Nokia E71

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
moe
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Jack átalakító.

Hozzászólás Szerző: moe »

grande2006 írta:Sziasztok!
Vettem egy hama jack átalakítót a telefonomhoz, 3,5mm jacket alakít 2,5mm-re. A problémám az hogy zúgás hallatszik számváltáskor. Nemtudom, hogy az átalakító hibája-e, de mintha hallottam volna, hogy csak nokia gyári fülessel nem hallatszik ez a jelenség. Írjatok valamit ezzel kapcsolatban. Előre is köszi!
mármint a ,,súg-ás,, szerű alapzajra gondolsz..? én kipróbáltam 4-féle fülhallgatóval, mindegyikkel csinálta.. és a 200.-as szoftver óta az equaliser sem működik, szóval nem egy walkman.. de azért elmegy..
szerintem ezt mindegyik fülhallgatóval csinálni fogja, és biztos nem az átalakító a hibás, mert nekem van olyan fülhallgatóm ami direkt 2,5es (nem nokia) az is ,,súg,, szóval ez szerintem inkább a telefon általi artefactum ..
Arra mondjuk kíváncsi vagyok hogy stereo bluetooth fejhallgatóval is van-e alapzaj, vagy ott esetleg nincs..? :hmm2:
,,ez egy ilyen viszonylag kegyetlen világ..!,,
Faresz1920
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6210

Re: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: Faresz1920 »

Sziasztok!
E71-re keresek olyan progit, amivel a napi költekezésemet tudom felírkálni, majd a PC-re tolni.
Valami házi pénztár dolog érdekelne (bevétel, kiadás).
Ismertek ilyet?
Zoli
grande2006
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71

Hozzászólás Szerző: grande2006 »

Sziasztok! Olyan problémám lenne még, hogy amikor felveszem a telefont és beleszólok, a másik fél csak 2másodperc után hallja amit mondok, de én ez alatt is hallom amit ő mond. 300.21.012-es firmware van a telefonomon. A szoftver hibája ez? Előre is köszi.
.:Nokia E71:.
dantes
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LG Optimus G E975
Has thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dantes »

grande2006 írta:Sziasztok! Olyan problémám lenne még, hogy amikor felveszem a telefont és beleszólok, a másik fél csak 2másodperc után hallja amit mondok, de én ez alatt is hallom amit ő mond. 300.21.012-es firmware van a telefonomon. A szoftver hibája ez? Előre is köszi.
Igen, többen is panaszkodtak erre a hibára. Nekem a legújabb 400-as szoftver van fent a telefonon, ami már megvan 2 hete és eddig senki nem panaszkodott. Talán a szoftverfriisités megoldaná a problémádat, érdemes megpróbálni, ártani biztosan nem fog.
B.Ú.É.K.
rendar
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: rendar »

Üdv!
A kérdésem a következő lenne: Hogyan tudom megoldani azt, hogy a teló ne kérdezze minden netcsatlakozás előtt hogy csatlakozhat- e, és hogy melyik hozzáférési ponthoz? Nem lehet valami sorrendet megadni hogy pl csatlakozzon otthoni wifin, ha nincs akkor témobilnet? idegesítő hogy folyton kérdezgeti...
Előre is köszönöm a segítséget!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

rendar írta:Üdv!
A kérdésem a következő lenne: Hogyan tudom megoldani azt, hogy a teló ne kérdezze minden netcsatlakozás előtt hogy csatlakozhat- e, és hogy melyik hozzáférési ponthoz? Nem lehet valami sorrendet megadni hogy pl csatlakozzon otthoni wifin, ha nincs akkor témobilnet? idegesítő hogy folyton kérdezgeti...
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia!
A gyári böngészőben Opciók/Beállítások/Általános és itt a Hozzáférési pont.
Nekem 5800-n ha az internetet állítom be, akkor először wifin próbálkozik, ha azon nem megy, akkor használja a mobilnetet.
rendar
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: rendar »

Damir88 írta: A gyári böngészőben Opciók/Beállítások/Általános és itt a Hozzáférési pont.
Nekem 5800-n ha az internetet állítom be, akkor először wifin próbálkozik, ha azon nem megy, akkor használja a mobilnetet.
Köszi a tippet, de ez csak a gyári böngészőnél oldja meg a problémát. Pl. a gmail kliens minden egyes mail lekérdezésnél megkérdezi hogy egyáltalán csatlakozhat- e, és hogy min keresztül. Ez elég idegesítő, hogy hússzor meg kell nyomni a gombot, hogy végre lekérdezze a szerencsétlen maileket... De ugyanez van minden proginál, ami netet használ. :wacko:
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

rendar írta:
Damir88 írta: A gyári böngészőben Opciók/Beállítások/Általános és itt a Hozzáférési pont.
Köszi a tippet, de ez csak a gyári böngészőnél oldja meg a problémát. Pl. a gmail kliens minden egyes mail lekérdezésnél megkérdezi hogy egyáltalán csatlakozhat- e, és hogy min keresztül. Ez elég idegesítő, hogy hússzor meg kell nyomni a gombot, hogy végre lekérdezze a szerencsétlen maileket... De ugyanez van minden proginál, ami netet használ. :wacko:
a gyári e-mail kliensnél is be lehet állítani a csatlakozási pontot meg még nagyon sokmindent
grande2006
Újonc
Újonc

Naptár

Hozzászólás Szerző: grande2006 »

Sziasztok! Egy újabb problémával találkoztam. Nem tudok a naptárba új feljegyzéseket írni, mert rendszerhibát ír ki. Előtte hozzáadtam a névnap bejegyzéseket 2010re, de utána nem tetszett, és letöröltem dátum előtti törléssel. Ezzel kapcsolatban lehet? Segítsetek, hogy mit tegyek! Köszi
.:Nokia E71:.
Thar
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Thar »

grande2006 írta:
otti04 írta:adnátok linket, hogy az uj szoftvert, honnét hogyan tegyem fel? nekem is ezzel van gondom, h a hangom 2 sec után hallható csak. elég idegesítő, és ha az uj szoftnál ez nincs, akkor váltok.
300.21.012 nekem ez van fent.
köszönöm.
Én most frissítettem a 400-as szoftverre, de ez a probléma továbbra is fennáll sajnos! :sad:
Sajnos nálam is fenáll a 2 mp-es késés, de már egész jól hozzászoktam. Felvétel után később szólalok meg :) Egyébként külföldi fórumon is panaszkodnak emiatt. Talán majd az új szoftverrel javítanak.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”