Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: ferret »

Sajnos pont ez az egyik hibája a nokia telóknak, hogy gyárilag nem viszik ezeket a filmeket. Vegyél N900-at, vagy Samsung i8910-et, vagy konvertáld a filmeket.
Kép Kép
zlotyi89
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zlotyi89 »

Lenne egy kerdesem. Nektek a bill.zar gomb mennyire massziv? Nekem kicsit mozog. Ugy ertem, van egy kis holt jateka. Ha meg megrazom a telefont, halatszik is, hogy mozog. Nem nagy holtjatek, de erdekelne, hogy masnal is ilyen vagy sem. 5800 bil.zarja masszivabnak tunik.
Nokia N97 mini
11.0.102 v3.0 EMEA
RM-555
Made in Finland
drszaboi37
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: drszaboi37 »

Sziasztok, előre elnézést ha már volt erről szó a topicban, de hát 900 hozzászólást hosszú átolvasni. Tehát én E90-est használtam, és most elég bosszús vagyok hogy a mini egy csomót vacakol. Valamilyen beállítási probléma lehet, mert hiába van 3G-s kártyám az e-meilezés nem használja. Ha simán internetezni akarok, akkor szól hogy szerverkapcsolat szükséges és már el is mászott a netre, de ha simán csak gmailt akarok megnézni (külön alkalmazással) akkor néha wlan-nal csatlakozik, néha meg úgyse. Próbálkoztam az OVI mail funkciójával,de az is néha működik, néha meg nem. Nem vagyok nagyon elragadtatva a telótól, lehet hogy cserélem E72-re, de addig is tud valaki segíteni ezeken a problémákban?
Goldfish
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Goldfish »

Tapasztalt valaki olyasmit, hogy beszélgetés után (azt nem tudom megmondani, hogy ilyenkor én, vagy a másik fél bontja-e a hívást) néha magától újraindul a telefon? A legfrissebb hivatalosan elérhető szoftver van rajta. Egyébként teljesen stabil, nem fagyogat meg restartolgat.
zlotyi89
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: zlotyi89 »

Goldfish írta:Tapasztalt valaki olyasmit, hogy beszélgetés után (azt nem tudom megmondani, hogy ilyenkor én, vagy a másik fél bontja-e a hívást) néha magától újraindul a telefon? A legfrissebb hivatalosan elérhető szoftver van rajta. Egyébként teljesen stabil, nem fagyogat meg restartolgat.
Nekem ilyet sose csinalt, pedig sokat telefonalok. Napi 10 hivas minimum, ami 2-3 ora beszeddel tarsul. Ilyet nem tapasztaltam.
Szoftom: 11.0.102
Nokia N97 mini
11.0.102 v3.0 EMEA
RM-555
Made in Finland
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

drszaboi37 írta:Sziasztok, előre elnézést ha már volt erről szó a topicban, de hát 900 hozzászólást hosszú átolvasni. Tehát én E90-est használtam, és most elég bosszús vagyok hogy a mini egy csomót vacakol. Valamilyen beállítási probléma lehet, mert hiába van 3G-s kártyám az e-meilezés nem használja. Ha simán internetezni akarok, akkor szól hogy szerverkapcsolat szükséges és már el is mászott a netre, de ha simán csak gmailt akarok megnézni (külön alkalmazással) akkor néha wlan-nal csatlakozik, néha meg úgyse. Próbálkoztam az OVI mail funkciójával,de az is néha működik, néha meg nem. Nem vagyok nagyon elragadtatva a telótól, lehet hogy cserélem E72-re, de addig is tud valaki segíteni ezeken a problémákban?
Az e-mail hozzáférési pontnál, direktbe beállíthatod, hogy mi legyen az. A Te esetedben a 3G-s hozzáférés legyen, he mindig azt hsználod. Az sem mellékes, hogy ne engedd az automatikus beállítást, hanem csináld kézivel, sokkal használhatóbb.
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor

Goldfish írta:Tapasztalt valaki olyasmit, hogy beszélgetés után (azt nem tudom megmondani, hogy ilyenkor én, vagy a másik fél bontja-e a hívást) néha magától újraindul a telefon? A legfrissebb hivatalosan elérhető szoftver van rajta. Egyébként teljesen stabil, nem fagyogat meg restartolgat.
Ezt akár egy általad telepített téma, vagy progi is okozhatja.
Kép Kép
Goldfish
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Goldfish »

ferret írta:
Ezt akár egy általad telepített téma, vagy progi is okozhatja.
Van telepítve nem gyári téma, de gyári témát használok. Ennek ellenére is okozhat valamelyik téma ilyet? Ha az esetlegesen problémás alkalmazást nem indítom el az utolsó bekapcsolás óta, attól még okozhatja? Vagy ehhez futtatnom is kell?
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor

Goldfish írta:Van telepítve nem gyári téma, de gyári témát használok. Ennek ellenére is okozhat valamelyik téma ilyet? Ha az esetlegesen problémás alkalmazást nem indítom el az utolsó bekapcsolás óta, attól még okozhatja? Vagy ehhez futtatnom is kell?
Akkor is okozhatja, ha csak telepítve van, de nem használod. Kísérletezd ki, hogy melyik lehet az. Persze nem biztos, hogy ez az oka, de lehetséges.
Kép Kép
KikiBa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S

Hozzászólás Szerző: KikiBa »

Sziasztok!

Ha oldalról, a billentyűlezáró oldaláról megnézitek a telefont, nektek is a felső (kijelzős) részének a két vége kicsit felfelé hajlik?
Érdekes, hogy csak ezen az oldalon.

Köszi.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”