gss írta:Urak! Tudna nekem vki tippet adni!?
Zöldfülü amatör vagyok,most kezdem használni az n8-at (használtan vettem,ismerös nagynehezen tolt rá TaylorV8-at)
Szép és jó minden.
...kivéve hogy több progit nem tudok rárakni mert "letöltési hiba" felirat jelenik meg a végén.
opera simán ráment,de a screen snap,red light,és a nokia sleeping screen nem
ki-bekapcs megvolt,más tippem nincs
ugy tünik csak azért nem ment mert pc-n keresztül akartam telepiteni ezeket,
wifiröl felment minden ami eddig nem
...csak kár hogy közben kiirtottam róla a TaylorV8-at
Szia!
Háááááát érdekes ez,mert azért nagyrészt bármi alkalmazást vagy progit tolunk a telcsire 90%-ban PC-n keresztül tesszük fel :hmm2:Vagy még,amit az előbb golan7 mondott, esetleg megpróbálni a PC-ről törölni minden Nokia progit, drivereket és újrarakni a Nokia Suitét
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
Sziasztok!!
Szinte a kezdetek óta megvan az N8-asom. Minden kritika ellenére nagyon szeretem, de egy dolog miatt a pokolba kívánom. Olyan lassan tudok vele netezni, h az már kritikán aluli. Egy nyamvadt lap betöltése percekig tart és mindegy, h 3G vagy 3,5G hálózaton vagyok, netán egyszerűen csak GSM módban. Van erre valami megoldás? Másnak is ilyen tré, vagy csak én szopok vele?
simonjoe írta:Sziasztok!!
Szinte a kezdetek óta megvan az N8-asom. Minden kritika ellenére nagyon szeretem, de egy dolog miatt a pokolba kívánom. Olyan lassan tudok vele netezni, h az már kritikán aluli. Egy nyamvadt lap betöltése percekig tart és mindegy, h 3G vagy 3,5G hálózaton vagyok, netán egyszerűen csak GSM módban. Van erre valami megoldás? Másnak is ilyen tré, vagy csak én szopok vele?
Nokia Suite csak megszokásból írtam OVI-t bocs.
Többször is újraindítottam már a telefont és a Pc-t is.
Csak a Suite-al van baja USB-n keresztül, mert 4 mód van és a másik 3-nál azonnal tölt.
Most mentettem le kék fogon a Suite-n keresztül a névjegyzéket, vagyis a Pc-n jó a Suite.
Rádugtam USB-n a Tv-re és teljesen ugyan azt produkálta mint a Pc-n. USB csak OVI módban nem tölt és nem is látja más eszköz. Kifogytam az ötletekből. Még a telefonról lehetne törölni ami a Suite-nek kell, de a telepített filek közt nem látok semmit. Különben meg minden baromi gyors és tökéletesen megy minden program.[/quote]
Valami patchet vagy MOD-ot nem raktál mostanában a telóra? (Ez is okozhat hibát, nekem egyszer ez okozta ReadFullC by xCape.rmp, hogy a nokia suit mód nem ment csak a tárhely mód) ;)[/quote]
De raktam a Joshlog-ot. Utána még ment aztán egyszer már nem.
Holnap leírom a kálváriát, mert most még bütykölöm és már jó későre jár.
Sziasztok, akkor jöhet a sikertörténet:-D ahogy ígértem.
A Nokia az még is csak a Nokia, Halleluja.
Pár oldallal ezelőtt olvashattátok a problémám, hogy Nokia Suite módban nem tölt az USB kábel, de a másik 3-ban igen.
Valószínű az egyik EFFEKT okozhatta amit Joshlog patch-el használtam. Hiába töröltem, MobilCleaner, restart, bármi, nem sikerült visszaállítanom. Gondoltam egy merészet és Hard reset. A telefon T-Mobile és a Belle futott rajta.
Szépen elindult (dátum, régió, stb.) és mikor felépült a rendszer lestem egyet. A felső taskon csak a T-Mobile és az idő jelent meg. Semmi más. Belépek a menübe és egy csomó ikon nem látszik csak a neve. Úgy nézett ki mint egy kocsmai verekedés után a vesztes fogsora. Aztán feltűnt, hogy az alsó taskon csak 2 ikon van a 3 helyett amiből arra következtettem, hogy Anna-Belle foghíjas kombót kaptam. Párszor megismételtem még Hard reset, 8mp, gyári visszaállítás, de semmi változás.
Felhívtam a Nokiát és mondom vinném a telefont softver frissítésre, mert sikeresen megtuningoltam.
A telefon most májusban lesz 2 éves és még él a garancia. Nagyon kedves volt a hölgy és mondta, bátran vigyem és ha nincs előttem sok szervizre váró telefon hamar meg is lesz. Ugrás a kocsiba, irány a szakszerviz. Kereskedők háza 1 emelet, na végre itt vagyok. Belépek és csak egy fiatal kedves lány fogad és hangjából ítélve telefonon is vele beszéltem. Mondjuk egy pillanat alatt végigfutott a diónyi agyamon, hogy előadom a kérésem és zárás után mit szólna egy vacsorához, de rögtön köddé is vált, mert magammal vittem drága nejem, akit szintén nem adnám senkinek mint az N8-am:-D A leányzónak megmutattam mi a gond, de ilyet még ő sem látott:-D Telefonált egyet a hátsó szobába és mondta, másfél óra múlva jöhetek és kész lesz. Hoppá, ma van karácsony vagy csak ő egy tündér? Elballagtam az Árkádba addig és megnéztem pár Koreai, Kínai újrahasznosított PET palackból készült remekművet és nyugtáztam szépen csendben, nem ártana magukra húzni némi könnyűfémet. Végre letelt az idő irány vissza a szervizbe. Kaptam egy kedves mosolyt és elém tette a telefont nézzem meg.
