Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Nem: Férfi
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: apaszka »

szabojozsefistvan írta:Kedves Fórumosok segítsetek rajtam. A "C" memória már csak 3,5 MB. Az előzőkben javasoltátok a MobileCleanert, ami tisztit és
segítségével egyéb nem kívánatos program is törölhető. A telefonom még garancális, hakkelni ezért nem akarom. Kérem legyetek
szívesek megírni honnan tölhetek le MobileCleanert(vagy mást), mert amelyekkel próbálkoztam azok tanúsítványt követelnek.Egy
elfogadható határig a fizetős is érdekel. Segítségeteket előre is köszönöm.
Gyors feltöltöttem neked! http://dl.dropbox.com/u/23210188/Mobile ... Signed.sis :yeah:
These users thanked the author apaszka for the post (total 2):
szabojozsefistvan (2012-12-02 vas. 11:29:33) • zolika00 (2012-12-03 hétf. 19:33:32)
Rating: 5.26%
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Az fmobi , megint behalt!
zolika00
Újonc
Újonc
Has thanked: 13 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zolika00 »

apaszka írta:
szabojozsefistvan írta:Kedves Fórumosok segítsetek rajtam. A "C" memória már csak 3,5 MB. Az előzőkben javasoltátok a MobileCleanert, ami tisztit és
segítségével egyéb nem kívánatos program is törölhető. A telefonom még garancális, hakkelni ezért nem akarom. Kérem legyetek
szívesek megírni honnan tölhetek le MobileCleanert(vagy mást), mert amelyekkel próbálkoztam azok tanúsítványt követelnek.Egy
Gyors feltöltöttem neked! http://dl.dropbox.com/u/23210188/Mobile ... Signed.sis :yeah:

A probléma nálam is ugyanez! Telepítettem amit feltöltöttél, hálás köszönet érte! Viszont lefutattam azt írta hogy 14 mega szemét törli?mondom természetes, de ennek ellenére a szabad memoria kapacitásom nem változott egyik meghajtón sem! Én is a C-t szeretném kipucolni 9 mega szabad helyem van!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

zolika00 írta:
apaszka írta:

A probléma nálam is ugyanez! Telepítettem amit feltöltöttél, hálás köszönet érte! Viszont lefutattam azt írta hogy 14 mega szemét törli?mondom természetes, de ennek ellenére a szabad memoria kapacitásom nem változott egyik meghajtón sem! Én is a C-t szeretném kipucolni 9 mega szabad helyem van!
Amit írtam kipróbáltad?
perti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: perti »

zolika00 írta:
apaszka írta:

Hackelt telón érdemes megnézni a „C:/private/2002ae6c/search_default.ln” fájlt.
Nekem volt, hogy meghaladta a 150MB-ot.
Úgy vettem észre, hogy akkor növekszik a mérete, ha például egy új memóriakártyát helyezek be, amin már sok adat van, és bepásztázza a képeket (pl háttérkép módosításához).
Nyugodtan ki lehet törölni, utána automatikusan ismét létrehozza önmagát 0MB-os mérettel, ami csak nagyon lassan növekszik a következő sok adattal rendelkező memóriakártya behelyezéséig.
Nekem igazából akkor szokott gondot okozni, amikor új szoftot teszek a telóra, és utána visszateszem az adatokkal teli nagyméretű memóriakártyámat.
A törlést nyugodtan meg lehet csinálni. Én augusztusban 3 db N8-on is megtettem és azóta egyikkel sincs semmi probléma.

A hacktől nem kell félni. Ha kell, egy pillanat alatt el lehet távolítani, akár csak bármelyik telepített progit. (Bár én a magam részéről Taylor V8-ára esküszöm.)

(A másik, nálam szintén nagyméretű fájl „C:/private/10281E17/[200009f3]metadata.sq” (44 MB). De amig van elég helyem a C-n, addig ezzel nem foglalkozok.)
Kicsi_Bazsa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Kicsi_Bazsa »

Hello Sziasztok,

Lenne egy kis problémám, ami egy hangyafasznyit zavar, a telefonon fenn van Taylor ROM-ja és a social bizgentyűvel ha összecsatolom a Facebookot és a neveket nem frissíti le a képeket, viszont a nevekhez rendeli a fiókot, ez mitől lehet? egy darabig még normálisan működött de valamiért egy ideje nem akar remekelni, nem sok hangulatom van most újratolni a telefont, mert most minden szaggatás nélkül hasít, csak ez az egy bajom van, ami egy picit zavar :hmm2: :hmm:
Fejvadasz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
Been thanked: 22 times

Hozzászólás Szerző: Fejvadasz »

HIÁBA telepíted a MobileCleanert, ha nem HACK-elt a telefonod. Minimális törlésre képes csak.
Udv. Fejvadasz
Bndsz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Bndsz »

Sziasztok!

Kezdő N8 tulaj vagyok, ezért a segítségeteket szeretném kérni.A gondom a következő:Összekötöm a tv-met (egy kb.8 éves sík képcsöves Samsung) a telefonnal egy CA-75U kábellal, jön is a kép rendesen(meg a hang is), a probléma filmnézésnél jelentkezik.Random időközönként beszaggat a kép, nem nagyon kb. olyan 20 fps-re esik le, pár másodpercre.(Viszont csak telefonon nézve teljesen rendben van.)Sima DVDRip-es avi filmekkel próbáltam de mindig ugyanez a helyzet.Egy hete raktak rá új szoftvert Nokia szervizben, és azóta csak pár zenét töltöttem rá, meg két játékot.Elég idegesítő a probléma, mert a filmnézés volt az egyik fő ok amiért ezt a telefont választottam.Szerintetek mi lehet a megoldás?
Köszönet előre is!

Üdv
Fejvadasz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
Been thanked: 22 times

Hozzászólás Szerző: Fejvadasz »

Sziasztok!

Használja valaki ezt a Tv távirányító programot? (NeoRemote_v1.00(0)_S^3_Anna_Belle_Signed.sis)
Próbáltam életre bírni, de nem találtam megfelelő IP címet. Esetleg ha valakinek van, megköszönném.
Udv. Fejvadasz
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

Fejvadasz írta:Használja valaki ezt a Tv távirányító programot? (NeoRemote_v1.00(0)_S^3_Anna_Belle_Signed.sis)
Próbáltam életre bírni, de nem találtam megfelelő IP címet. Esetleg ha valakinek van, megköszönném.
Tudtommal ez nem TV távirányító program, hanem a Netgear NeoTV nevű médiaplayer távirányítója..
These users thanked the author Doky586 for the post:
Fejvadasz (2012-12-04 kedd 16:01:28)
Rating: 2.63%
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”