Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
tomci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52 031.012.c00.01
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: tomci »

tgeri írta:
tomci írta:muzsikus2 aláírásban keresd a linket... free navi...
http://data.hu/get/1925710/Nokia_Ovi_Ma ... 9.rar.html
Én azt láttam, hogy a Nokia Ovi Maps, alapból rajta van az E52-n? Meg úgy láttam, lehet hozzá tölteni térképet is, meg hangokat.

Kérdés: mi az, amit "warezolni" kell? Mit nem tud ingyen?

TG
Hiába rajta van a telón gyárilag, az csak 7napig ingyenes hangos navigálásra. Utána fizetni kell érte. 'b" verzió, letöltöd muzsikus mapsát, szignózód, telepíted és akkor nem csak 7 napig használod ingyen hanem végig... Attól hogy csak letöltöd a térképeket a telódra nem lesz ingyenes a hangos navi...
tomci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52 031.012.c00.01

Hozzászólás Szerző: tomci »

tgeri írta:Hello!
Outlook-os problémára: szerintem PS engedi megadni, hogy az Outlook-on belül melyik naptár típusú elemet szinkronizálja. Azt állítsd át az Outlook megfelelő naptárára. Máshogy kérdezve: azt Outlook-ban hány naptárat látsz? Csak egyet??
Nah akkor mit és hol nézzek főnök?
tibiubi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LG P880
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tibiubi »

Szervusztok!

cserélem az e65-öm e52-re. vagyis szeretném. de már olyan 3 órás olvasgatás után(itt a fórumon) elbizonytalanodtam kicsit. Ránézésre sok a baj pedig ez lenne a tökéletes teló(akksi jól bírja, okosteló, vékony, gps benne van uh kánaán)
egy régebbi hszben olvastam h a főpanelcseréset kell kerülni(pr. code:xxx)meg ilyen jótanács meg olyan jótanács. aztán ugrottam pár oldalt és még a 2 hónapja(aztán kis olvasás után még pár oldal ugrás)még a 2 hete vásárolt telefonok között is akadnak szép számmal hibásak...
Szóval valaki hozzáértő mágus elláthatna jótanáccsal h mikor bemegyek egy nívósabb boltba (nem valami zuggsm) akkor mit figyeljek? mi legyen a dobozon, esetleg kipróbálás közben az a pont amikor visszaadom a telót, megköszönöm és inkább a pulton hagyom...
a fekete széria már jobb? szürke ugye régen is volt uh elvileg abban a színben nagyobb valószínűséggel beleugorhatok egy rosszba. a szín mind1 végülis csak ha már kicsengetek 60k-t akkor ne kelljen egy hét múlva szervízbe vinnem.
Minden okosságot nagynagy szertettel várok!
előre is köszönöm
üdv nektek!
Tibiubi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: E52
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: tgeri »

Hello!

Szerintem ha speedshop-ban veszed, akkor nincs gond! Ha rossz is, van rá 2 év helyszíni gari (futár hozza-viszi) és nagy baj nem lehet. Ami tuti: én ott vettem két hete és minden OK vele.

TG
tgeri
2. szint
2. szint
Készüléktípus: E52
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: tgeri »

tomci írta: Nah akkor mit és hol nézzek főnök?
Hááát, ezt azért annyira nem tudom fejből... :D

[...5 perccel később]

Íme:
Kép

Azt nézd meg, hogy Outlookban egy naptár van-e, és ha igen, akkor mi a neve?

TG
sunone
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7

Hozzászólás Szerző: sunone »

tibiubi írta:Ránézésre sok a baj pedig ez lenne a tökéletes teló
egyszerű:
- ha telefonálásra kell, ne vedd meg.
- ha telefonálásra és navigálásra kell, vedd meg,
- ha telefonálásra , navigálásra és más okostelefonos dologra kell, ne vedd meg.
- ha telefonálásra , navigálásra, más okostelefonos dologra kell és nincs jobbra pénzed, vedd meg.
:-)
balage21
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: balage21 »

sunone írta:
tibiubi írta:Ránézésre sok a baj pedig ez lenne a tökéletes teló
egyszerű:
- ha telefonálásra kell, ne vedd meg.
- ha telefonálásra és navigálásra kell, vedd meg,
- ha telefonálásra , navigálásra és más okostelefonos dologra kell, ne vedd meg.
- ha telefonálásra , navigálásra, más okostelefonos dologra kell és nincs jobbra pénzed, vedd meg.
:-)
Érdekes, nálam eddig minden működik hibátlanul.Még a Garmin sem hibázott, kicsit ugyan nehezen talál műholdat (4-5perc), de utána teljesen jó.
Dahab71
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6233 E52

Hozzászólás Szerző: Dahab71 »

Tisztelt Plunk, Tnoise és Tomci!

Köszönöm a tanácsokat. Az MMS már megoldódott, mivel kis méretre kellett csak állítani.
A zúgás pedig még mindig hibajelenség, de csak akkor, ha indítom a hívást és még világit a masina!
NOKIA szerviz véleménye szerint : Irány a központ egy kis két hetes javítgatásra!
Most azonban még nem adtam át mivel talán 2010. januárjától gyorsul a szerviz (10nap)! De pontosat nem tudtak mondani!!!
No majd meglátjuk! Ha jó, ha rossz én szeretni akarom ezt a telefont, mivel ár-érték arányban nekem ez nagyon megfelelő és a fő szempont az, hogy NEM KELL NAPONTA TÖLTENI!!!

Jó szórakozást és BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK !

Dahab 71
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

Dahab71 írta:Tisztelt Plunk, Tnoise és Tomci!

Köszönöm a tanácsokat. Az MMS már megoldódott, mivel kis méretre kellett csak állítani.
A zúgás pedig még mindig hibajelenség, de csak akkor, ha indítom a hívást és még világit a masina!
NOKIA szerviz véleménye szerint : Irány a központ egy kis két hetes javítgatásra!
Most azonban még nem adtam át mivel talán 2010. januárjától gyorsul a szerviz (10nap)! De pontosat nem tudtak mondani!!!
No majd meglátjuk! Ha jó, ha rossz én szeretni akarom ezt a telefont, mivel ár-érték arányban nekem ez nagyon megfelelő és a fő szempont az, hogy NEM KELL NAPONTA TÖLTENI!!!

Jó szórakozást és BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK !

Dahab 71
Nézd, én napi 1,5-2,5 órát beszélek rajta, ez kb. 150 hívás, mindez most már 4 hónapja. Volt hogy lefagyott, de emellett az igénybevétel mellett az e51 sem volt makulátlan. Az pedig, hogy százszor jobb a menüje, végre olvasható méretű a kijelzője, használható gyorsaságú a net böngészés (e51-ben élvezhetetlenül lassú volt), sokkal jobb telefonná teszi. Ami engem egy picit zavar, hogy hiába a 600-as proci, nem érezhető a sebességnövekedés e51-hez képest, de ez viselhető.

Ja, az akksija pedig nálam legalább 2 napot kibír, na ilyen még nem volt. E51-et néha már délután fel kellett dugnom tölteni, ha nem akartam, hogy cserben hagyjon. Kibróbáltam e52-öt szabadságom alatt, energiatakarékos üzemmódban, éjjel is bekapcsolva elment 5 napot (kevés hívás, kevés net, kevés játék). Ez parádés!
pisti1984
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA E52

Hozzászólás Szerző: pisti1984 »

Válasz küldése

Vissza: “E-széria”