Rögtön meg is kérdeztem, hogy ha újra nekiugrok, mert lenne mit alakítanom rajta és elszáll akkor mi lesz? A válasz, csak nyugodtan hozzam újra felteszik:-) Mondom akkor lehet hétfőn találkozunk:-D. Itt jön a lényeg! A legújabb SALLANGMENTES Nokia Belle Refresh lett ráhúzva v. 111.040.1151. egyedi v. 111.040.1151. C00.01. Végre eltűnt a T-Mobile üdvözlő ami csak az időt rabolja és túl hangos, de szerintem még torz is. Eszméletlen hamar boot-ol be és épül fel a rendszer. Pár másodperc az egész. A menüben semmi Startlap Tv, Post-r és társai amit a szolgáltató úgy épít be, hogy nem lehet eltávolítani, mintha valakinek kellene, bár csak a helyet foglalja. Az Ozone és társait mert előtte is kilőttem, de végre ez sincs többé. Vannak viszont új dolgok alapból. A teljesség igénye nélkül pár dolgot írok.
HDMI nagy képernyő, DLNA lejátszó, a Widgetek között: egy csomó óra, a lehúzható redőny váltói, egy mutatós Galéria ami váltja is a kedvenc fotóinkat, adatszámláló ami korlátozható funkciós, időjárás pillanatnyi és előrejelzős is, stb. A beállítások között is van pár újdonság. A C: minden takarítás nélkül 129mb, de én még kidobok pár dolgot és a Cleanerezés után kb. 150mb várható.
Gondolom vannak akik hackelték már ezt a softot. Melyik eljárással lehet?
A Joshlog is mehet rá az effektek miatt, vagy esetleg valami más ami működik?
Kicsit hosszúra sikerült, de nem akartam túl szárazon csak a tényeket:-D
Fejvadasz írta:Sziasztok, akkor jöhet a sikertörténet:-D ahogy ígértem.
.............
Szia!Egy újabb boldog felhasználó
Nekem igaz a Taylor v8-a van( 111.040.1511) abban a C-n jelenleg 170 mega üres helyem van Ha jól néztem a sok app benne van ebbe is.
Hackelni meg ezekkel lehet http://www.smartnews.hu/2011/09/drweb-av-symbian-hack/ én annó a nortonost csináltam,de egyszerű mind a leírást követve.
V8 csak abból jobb hogy (a legjobb ) alapból hackelt,effekteket szabadon cserélgethetsz benne egy egyszerű cserével,nem kell hozzá Joshlog-os izé
De gratula a telóhoz használd még sokáig
.............
Szia!Egy újabb boldog felhasználó :lol3:
Nekem igaz a Taylor v8-a van( 111.040.1511) abban a C-n jelenleg 170 mega üres helyem van :up: Ha jól néztem a sok app benne van ebbe is.
Hackelni meg ezekkel lehet http://www.smartnews.hu/2011/09/drweb-av-symbian-hack/ én annó a nortonost csináltam,de egyszerű mind a leírást követve.
V8 csak abból jobb hogy (a legjobb :laza3: ) alapból hackelt,effekteket szabadon cserélgethetsz benne egy egyszerű cserével,nem kell hozzá Joshlog-os izé :blush:
De gratula a telóhoz :king: :lol3: használd még sokáig :taps1: :Notworty:
Köszi.
Mindig boldog N8 tulaj voltam, mert nekem még sose, volt gondom vele, de most túllőttem a célon:-)
Ismerem ezeket, csak sehol nem olvastam még, hogy ehhez a softverhez is jó e.
Annó a Annan ment, de a Belle-n ami nekem fent volt egyikkel sem sikerült, de végül találtam egy FanClub verzióst és az rögtön megcsináltam. Azt hiszem azzal megpróbálom.
Igen a V8 alapból sok helyet ad a C-n, csak azért írtam mennyi, mert gyárin még sosem láttam ennyit.
Azért tetszik, hogy egy csomó app. belekerült extra, mert ezek egy részét külön kellett telepíteni.
.............
Szia!Egy újabb boldog felhasználó
Nekem igaz a Taylor v8-a van( 111.040.1511) abban a C-n jelenleg 170 mega üres helyem van Ha jól néztem a sok app benne van ebbe is.
V8 csak abból jobb hogy (a legjobb ) alapból hackelt,effekteket szabadon cserélgethetsz benne egy egyszerű cserével,nem kell hozzá Joshlog-os izé
De gratula a telóhoz használd még sokáig
Gratulálok Én is,hogy sikerrel jártál
És annyit szeretnék még hozzátenni,hogy szerintem sem a joshlog-ot kellene erőltetni.Ott az E,amire egy Effects mappa és mehetnek bele a cuccok
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/