Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Fejvadasz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
Nem: Férfi
Has thanked: 48 times
Been thanked: 22 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Fejvadasz »

Köszi, valószínű úgy menni fog, csak megszoktam, hogy a file klikkel is ment és lestem egyet, hogy nem ismeri a telefon az nbu-t.[/quote]
Úgy is működnie kéne.[/quote]

Szerintem is. Mind1, mert Suitéből dolgozik. A TotalCmd nem társította, de hozzárendeltem és utána jött a hibaüzenet.
Udv. Fejvadasz
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Floridába most vizsgázott az N8 ! Haver felesége telefonált, hogy az új navi nem talál jelet sehogyan sem . A telefon meg simán! Gooo N8 !
Iron Cat
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Iron Cat »

Damir írta:
Iron Cat írta:Sziasztok! Rendet raktam a Nokia N8 telefonomon, de a nagy törölgetések közepette fedeztem fel, hogy eltűnt az aktív Facebook ablak a képernyőmről.
Gondoltam újra kirakom, de a közösségi web eszközt már nem találtam, csak a sima alkalmazást. Ezt azonban mindig meg kell nyitni, hogy lássam az értesítéseket :(
Nem tudja valaki, hogy hogyan tudnám visszatelepíteni vagy előszedni valahonnan (már ha csak valami beállítási baromságot csináltam) a közösségi webeszközt (facebbok)?
Ezer köszönet és hála a válaszokért!
Szia!
Nem tudod esetleg letörölni az egész alkalmazást? Ha sikerülne, akkor fel tudnád tenni újra az Áruházból. Vagy nézd meg itt az oldalon a letöltések között, hátha fent van, és próbáld meg feltelepíteni.
Szia!
Köszönöm a tippet, megpróbáltam, de sajnos nem jártam sikerrel :(
Hivatkozásként ki tudom rakni a főképernyőre, de én webeszközként szeretném kirakni.
Nem tudom, hogy hogyan csináltam, de korábban már sikerült kiraknom valamelyik program segítségéve a FB-ot úgy, hogy láttam egy ablakban, hogy jött-e üzenetem, értesítésem, stb.
Nincs még valami tipped véletlenül?
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Szia!
Köszönöm a tippet, megpróbáltam, de sajnos nem jártam sikerrel :(
Hivatkozásként ki tudom rakni a főképernyőre, de én webeszközként szeretném kirakni.
Nem tudom, hogy hogyan csináltam, de korábban már sikerült kiraknom valamelyik program segítségéve a FB-ot úgy, hogy láttam egy ablakban, hogy jött-e üzenetem, értesítésem, stb.
Nincs még valami tipped véletlenül?
A törölt appok közt benn van egyben! Taylor gondolt ilyenre! Aztán meg a C: ra telepítsd amit ki akarsz rakni widgetként! http://t7.hu/01ld
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Has thanked: 57 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: feroooo »

Ahogy mondtam beszámolok a telómról ami usb hibával és repedt jackaljzat miatt küldtem fel a központi szervizbe!Ma megjött!DE!Az usb-t megcsinálták de a jacket nem.Sőt most nem tudompontosan de vagy a kijelzőt teljesen vagy csak az érintőt azt kicserélték.Pedig ezt nem is kértem.Remélem nem lesz lila a kijelző.De ha megjön 2 hét múlva akkor addig nem veszek át semmit mig azt meg nem néztem.Szóval 2 hét múlva újra ITT! :lol: :whaaa: :taps1:
Fejvadasz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
Has thanked: 48 times
Been thanked: 22 times

Hozzászólás Szerző: Fejvadasz »

Iron Cat írta:
Damir írta:
Iron Cat írta:Sziasztok! Rendet raktam a Nokia N8 telefonomon, de a nagy törölgetések közepette fedeztem fel, hogy eltűnt az aktív Facebook ablak a képernyőmről.
Gondoltam újra kirakom, de a közösségi web eszközt már nem találtam, csak a sima alkalmazást. Ezt azonban mindig meg kell nyitni, hogy lássam az értesítéseket :(
Nem tudja valaki, hogy hogyan tudnám visszatelepíteni vagy előszedni valahonnan (már ha csak valami beállítási baromságot csináltam) a közösségi webeszközt (facebbok)?
Ezer köszönet és hála a válaszokért!
Szia!
Nem tudod esetleg letörölni az egész alkalmazást? Ha sikerülne, akkor fel tudnád tenni újra az Áruházból. Vagy nézd meg itt az oldalon a letöltések között, hátha fent van, és próbáld meg feltelepíteni.
Nem volt feltelepítve véletlen az fMobi program? Az ki tudja rakni a képernyőre ha üzenetet vagy mást kaptál a facen.
Udv. Fejvadasz
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Iron Cat írta:Köszönöm a tippet, megpróbáltam, de sajnos nem jártam sikerrel :(
nem sikerült törölni a közösségi-t?
Zekanyd
1. szint
1. szint
Has thanked: 10 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Zekanyd »

Sziasztok!
Elég régen jártam itt, és a keresőn a kelleténél jóval több találatot kaptam, és nem tudtam kihámozni amit szeretnék, szóval előre is bocsánat, de olyat fogok kérdezni, ami már volt.
Szóval azt szeretném megtudni, hogy melyik lehet a legjobb cfw a telóra? NaviFirm-ben van egy 111.40.1511-es, aminek a száma megegyezik a "Xeon Belle Refresh" számával, ami nekem nem tűnik rossznak. Viszont nincs benne magyar nyelv. Ezt lehet tenni bele valahogyan?
Illetve ti melyiket ajánlanátok, mik a tapasztalaitok?
gelmar
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia M2
Has thanked: 57 times
Been thanked: 14 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gelmar »

Zekanyd írta:Sziasztok!
Elég régen jártam itt, és a keresőn a kelleténél jóval több találatot kaptam, és nem tudtam kihámozni amit szeretnék, szóval előre is bocsánat, de olyat fogok kérdezni, ami már volt.
Szóval azt szeretném megtudni, hogy melyik lehet a legjobb cfw a telóra? NaviFirm-ben van egy 111.40.1511-es, aminek a száma megegyezik a "Xeon Belle Refresh" számával, ami nekem nem tűnik rossznak. Viszont nincs benne magyar nyelv. Ezt lehet tenni bele valahogyan?
Illetve ti melyiket ajánlanátok, mik a tapasztalaitok?
Szerintem Taylor romja a legjobb stabil, magyar!
Link:http://www.smartphonepro.hu/nokia-n8-pro-edition-v8/
These users thanked the author gelmar for the post:
Thomas (2012-11-19 hétf. 20:50:26)
Rating: 2.63%
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
Thomas
1. szint
1. szint
Has thanked: 30 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Thomas »

Szevasztok!! Tisztelet minden segítőnek! Sokat segítettek úgy is hogy nem tudták! De sajnos megint ide kell fordulnom mert akadt egy kis galiba! El veszett a kép és a videó szerkesztő a telefonomból! :whaaa: Most vettem észre, és nem tom mikor és hogyan veszítettem el! :shock:
Segítség Segítség! :pislog:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”