Nokia E52
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS xxjvu GamerzRom9.0
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Re: Nokia E52
talan szedd le es olvasd at a telepites menetet ,a garminnal kulon kell beallitani a belso gps vevot ...nallam felismeri es egyenlore ugy nezz ki hogy nem fagy a fenti bealitasokkal ... 

-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nincs valahol egy lista, hogy melyik fájlokat ne töröljem, ha éppen kitakarítanám a telefon memóriát. Nincs olyan progi, ami ezt elvégzi helyettem?
-
- Újonc
Akkor most ez mit is jelent magyarul?
szevasztok ,utannaneztem a garminos fagyasoknak ezt talaltam:
" Further to my original message, exploring the internet I have found that to get a faster A-GPS lock, go to SETTINGS, GENERAL, POSITIONING, POSITIONING SERVER, and changed the SERVER ADDRESS to supl.google.com. Since changing this on my E52, Garmin locks to the satellite a lot faster then it previously did with supl.nokia.com. If you are still having problems with it crashing, in Garmin go to TOOLS, SETTINGS, MAP, ORIENTATION, and change this to TRACK UP, ONLY BELOW 300ft. Then when you go to navigate have the map overzoom set to 200ft." -ugy nez ki ez segit ...scabby
Újonc
Nekem is fenn áll a fagyás az e52-őn. De egy érdekesség:
Apámnak 6720classik telója van. Garmin nála is fagy. Viszont van egy különbség ami mindig ugyan az! az e52-en kevesebb mindent mutat a térkép. Bárhogy is telepítem mindkét telón, szinte mondhatom bármlyik szoftvert. A végeredmény ugyanaz!
Köszönöm előre is!
" Further to my original message, exploring the internet I have found that to get a faster A-GPS lock, go to SETTINGS, GENERAL, POSITIONING, POSITIONING SERVER, and changed the SERVER ADDRESS to supl.google.com. Since changing this on my E52, Garmin locks to the satellite a lot faster then it previously did with supl.nokia.com. If you are still having problems with it crashing, in Garmin go to TOOLS, SETTINGS, MAP, ORIENTATION, and change this to TRACK UP, ONLY BELOW 300ft. Then when you go to navigate have the map overzoom set to 200ft." -ugy nez ki ez segit ...scabby
Újonc
Apámnak 6720classik telója van. Garmin nála is fagy. Viszont van egy különbség ami mindig ugyan az! az e52-en kevesebb mindent mutat a térkép. Bárhogy is telepítem mindkét telón, szinte mondhatom bármlyik szoftvert. A végeredmény ugyanaz!

Köszönöm előre is!
-
- 2. szint
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 12 times
Garminban lehet térképrészletességet állítani.Eszközök->beállítás->térkép->térképrészletességmindenki1 írta:Akkor most ez mit is jelent magyarul?
Újonc
![]()
![]()
Köszönöm előre is!
"Attól hogy a kacsa nem tud úszni még nem biztos,hogy a víz a hülye."
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Sziasztok,
E52 hívás felvétele után kiírja,hogy "Csomagkapcsolt kapcsolat felfüggesztve" beszélgetés letétele után pedig azt,hogy "Csomagkapcsolat kapcsolat aktív". hogyan lehet ezt eltűntetni?
Gondolom a mail miatt csinálja,mely folyamatos kapcsolatra van állítva az Exchang-gel, de ezek a figyelmeztetéske idegesítőek.
Köszi előre is.
E52 hívás felvétele után kiírja,hogy "Csomagkapcsolt kapcsolat felfüggesztve" beszélgetés letétele után pedig azt,hogy "Csomagkapcsolat kapcsolat aktív". hogyan lehet ezt eltűntetni?
Gondolom a mail miatt csinálja,mely folyamatos kapcsolatra van állítva az Exchang-gel, de ezek a figyelmeztetéske idegesítőek.
Köszi előre is.
- tomci
- 1. szint
- Készüléktípus: E52 031.012.c00.01
Nah ma ismét (5. alkalom) visszavittem a nokiába a telómat, fényerő érzékelő nem működik... Egy picit unom... Van vmi jó duma hogy más tipusra kérjek cserét? (kétszer már kaptam újat ugyan ebből a modelből) Nem szolgáltatós két év garival vettem és már mindent cseréltek benne jóformán...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
azt hiszem letezik egy torveny ami alapjan visszateritheted a telefonod arat, de nem tudom biztosan, hogy ez hogyan mukodik...
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Nem: Férfi
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
Simán írj a Nokia ügyfélszolgálatának, a Nokia honlapján lévő űrlap kitöltésével. Engem szinte azonnal visszahívtak, és már küldték is a cserejegyet...tomci írta:Nah ma ismét (5. alkalom) visszavittem a nokiába a telómat, fényerő érzékelő nem működik... Egy picit unom... Van vmi jó duma hogy más tipusra kérjek cserét? (kétszer már kaptam újat ugyan ebből a modelből) Nem szolgáltatós két év garival vettem és már mindent cseréltek benne jóformán...
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)