Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Fejvadasz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
Nem: Férfi
Has thanked: 48 times
Been thanked: 22 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Fejvadasz »

skyrush7 írta:Kedvesem, én azt ajánlom olvasd el még egyszer alaposan a hack menetét! Nem hiszem el, hogy nem megy, ismerősöm N8-asát Belle-vel meg tudta hackelni elsőre, a 700 meg FP1-el is sikerült. Nem a telefon és a leírás a probléma oka, hanem te. Ugyanígy voltam anno v5-tel is, mikor kijött a Dr. Web hack. Nem értettem a hack lényegét, mit hova kell bemásolni. Aztán itt a kedves fórumozók elmagyarázták nekem, és azóta elsőre sikerül minden, mert az alapokat már tudom :)
Nem írom le külön neked is amit az előtted szólónak.
Arra azért büszke vagyok, hogy már elsőre sikerül a másolás a szájbarágós leírásból. Ez már haladás.
Nem is értem ha ennyi sok itt a Genius, miért kérdeznek olyan láma dolgokat amit illene tudni egy készülék kézbevétele után pár nappal. Még szerencse, hogy már ingyen rajta a térkép, mert ellenétek egy Garmin hackes telepítéssel hetekig.
Udv. Fejvadasz
Fejvadasz
2. szint
2. szint

MrAngelo írta:Bizony, nálad user error van, avagy 'a hiba nem az Ön készülékében van' ;)

Nekem egyébként most 80MB van a C-n, szinte mindent oda telepítek, csak a nagyobb alkalmazásokat, játékokat teszem az E-re.

És akár hiszed, akár nem, vannak akiknek szükségük van a hack-re mert pl. módosítani szeretnék a widgeteket, ikonokat, stb. Ráadásul van néhány progi ami csak hackelt telón működik.
Ez nem is vitás, van sok dolog amihez kell a Hack.
Én csak annyit mondtam, hogy ez a sok lepusztított N8 azért van, mert az is Hackeli akinek lövése sincs róla mire is akarja majd használni és a sok másolással AMIT MENET KÖZBEN MÉG PÁRSZOR EL IS RONT.

Hidd el ebben a készülékben nincs semmi gond
Nálam van a felhasználó hiba? :-) Kinőttem én már ebből az ovis játékból pár inch-en:-)
Udv. Fejvadasz
Fejvadasz
2. szint
2. szint

csokabi írta:Hali!

Nem Fejvadaszt akarom védeni, mert alapból nem kedvelem a képmutató embereket (minek nektek a hack minden baj forrása, de ha ki jön végre a refresh azért feltuszakolom valahogy), de én is hasonló cipőben jártam. Elsőre simán felment a nortonos hack, aztán jött egy frissítés és utána már sehogy sem tudtam visszarakni. Szerencsére Taylor faragott egy romot c7-re is amiben benne van már alapból és mükődik is rendesen.

Üdv Cs
Na jó kis port kavartam:-) Végre valami élet lett az N8-on, nem csak a kitűnő matricázást olvasgatom hetekig:-)
Dehogy vagyok én nagyképű és nem vagyok én Hack ellenes kicsit sem, hiszen ha kellett ha nem én is minden telefonon megcsináltam ami csak a kezembe került.
Pont így volt nálam is. Megcsináltam a Belle.n aztan pér nap múlva jött egy Belle frissítés és azóta egyik módszerrel sem megy.
Persze ebből mindenki azt veszi l, hogy egy kötekedő bunkó vagyok ja és egy balfék aki erre is képtelen:-)
Inkább csak mosolygok mert semmi kedvem számítógépekkel vitatkozni.

Azért köszönöm, hogy akadt még egy valaki akinél pont így történt, mert isten nem mosná le rólam, hogy hazudok:)
Udv. Fejvadasz
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

Fejvadasz írta:

Nem Fejvadaszt akarom védeni, mert alapból nem kedvelem a képmutató embereket (minek nektek a hack minden baj forrása, de ha ki jön végre a refresh azért feltuszakolom valahogy), de én is hasonló cipőben jártam. Elsőre simán felment a nortonos hack, aztán jött egy frissítés és utána már sehogy sem tudtam visszarakni. Szerencsére Taylor faragott egy romot c7-re is amiben benne van már alapból és mükődik is rendesen.

