Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
mcfrann
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: mcfrann »

Newyorker írta: Ezt pontosan hol tudom törölni? :roll:
sry
Hát, ezt most kapásból nem mondom meg neked. Picit nézegettem, de én sem találtam. Valahogy biztosan lehet.
Próbáltál más mail klienst? Prfi mail? Movamail? Van egy sereg. Persze azt nem lehet főoldalra kitenni, gondolom az is fontos lenne. :(
Toniobrian
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Toniobrian »

potter55 írta:
Toniobrian írta:Hi All!

Tud esetleg valaki arra megoldást hogy lehet stream-es videókat nézi operában? Vagy esetleg külön progival.. Youtube, indavideo stb...
Próbáld ki a Skyfire-t.
Thx! Kiválóan működik!
Newyorker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: E72
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Newyorker »

most van egy 2 gigás memkari a telemben, ha veszek egy újat egy 8 gigásat, akkor csak simán laptopon keresztül átmásolom a tartalmat és ennyi, vagy h ogyan tudom megcsinálni úgy, h ne kelljen mindent újra felinstallálni?
★★★★★★ fiatal CSINCSILLA eladó tenyésztőtől ★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★
Toniobrian
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Toniobrian »

Newyorker írta:most van egy 2 gigás memkari a telemben, ha veszek egy újat egy 8 gigásat, akkor csak simán laptopon keresztül átmásolom a tartalmat és ennyi, vagy h ogyan tudom megcsinálni úgy, h ne kelljen mindent újra felinstallálni?
Sztem állítsd majd be hogy a rejtett file-ok is látszanak. 1 az 1ben copy, úgy működnie kell.
Newyorker
2. szint
2. szint

Toniobrian írta:
Newyorker írta:most van egy 2 gigás memkari a telemben, ha veszek egy újat egy 8 gigásat, akkor csak simán laptopon keresztül átmásolom a tartalmat és ennyi, vagy h ogyan tudom megcsinálni úgy, h ne kelljen mindent újra felinstallálni?
Sztem állítsd majd be hogy a rejtett file-ok is látszanak. 1 az 1ben copy, úgy működnie kell.
oks, én is úgy gondoltam, hogy laptopba be a memkari mindent kimásol vinyóra, úl memkarit megformázom a telben, majd be a laptopra és minden rámásol, majd vissza a tel

remélem így jó lesz, vagy vkinek tuti ötlet, újrainstallálásmentes?
★★★★★★ fiatal CSINCSILLA eladó tenyésztőtől ★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★
baro73
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e51

Hozzászólás Szerző: baro73 »

Sziasztok!

Nemrég frissítettem a telefonomat, és azt tapasztaltam, hogy a telefonmemóriát pl. az X-PLORE (és más programok is) két meghajtóként szerepelteti, C: és H: néven. Mi lehet az oka?
Illetve azt is szeretném megkérdezni, hogy miként lehet a egyes feltelepített TÉMÁKAT törölni, eltávolítani a telefonról, ugyanis némelyiknek nem dobja be az "alkalmazáskezelőnél" a fájl nevét?
A segítséget előre is köszönöm.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

baro73 írta:Sziasztok!

Nemrég frissítettem a telefonomat, és azt tapasztaltam, hogy a telefonmemóriát pl. az X-PLORE (és más programok is) két meghajtóként szerepelteti, C: és H: néven. Mi lehet az oka?
Illetve azt is szeretném megkérdezni, hogy miként lehet a egyes feltelepített TÉMÁKAT törölni, eltávolítani a telefonról, ugyanis némelyiknek nem dobja be az "alkalmazáskezelőnél" a fájl nevét?
Azt nem tudom miért van 2 meghajtód.
De a témát telepítsd fel még egyszer a telefonmemóriába és akkor elvileg már tudod törölni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Newyorker
2. szint
2. szint

potter55 írta:
baro73 írta:Sziasztok!

Azt nem tudom miért van 2 meghajtód.
De a témát telepítsd fel még egyszer a telefonmemóriába és akkor elvileg már tudod törölni.
a témákat egyébként célszerű a telmembe telepíteni amúgy is
BBUN52
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: BBUN52 »

Hali

Egy nagyon hülye kérdéssel jövök hozzátok, ha otthon tartózkodnék megnézném a használati kézikönyvben....de sajna koleszban vagyok a cucc meg otthon....Mi az az Aktív jegyzet???
mcfrann
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: mcfrann »

BBUN52 írta:Hali

Egy nagyon hülye kérdéssel jövök hozzátok, ha otthon tartózkodnék megnézném a használati kézikönyvben....de sajna koleszban vagyok a cucc meg otthon....Mi az az Aktív jegyzet???
hát lépj be és megtudod :D . Ugyanaz, mint a jegyzet, csak lehet a szöveg mellé képet, meg zenét rakni. Szóval jegyzet. csak bővítve.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”