Nokia N8-00
- Kolondrum
- 2. szint
- Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
Re: Nokia N8-00
Refreshen nem megy a ThemeFX 1.0? Mert akármit próbálok a gyári effekt megy csak. Valaki leírná hogyan kell működésre bírni? Hátha én rontok el valamit.
http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=84303.0 - ez nem megy.
http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=84303.0 - ez nem megy.
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
wifis fájlkezelő? nincs progi?zsolez írta:pc-s progim nincs fent a gépen ami látná,de a tab látja a pc-t és a médialejátszót ,na meg az n8-at is! Tudnál ajánlani valami wifi filkezelő profit xp-re? Keresgettem én már de egyik sem volt az igazi. Thx!

-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok! Rendet raktam a Nokia N8 telefonomon, de a nagy törölgetések közepette fedeztem fel, hogy eltűnt az aktív Facebook ablak a képernyőmről.
Gondoltam újra kirakom, de a közösségi web eszközt már nem találtam, csak a sima alkalmazást. Ezt azonban mindig meg kell nyitni, hogy lássam az értesítéseket
Nem tudja valaki, hogy hogyan tudnám visszatelepíteni vagy előszedni valahonnan (már ha csak valami beállítási baromságot csináltam) a közösségi webeszközt (facebbok)?
Ezer köszönet és hála a válaszokért!
Gondoltam újra kirakom, de a közösségi web eszközt már nem találtam, csak a sima alkalmazást. Ezt azonban mindig meg kell nyitni, hogy lássam az értesítéseket

Nem tudja valaki, hogy hogyan tudnám visszatelepíteni vagy előszedni valahonnan (már ha csak valami beállítási baromságot csináltam) a közösségi webeszközt (facebbok)?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Iron Cat írta:Sziasztok! Rendet raktam a Nokia N8 telefonomon, de a nagy törölgetések közepette fedeztem fel, hogy eltűnt az aktív Facebook ablak a képernyőmről.
Nem tudod esetleg letörölni az egész alkalmazást? Ha sikerülne, akkor fel tudnád tenni újra az Áruházból. Vagy nézd meg itt az oldalon a letöltések között, hátha fent van, és próbáld meg feltelepíteni.
-
- Újonc
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 0
sziasztok!%
Kb 2 napja kezdődött egy olyan probléma hogy az otthoni wifire nem tudtam csatlakozni!a wifi a telefon főképernyőjén van és bevan állítve alapértelmezettnek!tehát elvioleg annyi hogy bekapcsolom a telon és csatlakozik is de nem castlakozott kiirta hogy ismert, de csatlakozni nem tudott már! a telefon újraindítása után viszont jó volt!aztán elmentem otthonról és bekapcsoltam az adatforgalmat! és a változatosság kedvéért az sem működött! telefon újra indítás aztán csak megjavult!
Aztán tegnap egésznap működött de este eljátszotta ugyan ezt se wifi se adaforgalom!újból újraindítás de most a 8mp-es! aztán meg9ibnt működött a wifi is és az adatforgalom is! ma reggel viszont az adatforgalom újból nem műkődik!nem vagyok otthon közelbe wifi nincs így azt nem tudom hogy az megy-e! Éjszaka a telefopn bevolt kapcsolva nem csináltam vele semmit!
Tudja valaki hogy ezt mitől csinálhatja?valakinél jelentkezett már hasonló probléma?
UI.:elnézést kérek a helyesírási hibákért!Munkahelyen vagyok sietni kell az írással
Kb 2 napja kezdődött egy olyan probléma hogy az otthoni wifire nem tudtam csatlakozni!a wifi a telefon főképernyőjén van és bevan állítve alapértelmezettnek!tehát elvioleg annyi hogy bekapcsolom a telon és csatlakozik is de nem castlakozott kiirta hogy ismert, de csatlakozni nem tudott már! a telefon újraindítása után viszont jó volt!aztán elmentem otthonról és bekapcsoltam az adatforgalmat! és a változatosság kedvéért az sem működött! telefon újra indítás aztán csak megjavult!
Aztán tegnap egésznap működött de este eljátszotta ugyan ezt se wifi se adaforgalom!újból újraindítás de most a 8mp-es! aztán meg9ibnt működött a wifi is és az adatforgalom is! ma reggel viszont az adatforgalom újból nem műkődik!nem vagyok otthon közelbe wifi nincs így azt nem tudom hogy az megy-e! Éjszaka a telefopn bevolt kapcsolva nem csináltam vele semmit!
Tudja valaki hogy ezt mitől csinálhatja?valakinél jelentkezett már hasonló probléma?
UI.:elnézést kérek a helyesírási hibákért!Munkahelyen vagyok sietni kell az írással

- Fejvadasz
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
- Been thanked: 22 times
Sziasztok! Ezt most nem értem.
Lementettem a névjegyzéket a telefonról Nokia Suite-vel.
Lett egy nbu file a Pc-n amire ha elvileg ráklikkelek akkor a Suite feljön és vissza lehet állítani a mentést a telefonra.
Fel is jön de azzal a hibaüzenettel, hogy a telefon nem támogatja ezt a file típust.
A Suite készítette ebbe a formátumba a biztonsági mentést, visszatenni meg nem tudja.
Mi akkor a megoldás ha szükségem lenne a névjegyek visszaállítására?
Valami ötlet? Előre is köszi.
Lett egy nbu file a Pc-n amire ha elvileg ráklikkelek akkor a Suite feljön és vissza lehet állítani a mentést a telefonra.
Fel is jön de azzal a hibaüzenettel, hogy a telefon nem támogatja ezt a file típust.
A Suite készítette ebbe a formátumba a biztonsági mentést, visszatenni meg nem tudja.
Udv. Fejvadasz
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Menj a Suite-ban a visszaállitásra és válaszd ki a fájlt.Fejvadasz írta:Sziasztok! Ezt most nem értem.
- Rating: 2.63%
- Fejvadasz
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
- Been thanked: 22 times
Köszi, valószínű úgy menni fog, csak megszoktam, hogy a file klikkel is ment és lestem egyet, hogy nem ismeri a telefon az nbu-t.Damir írta:Menj a Suite-ban a visszaállitásra és válaszd ki a fájlt.Fejvadasz írta:Sziasztok! Ezt most nem értem.
Udv. Fejvadasz
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Sziasztok! Létezik olyan app, vagy valami megoldás, hogy a kijelző védőm , ne csak asz sms-t és a nemfogadott hívást jelenítse meg, hanem az emailt is?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Úgy is működnie kéne.Fejvadasz írta:Köszi, valószínű úgy menni fog, csak megszoktam, hogy a file klikkel is ment és lestem egyet, hogy nem ismeri a telefon az nbu-t.Damir írta:Menj a Suite-ban a visszaállitásra és válaszd ki a fájlt.Fejvadasz írta:Sziasztok! Ezt most nem értem.