nemlehet, hogy olyan a témád amin olyan a betűszíne, mint a háttérszín? próbáld meg egy alap témával ami benne van a telefonba, és a téma hátterét használd!! ha így sem jó akkor üsd be a *#7370# majd írd be a jelszavad, amennyiben nem változtattad meg a teló biztonsági kódját az alap beállítás 12345.de vigyáz mert mindent letöröl!! Sok sikert!Istu F50 írta:Sziasztok nem reg vettem a telomat...
Toltogettem temakat s jatekokat a mobil9-rol...
Az a problemam, hogy mikor bejovo hivasom van nem
mutatja a nevet annak az illetonek aki eppen hiv:(
Par hozza erto hawer azt modja virust kaptam a netrol
es ropke 5ezer ert tesznek nekem ra uj softot..:-?
Igaz ez?? valakinek nem volt meg hasonlo problemaja...
plss segitsen aki tud elore is kosz..
Nokia E51
-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Froyo
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E51
"Be the change you want to see in the world"
- Metzgermeister
- Újonc
- Készüléktípus: N95
Sziasztok!
Valamelyik nap találtam itthon egy e51 panelt és elkezdtem keresni hozzá házat. Sikeresen találtam is,viszont kijelzőt nem találtam. Valaki meg tudná nekem mondani,hogy melyik másik Nokiának kompatibilis a kijelzője az E51-ével?(méretben és flat-kábel csatolóra gondolok itt)
Valamelyik nap találtam itthon egy e51 panelt és elkezdtem keresni hozzá házat. Sikeresen találtam is,viszont kijelzőt nem találtam. Valaki meg tudná nekem mondani,hogy melyik másik Nokiának kompatibilis a kijelzője az E51-ével?(méretben és flat-kábel csatolóra gondolok itt)
-
- Újonc
Üdv. Fel szerettem volna telepíteni az opera mini 5 magyar nyelvű változatát de azt írja ki a telefonom,hogy a HITELESÍTÉS Sikertelen, hogyan tudom orvosolni?Nokia E51 telefonom van
Előre is köszönöm a segítséget
http://www.telefonguru.hu/hir/Megerkeze ... 2009-12-21
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E51
Próbálj másikat feltenni.gyuri56 írta:Üdv. Fel szerettem volna telepíteni az opera mini 5 magyar nyelvű változatát de azt írja ki a telefonom,hogy a HITELESÍTÉS Sikertelen, hogyan tudom orvosolni?Nokia E51 telefonom van
-
- Újonc
- Készüléktípus: SE X8
- Kapcsolat:
Nem rég vettem egy E51-es készüléket... Zenét szeretnék hallgatni fülhallgatón keresztül, de nem tudok (nem hallom)! Alapértelmezettként az fejhallgató van beállítva elvileg, így működnie kellene, de nem. Mikor csatlakoztatom, akkor azt írja, h az alapértelmezett a fülhallgató Ennek ellenére rádiót tudok hallgatni. Előre is kösz a segítséget!
szerk.: Másik problémám -> bejövő hívás jön, felveszem és nem hallok semmit Egyszerűen nem értem miért.
szerk.: Másik problémám -> bejövő hívás jön, felveszem és nem hallok semmit Egyszerűen nem értem miért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LCHRISS 2009-12-24 csüt. 14:00:58-kor.
Számítógépezni ameddig el nem kopnak a billentyűzet gombjai!
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
Csak a gyari lejatszoval probaltad?masikkal is erdemes lenne.pl jukeboxLCHRISS írta:Nem rég vettem egy E51-es készüléket... Zenét szeretnék hallgatni fülhallgatón keresztül, de nem tudok (nem hallom)! Alapértelmezettként az fejhallgató van beállítva elvileg, így működnie kellene, de nem. Mikor csatlakoztatom, akkor azt írja, h az alapértelmezett a fülhallgató Ennek ellenére rádiót tudok hallgatni. Előre is kösz a segítséget!
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
-
- Újonc
- Készüléktípus: SE X8
- Kapcsolat:
Kipróbáltam igaz nem Jukeboxal, de úgy sem szól! Másik nagy gondom, h: jön egy hívás -> felveszem, de nem hallok semmit csak ha kihangosítom... de ez így nem jó számomra. van erre megoldás? Elvileg ez az jelentené, h nincs bent belső hangszóró? Egyre jobban abban vagyok, h megszabadulok e telefontól Amúgy Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Szerk.: Esetleg lehet, h szoftver csere megoldaná a problémát csak egy gond van, h a legfrissebb van fent. Esetleg meglehetne oldani, h ugyanezt még 1x feltenni?
Szerk.: Esetleg lehet, h szoftver csere megoldaná a problémát csak egy gond van, h a legfrissebb van fent. Esetleg meglehetne oldani, h ugyanezt még 1x feltenni?
Számítógépezni ameddig el nem kopnak a billentyűzet gombjai!
- Béla
- 2. szint
- Készüléktípus: C7 charcoal black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 54 times
Mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Eredményekben Gazdag Boldol Új Évet Kívánok.
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack