Nokia E66
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51-E66
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E66
Sziasztok.
Elsőre két kérdésem lenne. E66-om van 210.21.007 szoftverrel. miért érdemes a 400asra cserélni?
második: az akku sajna 3G-n 2 nap. ez elég gáz. találtam külföldön business aksit 1650 mAh-ásat természetesen nem nokia. mekkora veszélyt hordoz magában ha beruházok és átállok annak a használatára. egyáltalán a nokiánál csak ezres van?
Köszönöm.
Elsőre két kérdésem lenne. E66-om van 210.21.007 szoftverrel. miért érdemes a 400asra cserélni?
második: az akku sajna 3G-n 2 nap. ez elég gáz. találtam külföldön business aksit 1650 mAh-ásat természetesen nem nokia. mekkora veszélyt hordoz magában ha beruházok és átállok annak a használatára. egyáltalán a nokiánál csak ezres van?
Köszönöm.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!voyagergabi írta:Sziasztok.
Köszönöm.
Egyelőre még adott méretből csak adott mAh-s akksit tudnak csinálni. Az, hogy mi van ráírva más kérdés.....
Nem valószínű, hogy az az akksi többet fog bírni, sőt....
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51-E66
Kérdésem lenne nekemis:
0,02W és 0,17W között mocorog, periodikusan. olyan mintha ajelzőfény villanásakor lenne az emelt fogyasztás. Mondjuk teszem hozzá úgy fogyaszt ennyit, hogy folyamatos e-mail figyelésben és 3G-n. Létezik, hogy a led eszik ennyit? ha igen akkor hogyan lehet kikapcsolni? a jelzőfény beállításánál már kikapcsoltam de a készenléti villogást nem lehet. 2 napig bírja a mobil de ha lehet, akkor szeretném az áramfelvétel-ingadozás okát megtudni... ötlet?
0,02W és 0,17W között mocorog, periodikusan. olyan mintha ajelzőfény villanásakor lenne az emelt fogyasztás. Mondjuk teszem hozzá úgy fogyaszt ennyit, hogy folyamatos e-mail figyelésben és 3G-n. Létezik, hogy a led eszik ennyit? ha igen akkor hogyan lehet kikapcsolni? a jelzőfény beállításánál már kikapcsoltam de a készenléti villogást nem lehet. 2 napig bírja a mobil de ha lehet, akkor szeretném az áramfelvétel-ingadozás okát megtudni... ötlet?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E 66 ZTE Blade Motorola Razr
- Nem: Férfi
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 4 times
Eszközök-Üzemmód-használt mód testreszabása-Adatátvitel jelző fény-Kivoyagergabi írta:Kérdésem lenne nekemis:
Az email figyelés is csak úgy működik hogy meghatározott időközönként csatlakozik a kiszolgálóhoz valószínűleg ez okozza a kiugrást.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E 66
Sziasztok: valakinek volt már olyan problémája e 66-al hogy az equalizer nem működik de 1-ik lejátszóval sem hiába tologatom vagy választok műfajt semmi változás 400-as szoftra frissítetttem de alighanem előtte is ilyen volt, valamint az internet rádiók keresésénél miután megtalálja őket kiugrik egyből olyan gyorsan hogy a listát sem tudom elmenteni,miért lehetnek ezek?
Rákerestem a problémára a lényeg hogy régebbi szoftnál is volt, akkor ezek a 400-as szofttal sem lettek orvosolva.
Rákerestem a problémára a lényeg hogy régebbi szoftnál is volt, akkor ezek a 400-as szofttal sem lettek orvosolva.

-
- Újonc
Igen, az equalizert a 300-as szoftverrel tették használhatatlanná, a 400-as az ígérgetések és a sok bugreport ellenére is ugyanezzel a hibával jött ki. Nekem vásárláskor még működött.fpeter80 írta:Sziasztok: valakinek volt már olyan problémája e 66-al hogy az equalizer nem működik de 1-ik lejátszóval sem hiába tologatom vagy választok műfajt semmi változás 400-as szoftra frissítetttem de alighanem előtte is ilyen volt, valamint az internet rádiók keresésénél miután megtalálja őket kiugrik egyből olyan gyorsan hogy a listát sem tudom elmenteni,miért lehetnek ezek?
Tedd fel a CorePlayert, azzal megy, csak halkabb picit. LCG Jukebox-szal is működik, de az meg még kevésbé hangos a korábbi, működő gyári lejátszóhoz viszonyítva.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E 66
Hali én sajnos már a 300-as szofttal vettem power mp3-al próbáltam meg ttpod-al de amiket te mondasz is fent van csak azokkal még nem próbáltam,majd kiprószálom köszi.laci0530 írta:Igen, az equalizert a 300-as szoftverrel tették használhatatlanná, a 400-as az ígérgetések és a sok bugreport ellenére is ugyanezzel a hibával jött ki. Nekem vásárláskor még működött.fpeter80 írta:Sziasztok: valakinek volt már olyan problémája e 66-al hogy az equalizer nem működik de 1-ik lejátszóval sem hiába tologatom vagy választok műfajt semmi változás 400-as szoftra frissítetttem de alighanem előtte is ilyen volt, valamint az internet rádiók keresésénél miután megtalálja őket kiugrik egyből olyan gyorsan hogy a listát sem tudom elmenteni,miért lehetnek ezek?
Tedd fel a CorePlayert, azzal megy, csak halkabb picit. LCG Jukebox-szal is működik, de az meg még kevésbé hangos a korábbi, működő gyári lejátszóhoz viszonyítva.
- manworkss
- Újonc
Sziasztok,
vegul megiscsak szervizbe kerult a telcsi..(toltesre teve kicsit is megmozditva a toltot vagy a telefont eldobta majd ujra felvette a toltest) Valahogy nem sikerult meggyoznom a sracot, hogy SW-t ne frissitsen de megtette.. Tudom Macika kifejtette, hogy ez a dolga stb.. beletorodtem. Viszont cserebe kicserltek a navi gombot es a billt. is A sajat tokjaban kopott meg egy kicsit.
Kerdesem:
400.21.013
24-10-2009
RM-343
valahogy mar torheto? Lehet, hogy irtatok mar itt a forumon de spec. en nem lattam,hogy kozte lett volna ez az SW is
koszi:
vegul megiscsak szervizbe kerult a telcsi..(toltesre teve kicsit is megmozditva a toltot vagy a telefont eldobta majd ujra felvette a toltest) Valahogy nem sikerult meggyoznom a sracot, hogy SW-t ne frissitsen de megtette.. Tudom Macika kifejtette, hogy ez a dolga stb.. beletorodtem. Viszont cserebe kicserltek a navi gombot es a billt. is A sajat tokjaban kopott meg egy kicsit.
Kerdesem:
400.21.013
24-10-2009
RM-343
valahogy mar torheto? Lehet, hogy irtatok mar itt a forumon de spec. en nem lattam,hogy kozte lett volna ez az SW is
koszi:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manworkss 2009-12-13 vas. 20:45:27-kor.
Dobljátok a földle, de nattyon dulván!!!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E 66 ZTE Blade Motorola Razr
- Nem: Férfi
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 4 times
Szia én a Hello ox 2.00-val csináltam de van aki a 2.03-at irtamanworkss írta:Sziasztok,
Kerdesem:
400.21.013
24-10-2009
RM-343
valahogy mar torheto? Lehet, hogy irtatok mar itt a forumon de spec. en nem lattam,hogy koztele lett volna ez az SW is
koszi:
-
- Újonc
Megy a hack rajta, Helloox 2.03-mal nekem a frissítés után egyből végigment. Viszont különböző okok miatt csinálnom kellett egy hard resetet (bill. kombóval), és utána csak nem akart megtörni. Újra kellett frissíteni a firmware-t símán NSU segítségével, és aztán szépen végigfutott a hack, települt a RomPatcher.manworkss írta:Sziasztok,
Kerdesem:
400.21.013
24-10-2009
RM-343
koszi:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára laci0530 2009-12-13 vas. 22:02:53-kor.