Thales79 írta:Köszi az ötleteket.. Sajna nem tudom törölni egyik fiókomat sem..

Pedig a telón simán az emilvarázslóval hoztam létre. (ovi suite-ben nem is találok emilbeállítást) Azt az üzenetet kapom, hogy:"A fiók eltávolításához kapcsolat szükséges. Próbálja újra később." Azt nem tudom, hogy milyen kapcsolat és mikor később..

Próbáltam már bejelentkezve, kijelentkezve, OVI-ba bejelentkezve stb.. mindig ezt az üzit kapom. Valamit nagyon elbénázok sztem. Még néhány próba aztán reset..
Akkor Te is a Messaging alkalmazással hoztad létre a postafiókokat!
Ha él még a regisztrációd (reménykedj), akkor PC-ről az email.nokia.com oldalra belépsz, ott belépsz a fiókodba (elvileg az elsőnek megadott email fiókod adatai lesznek a belépési adatok).
Ha sikerült belépned, akkor ott látod a postafiókokat és ott tudod őket törölni is.
(Nekem ezt a Messaging fiókot törölte a NOKIA és azóta nem tudok újra regisztrálni, mert a telefonomat is kitiltották nagy igyekezetükben a Messaging szerverükről és szeptember 2-a óta nem sikerül újra beengedni...!!!)
Ja és még egy: Ne reménykedj: a reset nem fogja eltüntetni az így létrehozott fiókot, mert az első netes felkapcsolódásodnál szinkronizálni fog és ha az előbb említett oldalon nem törlöd, akkor újra megjelenik a telefonon is. Ha abból a Messaging fiókból kitörlöd, akkor eltűnik a telefonról is a legközelebbi net csatlakozásnál: "kiszinkronizálja magát"!