Nokia E66
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E66
Egy kérdés: a navi gomb cseréje mennyibe került? Nekem kezd kicsit rézszínűre kopni néhány helyen, elég zavaró.
- manworkss
- Újonc
Koszi a valaszokat! Hetvegen megprobalom.laci0530 írta:Egy kérdés: a navi gomb cseréje mennyibe került? Nekem kezd kicsit rézszínűre kopni néhány helyen, elég zavaró.
laci0530: gariba kicsereltek azt is. Mondtam nekik, hogy a hozza kapott tok koptatta ki..(latszik is belulrol) igy igazabol nem kotozkodtek. Bar mutatta a sajatjat, hogy neki is kopok es ez "termeszetes". Nekem nem

Dobljátok a földle, de nattyon dulván!!!
-
- Újonc
Dícséretes hozzáállás. Mintha nem is Magyarországon történt volna.manworkss írta:Koszi a valaszokat! Hetvegen megprobalom.laci0530 írta:Egy kérdés: a navi gomb cseréje mennyibe került? Nekem kezd kicsit rézszínűre kopni néhány helyen, elég zavaró.
laci0530: gariba kicsereltek azt is. Mondtam nekik, hogy a hozza kapott tok koptatta ki..(latszik is belulrol) igy igazabol nem kotozkodtek. Bar mutatta a sajatjat, hogy neki is kopok es ez "termeszetes". Nekem nemmeg nem is egy 20 forintos telefonrol van szo.

-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 xpress music
Sziasztok! A mai napon nokia update-rel frissítettem a telefonom minden ok, csak éppen a magyar nyelv letünt róla, és persze a beállításokban sincs benne magyar. Mi ilyenkor a teendő? Segítségeteket előre köszönöm!
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Egyszerű szoftverfrissítés topik első hsz. minden le van írva.wing írta:Sziasztok! A mai napon nokia update-rel frissítettem a telefonom minden ok, csak éppen a magyar nyelv letünt róla, és persze a beállításokban sincs benne magyar. Mi ilyenkor a teendő? Segítségeteket előre köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: E66
Sziasztok !
Boldog tulajdonosa lettem ma egy E66 készüléknek, viszont a gyári szürke ikonok nem tetszenek igazán.
Hiába tettem fel 2-3 témát ,az ikonok nem változtak.
Tuti már sokan megkérdezték ezt, de visszaolvasgatva még nem találtam választ erre.

Boldog tulajdonosa lettem ma egy E66 készüléknek, viszont a gyári szürke ikonok nem tetszenek igazán.
Tuti már sokan megkérdezték ezt, de visszaolvasgatva még nem találtam választ erre.

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem kapcsold ki az ikonanimációt: Menü- Opciók- Ikonanimáció ki, link.Free1 írta:Sziasztok !
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
Free1:
Szolgáltatos szoftver van a telon?

Szolgáltatos szoftver van a telon?

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!

-
- Újonc
- Készüléktípus: E66
DjTommy!
Gyári független a cucc.
Félig meddig megoldódott, FP1-es témákat kell keresnem , egy ilyennel most az ikonok fele megváltozott végre !Szerintem csak rosszakba futottam bele eddig.
Köszi !
Gyári független a cucc.
Félig meddig megoldódott, FP1-es témákat kell keresnem , egy ilyennel most az ikonok fele megváltozott végre !Szerintem csak rosszakba futottam bele eddig.

Köszi !