MrAngelo írta:Igen, azt elfelejtetem írni, hogy a 2 év csak a telefonra érvényes, de az USB csati a telefon része.![]()
És az akksival mi van? Mert ugye nem kivehető így elméletileg nem illene tartozéknak nevezni...vagy hogy van ez?
Nokia N8-00
- Kolondrum
- 2. szint
- Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
Re: Nokia N8-00
Elmondták, az akkura is csak 1 év van. DE ha cserélteted az első év lejárta előtt akkor a gar újraindul rá. Ezt rögzítik a garpapíron is.
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times

Én most állítottam be egy újat és a korábban beállítotthoz képest teljesen más a 'beállítások' opció.
A leglényegesebb, hogy eddig ugye a bejövő mappából 250, a többiből 50 volt az üzenetek maximális száma. Ez most 999 illetve 250.
Érdekes...

Valamint a frissítési időköznél van egy olyan, hogy 'értesítést követően' - ez mit takarhat?
Nem tudom, lehet hogy a többi fiókkal is így van.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Has thanked: 0
- Been thanked: 3 times
ezek szerint félreérthető volt, szervíz előtt nekem sem volt lila a kijelző, de szervízből már full lila kijelzővel kaptam visszaferoooo írta:Akkor teljeskörő 2 év na ezt megjegyzem!Nekem nem volt lila kijelzőm a másfél év alatt.Lehet azért,mert soha nem használtam full fényerőn!apaszka írta:Havernak most lett kész! Több hónapig küldözgették vissza,hogy nem találják a hibát! A lila meg tetszik kifejetetten nekik!sadboy írta:csak nehogy úgy járj mint én a központi szervízben megcsinálták az usb-t és kaptam bonuszba egy lila kijelzőt.![]()
![]()

- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
MrAngelo írta:Igen, azt elfelejtetem írni, hogy a 2 év csak a telefonra érvényes, de az USB csati a telefon része.![]()
És az akksival mi van? Mert ugye nem kivehető így elméletileg nem illene tartozéknak nevezni...vagy hogy van ez?

- feroooo
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 31 times
Most indulok a szervizbe
Elküldték a telót.Szóval a gyári garancia 2 évig érvényes mindenre kivéve a 2.évben az akkumulátorra és a kiegészitőkre!USB csere és felső takaró elem csere a kitört jackaljzat miatt ha kész lesz!

Elküldték a telót.Szóval a gyári garancia 2 évig érvényes mindenre kivéve a 2.évben az akkumulátorra és a kiegészitőkre!USB csere és felső takaró elem csere a kitört jackaljzat miatt ha kész lesz!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára feroooo 2012-10-31 szer. 21:10:08-kor.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: [Nokia-5800] jelenleg Nokia n8
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 0
Nokia N8-00
Sziaasztok
Van egy Nokia N8 és állandóan azt csinálja hogy ha rádugom gépre usb-n keresztül el tűnik rola minden de a helyet foglalja ( külön programmal le tudom szedni a tárhelyről a képeket !) és azután formázom ujra rakom a rendszert is felrakom vissza a cuccokat és azután használom de ha pl zenét máskor fel akarok rakni újból el tűnek a cuccok mintha rejtett mappába lenne és csak hivatkozások maradnak utánuk de ha arra rá klikelek nem vissza pl a képekbe :/ ( már porbaltám úgy is hogy rejtet fájlokat be kapcsolom és hátha úgy látom de úgy se volt jó :/
Nokia Belle Refresh pro edition V8 ( By Taylor ) Van fent :/
Valami ötlet hogy mi lehet a baj ?
Vagy hogy ez hardveres vagy szoftveres gond lehet ?
Válaszaitokat előre is köszönöm !

Van egy Nokia N8 és állandóan azt csinálja hogy ha rádugom gépre usb-n keresztül el tűnik rola minden de a helyet foglalja ( külön programmal le tudom szedni a tárhelyről a képeket !) és azután formázom ujra rakom a rendszert is felrakom vissza a cuccokat és azután használom de ha pl zenét máskor fel akarok rakni újból el tűnek a cuccok mintha rejtett mappába lenne és csak hivatkozások maradnak utánuk de ha arra rá klikelek nem vissza pl a képekbe :/ ( már porbaltám úgy is hogy rejtet fájlokat be kapcsolom és hátha úgy látom de úgy se volt jó :/
Nokia Belle Refresh pro edition V8 ( By Taylor ) Van fent :/
Valami ötlet hogy mi lehet a baj ?
Vagy hogy ez hardveres vagy szoftveres gond lehet ?
Válaszaitokat előre is köszönöm !

- Kolondrum
- 2. szint
- Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
szabimaci22! Egy gyári szofttal is meglesném, hátha a moddolt a baj.
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Megkevertem kicsit a ganyét a facen!! A deezer kintieknél elérhető S3 ra! Így a telenort ,és deezert megkerestem megint !
Ezt most kaptam!
"Kedves Attila!
Szolgáltatásunk egyenlőre csak Android és iOS alapú eszközökön használható. Természetesen folyamatosan dolgozunk azon, hogy a Muzzia minél szélesebb körben legyen elérhető, de arra vonatkozó pontos információt, hogy Symbian S3-on mikor tudod használni, sajnos nem tudunk adni.
Megértésedet köszönjük!
Szabó Melinda
Ügyfélszolgálati csoportvezető
MUZZIA Hungary Kft.
H-1146 Budapest
Thököly út 57/a.
"""""""""""""
Telenor Hungary Szia, Felvettük a kapcsolatot a Deezreel, várjuk a válaszukat, mert a weboldaluk szerint Symbian változatban is elérhető az applikáció, de gyakorlatilag például Nokia 808-cal nem adja ki a Nokia Store. A Deezer válaszáig türelmedet kérjük! (és arra szeretnénk kérni, hogy légy szíves a személyneveddel kommentelj
)""""""""""""
Ezt most kaptam!
"Kedves Attila!
Szolgáltatásunk egyenlőre csak Android és iOS alapú eszközökön használható. Természetesen folyamatosan dolgozunk azon, hogy a Muzzia minél szélesebb körben legyen elérhető, de arra vonatkozó pontos információt, hogy Symbian S3-on mikor tudod használni, sajnos nem tudunk adni.
Megértésedet köszönjük!
Szabó Melinda
Ügyfélszolgálati csoportvezető
MUZZIA Hungary Kft.
H-1146 Budapest
Thököly út 57/a.
"""""""""""""
Telenor Hungary Szia, Felvettük a kapcsolatot a Deezreel, várjuk a válaszukat, mert a weboldaluk szerint Symbian változatban is elérhető az applikáció, de gyakorlatilag például Nokia 808-cal nem adja ki a Nokia Store. A Deezer válaszáig türelmedet kérjük! (és arra szeretnénk kérni, hogy légy szíves a személyneveddel kommentelj

- Fejvadasz
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 22 times
Itt nézd megbladehu2 írta:de, a szervíz. vagy az ebay :)gyula84 írta:Hali
Valaki nem tud n8 kamerát ?
http://www.skyphone.hu/
Udv. Fejvadasz