Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Kolondrum
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Kolondrum »

Elmondták, az akkura is csak 1 év van. DE ha cserélteted az első év lejárta előtt akkor a gar újraindul rá. Ezt rögzítik a garpapíron is.
MrAngelo írta:Igen, azt elfelejtetem írni, hogy a 2 év csak a telefonra érvényes, de az USB csati a telefon része. :P
És az akksival mi van? Mert ugye nem kivehető így elméletileg nem illene tartozéknak nevezni... :hmm2: vagy hogy van ez?
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

gyula84 írta:Hali
Valaki nem tud n8 kamerát ?
de, a szervíz. vagy az ebay :)
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

:idea: Aki gmail-t használ a telefon gyári kliensével, annak javaslom, hogy törölje a postafiókot és állítsa be újra.
Én most állítottam be egy újat és a korábban beállítotthoz képest teljesen más a 'beállítások' opció.
A leglényegesebb, hogy eddig ugye a bejövő mappából 250, a többiből 50 volt az üzenetek maximális száma. Ez most 999 illetve 250.
Érdekes... :hmm2:
Valamint a frissítési időköznél van egy olyan, hogy 'értesítést követően' - ez mit takarhat?

Nem tudom, lehet hogy a többi fiókkal is így van.
sadboy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: sadboy »

feroooo írta:
apaszka írta:
sadboy írta:csak nehogy úgy járj mint én a központi szervízben megcsinálták az usb-t és kaptam bonuszba egy lila kijelzőt.
Havernak most lett kész! Több hónapig küldözgették vissza,hogy nem találják a hibát! A lila meg tetszik kifejetetten nekik! :ras: :no: :no:
Akkor teljeskörő 2 év na ezt megjegyzem!Nekem nem volt lila kijelzőm a másfél év alatt.Lehet azért,mert soha nem használtam full fényerőn!
ezek szerint félreérthető volt, szervíz előtt nekem sem volt lila a kijelző, de szervízből már full lila kijelzővel kaptam vissza :evil:
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

MrAngelo írta:Igen, azt elfelejtetem írni, hogy a 2 év csak a telefonra érvényes, de az USB csati a telefon része. :P
És az akksival mi van? Mert ugye nem kivehető így elméletileg nem illene tartozéknak nevezni... :hmm2: vagy hogy van ez?
:yes: :cool3: :crazy: Ilyenkor tényleg??? Hogy van?? Szerintem az ilyen kialakításu telefonnál az is garis! De jövő héten megkérdezem egy volt szervizestől! !tényleg egyszer össze is hoztam valakivel itt a fórumon,valami javítás ügyben!Alaplap csere volt..Da... nak! Te elvileg nem cserélheted! Tudod persze az alját ,és a tetejét is mert adnak csavart hozzá a jobbak,így a garid nem ugrik,de hivatalosan nem cserélhetsz semmit garivesztés nélkül! A bontást a kis csavarokon ellenőrzik. Egy betekerést kibír,de mikor kifele csavarod megsérül kicsit! Így van kialakítva,hogy látható legyen a megbontás! De ha azt is cseréled ahogy kell,akkor senki sem vesz észre semmit! :taps4: :lol3: Ha esetleg érdekel valakit megosztom vele a tel számát! Kicsit lassú,mert volt cucca ami majd egy hónapra esett le kamionról,de olcsóbb mint más! :laugh:
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Has thanked: 57 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: feroooo »

Most indulok a szervizbe :taps1:

Elküldték a telót.Szóval a gyári garancia 2 évig érvényes mindenre kivéve a 2.évben az akkumulátorra és a kiegészitőkre!USB csere és felső takaró elem csere a kitört jackaljzat miatt ha kész lesz! :Notworty:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára feroooo 2012-10-31 szer. 21:10:08-kor.
szabimaci22
1. szint
1. szint
Készüléktípus: [Nokia-5800] jelenleg Nokia n8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 0

Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: szabimaci22 »

Sziaasztok
Van egy Nokia N8 és állandóan azt csinálja hogy ha rádugom gépre usb-n keresztül el tűnik rola minden de a helyet foglalja ( külön programmal le tudom szedni a tárhelyről a képeket !) és azután formázom ujra rakom a rendszert is felrakom vissza a cuccokat és azután használom de ha pl zenét máskor fel akarok rakni újból el tűnek a cuccok mintha rejtett mappába lenne és csak hivatkozások maradnak utánuk de ha arra rá klikelek nem vissza pl a képekbe :/ ( már porbaltám úgy is hogy rejtet fájlokat be kapcsolom és hátha úgy látom de úgy se volt jó :/
Nokia Belle Refresh pro edition V8 ( By Taylor ) Van fent :/
Valami ötlet hogy mi lehet a baj ?
Vagy hogy ez hardveres vagy szoftveres gond lehet ?
Válaszaitokat előre is köszönöm ! :Notworty: :Notworty: :Notworty:
Kolondrum
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Kolondrum »

szabimaci22! Egy gyári szofttal is meglesném, hátha a moddolt a baj.
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Megkevertem kicsit a ganyét a facen!! A deezer kintieknél elérhető S3 ra! Így a telenort ,és deezert megkerestem megint !
Ezt most kaptam!
"Kedves Attila!

Szolgáltatásunk egyenlőre csak Android és iOS alapú eszközökön használható. Természetesen folyamatosan dolgozunk azon, hogy a Muzzia minél szélesebb körben legyen elérhető, de arra vonatkozó pontos információt, hogy Symbian S3-on mikor tudod használni, sajnos nem tudunk adni.

Megértésedet köszönjük!

Szabó Melinda

Ügyfélszolgálati csoportvezető

MUZZIA Hungary Kft.

H-1146 Budapest

Thököly út 57/a.

"""""""""""""
Telenor Hungary Szia, Felvettük a kapcsolatot a Deezreel, várjuk a válaszukat, mert a weboldaluk szerint Symbian változatban is elérhető az applikáció, de gyakorlatilag például Nokia 808-cal nem adja ki a Nokia Store. A Deezer válaszáig türelmedet kérjük! (és arra szeretnénk kérni, hogy légy szíves a személyneveddel kommentelj :) )""""""""""""
Fejvadasz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
Has thanked: 48 times
Been thanked: 22 times

Hozzászólás Szerző: Fejvadasz »

bladehu2 írta:
gyula84 írta:Hali
Valaki nem tud n8 kamerát ?