Pár hozzászólással ovlass vissza!)[/quote]
Azt már megcsináltam, szépen sorrendbe haladtam, de mégse jó iletve akadás van...

Próbáld úgy, hogy rompatcherben open4all majd installserver patch-eket bekapcsolod.kotrocz írta:...szépen sorrendbe haladtam, de mégse jó iletve akadás van...
Phoenix-el a skandináv fw (http://www.mediafire.com/?0pynqhm3jv61h45), majd mehet az anna!luciuscornelius írta:Egyik ismerősöm keresi azt a programot (azt mondja fenn volt az oldalon), amely visszaflash-eli az N8-at Annára (ha jól emlékszem). Tudtok erről valamit?
Igen!shrek80 írta:Sziasztok.
Ha telepítem V8-at akkor utána még lehet használni a nokia áruházat és a suite-ot?
Köszi
Köszönöm a válaszokat!!nse írta:Érdemes frissíteni???? Gyorsabb?? ezt csak félve kérdem
A szokásos tapasztalatok, miben különbözik???
most próbáltam és nem működik ugyse:(MrAngelo írta:Próbáld úgy, hogy rompatcherben open4all majd installserver patch-eket bekapcsolod.kotrocz írta:...szépen sorrendbe haladtam, de mégse jó iletve akadás van...
Utána indítsd újra a telefont.
Gyorsabb, jobb a RAM kezelés. Megéri frissíteni mindenképp.nse írta:Köszönöm a válaszokat!!nse írta:Érdemes frissíteni???? Gyorsabb?? ezt csak félve kérdem
A szokásos tapasztalatok, miben különbözik???
Valamit félreérthettél, mert kicsit sem vagyok elkeseredve. Olvasd el inkább még egyszer amit írtam és próbáld meg értelmezni. Nekem nem azért nem megy, mert nem jól csinálok valamit, hanem mert egyszerűen egyik hackelési megoldás sem teszi láthatóvá az alapból hozzáférhetetlen mappákat. Olyan szájbarágósan vannak leírva, hogy aki tud olvasni és lépésről lépésre halad annak menni fog. Nekem is ment már az N70 óta, N72, N95, N95 8Gb, N8-Anna és kb. 7 haveromnak az N8 Belle és most már pár Refresen is, de vannak olyan T-Mobilos N8-asok Belle softok amiknél hiába akarod nem engedi. Gondolod ha te csinálnád végig az én telómon akkor sikerülne? Hidd el neked sem jönne össze hiába Hard resetelnéd elötte. Mindent kipróbáltam amit te ismerhetsz és még pár megoldás, de erről ne beszélgessünk, mert az kicsit bonyolultabb mint leírás után nyomkodni a gombokat. Valószínű jóval több Nokiát hackeltem már meg mint te, mivel ez is meg volt de még Anna soft alatt. Nekem 18 hónapja van még, de sosem volt még semmi probléma vele. Sosem indult magától, nem fagyott le és gyors. A témahatásokat nem is érdemes bekapcsolni, mert annyira gyorsan vált az ablakok között, hogy az effekt nem is vehető észre. Amúgy meg sehol nem fikáztam le se a programokat se azokat akik erre vágynak, olyat meg végképp nem írtam hogy "szar"bobvosgy írta:Hát csak sajnálni tudlak hogy ennyire el vagy keseredve :hmm2:Fejvadasz írta:..............
Érdekes módon sok 10-20-50 N8 tulaj meg tudja csinálni,de van 1-2 akinek nem megy az rögtön fikázni kezdi hogy ez egy nagy szar. Azért az is érdekelne hogy honnan szedtél szignó fájlokat mert tudtommal már nem lehet beszerezni őket,ja és megoszthatnád itt ezt az infót :crazy: hogy akinek valamilyen okból nem jön össze a hack az is tudjon telepíteni.Mert nekem lassan 9 hónapja van N8-am és azóta nincs szignófájlom pedig kerestem,s60v5-re még volt :pislog: