudok ajánlani mert 1et sem használtam eddig.

Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220

Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N78
az ndrivot meg a syginicet vagy mit. Sajnos egyikben sincs tapasztalatom, anal inkabb garminban. Remelem az uj szoft megoldja tenyleg, mert mint irta e52ben is ez volt a gond de frissites utan ment. A friisites ki szokott jonni OTA-n. Az enikor beirod hogy *#0000# es ott friiistes kereseset valasztod. Ha teheted akkor wifin, mert netrol sokat levehet. Nehany megatol 130 megaig is terjedhet egy frissites. Szerencsere ez fp2es telefon igy frissites utan is megmaradnak az adatok. Persze egy mentest nem art elotte csinalni. Ja es mielott frissitesz nem art utanaolvasni, hogy nem lett e rosszabb az ujabb szoft, mint a regi. Sajna van ilyen. Idojarasra a foreca weathert hasznalom. Jol megy ezt is wifin keresztul. Bar ez csak 80kb adatforgalmat general. Meg a gismeteo is jo. Az emailra olvastam valahol hogy bizonyos fiokbeallitasokat elfelejt. De ezeket a nokiia hivatalos foruman irtak. Gondoloma nokia mernokei ezeket nezik es nem csak a sajat akartuk szerint javitanak.
A felesegemnek is e71e van es szerei, nala nem is merek szoftot frissiteni. A zene neki is meg nekem si nagyon fontos egy telon es ezeken nagyon szepen szol. Pl egy sonyeric hpm 64es fulessel es taviranyitos kabellel. (ez a paros van nalam). Ennyi...
A felesegemnek is e71e van es szerei, nala nem is merek szoftot frissiteni. A zene neki is meg nekem si nagyon fontos egy telon es ezeken nagyon szepen szol. Pl egy sonyeric hpm 64es fulessel es taviranyitos kabellel. (ez a paros van nalam). Ennyi...
- csimboo
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XM + Nokia E72
sziasztok!
egy kérdés: E72-höz a rövid vagy a hosszú usb kábel jár? mert már láttam egyikkel is, másikkal is. lehetséges, hogy doboza válogatja?
egy kérdés: E72-höz a rövid vagy a hosszú usb kábel jár? mert már láttam egyikkel is, másikkal is. lehetséges, hogy doboza válogatja?
NOKIA RULEZ

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt az oldalon a tesztnél rövidet adtak hozzá.csimboo írta:sziasztok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
Hello!
Ha már USB kábel.
Nálatok is olyan finnyás, hogy csak akkor fogad el USB-ről áramot, ha adatot is kap mellé? Rádugtam adapteres hubra, ami csak konnektorba volt bedugva, USB portra nem, minden más (lámpa, külső GPS) vidáman tölt, a telefon meg csendben marad, még a hub sem jelez vissza, hogy rádugtam volna valamit...
Ha már USB kábel.
Nálatok is olyan finnyás, hogy csak akkor fogad el USB-ről áramot, ha adatot is kap mellé? Rádugtam adapteres hubra, ami csak konnektorba volt bedugva, USB portra nem, minden más (lámpa, külső GPS) vidáman tölt, a telefon meg csendben marad, még a hub sem jelez vissza, hogy rádugtam volna valamit...
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
Szedd le a gyári Nokia Maps-ot.lecso50 írta:Helótok, ismét egy "okos" kérdés...
Most olvastam egy tesztben, hogy az alapban a telefonhoz csatolt 4 gigás kártya annyira tele van pakolva gyári cuccokal, hogy csak 1 giga szabad rajta.... Hát ez elég nagy hülyeség szerintem. Mit lehet ezzel tenni??? Én konkrétan mind a 4 gigát használnám, zene, garmin stb. A garmin önmaga kb. 2 giga szóval bajban vagyok. Tud valaki valamilyen okosságot, hogy mit lehet tenni?? Mondjuk azon kívül, hogy vegyek nagyobb kártyát...Köszi a segítséget
Felszabadul az egész mem.kari!

- kokesz82
- 1. szint
- Készüléktípus: iphone 5 - note 3
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 1 time
vagy torold a E\CITIES mappát mert ott tárolja a térképet a nokia mapstepertö írta:Leszeded a Nokia Maps-ot!lecso50 írta:Helótok, ismét egy "okos" kérdés...
Most olvastam egy tesztben, hogy az alapban a telefonhoz csatolt 4 gigás kártya annyira tele van pakolva gyári cuccokal, hogy csak 1 giga szabad rajta.... Hát ez elég nagy hülyeség szerintem. Mit lehet ezzel tenni??? Én konkrétan mind a 4 gigát használnám, zene, garmin stb. A garmin önmaga kb. 2 giga szóval bajban vagyok. Tud valaki valamilyen okosságot, hogy mit lehet tenni?? Mondjuk azon kívül, hogy vegyek nagyobb kártyát...Köszi a segítséget

vagy formázd a mem.kártyát
-
- Újonc
- Készüléktípus: e72
Sziasztok!
Ma vettem át a telefon, eddig nagyon tetszetős, DE:
-hogyan tudom beállitani az email fiókomat? (yahoo, indamail)
-garmin teljesen használhatatlan a telón?
Főképpen az email szolgáltatás érdekelne, azt használom minden nap.
köszi előre is:)
Ma vettem át a telefon, eddig nagyon tetszetős, DE:
-hogyan tudom beállitani az email fiókomat? (yahoo, indamail)
-garmin teljesen használhatatlan a telón?
Főképpen az email szolgáltatás érdekelne, azt használom minden nap.
köszi előre is:)