Üdv Cs
Na jó kis port kavartam:-) Végre valami élet lett az N8-on, nem csak a kitűnő matricázást olvasgatom hetekig:-)
Dehogy vagyok én nagyképű és nem vagyok én Hack ellenes kicsit sem, hiszen ha kellett ha nem én is minden telefonon megcsináltam ami csak a kezembe került.
Pont így volt nálam is. Megcsináltam a Belle.n aztan pér nap múlva jött egy Belle frissítés és azóta egyik módszerrel sem megy.
Persze ebből mindenki azt veszi l, hogy egy kötekedő bunkó vagyok ja és egy balfék aki erre is képtelen:-)

Azért köszönöm, hogy akadt még egy valaki akinél pont így történt, mert isten nem mosná le rólam, hogy hazudok:)
Bocs,hogy beleszólok,de Én is ebbe estem bele anno az első hack esetében.Próbáltam egy Nortont és nem sikerült az istennek,pedig nekimentem vagy 5x.Aztán az egyik kedves fórumtársam ajánlotta a Taylor féle hackot és láss csodát első nekifutásra sikerült :up:
OFF!
Üdv:gjoco
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

Fejvadasz írta: Persze ebből mindenki azt veszi l, hogy egy kötekedő bunkó vagyok ja és egy balfék aki erre is képtelen:-)
Nem vagy balfék csak lehetetlennek tartod azt hogy másnak elsőre sikerült :sly:
De ilyen stílussal ezek után ne várj sok segítséget (szerintem) :pislog:
Fejvadasz
2. szint
2. szint

gjoco1958 írta:
Fejvadasz írta:

Üdv Cs

Bocs,hogy beleszólok,de Én is ebbe estem bele anno az első hack esetében.Próbáltam egy Nortont és nem sikerült az istennek,pedig nekimentem vagy 5x.Aztán az egyik kedves fórumtársam ajánlotta a Taylor féle hackot és láss csodát első nekifutásra sikerült :up:
OFF!
Üdv:gjoco
Az teljesen más a Taylor féle. Arról nem is beszéltem.
Én a Dr.Web a Norton stb.-re írtam csak egy kis észrevételt.

Azért látom egyre többen jelzik, hogy nem működik a leírás szerint minden N8-on, persze azokra is lehet csak extra kell kicsit másolgatni is.
Udv. Fejvadasz
Fejvadasz
2. szint
2. szint

bobvosgy írta:
Fejvadasz írta: Persze ebből mindenki azt veszi l, hogy egy kötekedő bunkó vagyok ja és egy balfék aki erre is képtelen:-)
Nem vagy balfék csak lehetetlennek tartod azt hogy másnak elsőre sikerült :sly:
De ilyen stílussal ezek után ne várj sok segítséget (szerintem) :pislog:
Hol olvastad, hogy nem hiszem el, hogy elsőre fel lehet tenni? Persze, hogy fel lehet.
Hol olvastad, hogy segítséget kértem? Köszönöm, de nem kértem segítséget és nem is várok.

Ezzel a 2 mondatoddal 2 olyan dolgot állítasz amit én nem mondtam és nem is kértem:-)
Udv. Fejvadasz
imi128
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 7 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: imi128 »

Sziasztok !
Újra szeretném rakni a szoftvert phoneix-el, most belle-m van (111.00.0609) (2011.11.26). Mit lenne érdemes rárakni ? Hallottam hogy a bellének kijött most egy javítása azt már le tudom tölteni valahonnan a phonex-hez ? Vagy esetleg más ajánlanátok ? (Rendelkezek cer és key file-okkal, tehát a signozás nem gond)
Előre is köszönöm !
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

imi128 írta:Sziasztok !
Újra szeretném rakni a szoftvert phoneix-el, most belle-m van (111.00.0609) (2011.11.26). Mit lenne érdemes rárakni ? Hallottam hogy a bellének kijött most egy javítása azt már le tudom tölteni valahonnan a phonex-hez ? Vagy esetleg más ajánlanátok ? (Rendelkezek cer és key file-okkal, tehát a signozás nem gond)
Előre is köszönöm !
Szia!
Igaz ez nem a reklám helye,de Nekem jelenleg Taylor Pro Edition v8 dübürüg a telcsimen és nagyon megvagyok vele elégedve :up:
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
kotrocz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8 + N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kotrocz »

kotrocz írta:
MrAngelo írta:
kotrocz írta:...szépen sorrendbe haladtam, de mégse jó iletve akadás van...:(
Próbáld úgy, hogy rompatcherben open4all majd installserver patch-eket bekapcsolod.
Utána indítsd újra a telefont.
most próbáltam és nem működik ugyse:(
+ letöltöttem a gps-t(gyáriát, kezdetek óta ezt használom benne) és rohadtul de nem akarja látni a műholdakat

sikerült mind a kettő;)köszönöm a segítséget!
alcatel one touch easy -> nokia 5110 -> 6110 -> 6210 -> 3210 -> 6610 (közben siemens A35) -> 6230 (közben siemens c35) -> 6230 -> 6230i -> N73 -> N82 -> N8
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”