viszont fel akartam tenni a digital white clock-ot és azt írja hogy beépített összetevő,nem telepíthető! A régi bellére felment.zsolez írta:Passz... nálam jó minden,most hackeltem meg. Mondjuk a tv alkalmazásokat nem néztem mert azokat nem használom.mataszitu írta:Sziasztok!
Feltettem az új belle frissítést és a főképernyőkön a topApps illetve az összes tv-s webeszköz nem jön be csak forog és forog. Már töröltem őket és újra hozzáadtam mert az előző bellénél igy működött de semmi változás.
Egyébként a menüből sem indulnak csak fehér háttér és ennyi. Telepítés előtt formáztam és factory reset is megvolt. A készülék gyári szoftveres semmi okosítás. Járt esetleg így valaki és tud megoldást?
Nokia N8-00
- zsolez
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N8-00
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Nem: Férfi
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
zsolez írta:viszont fel akartam tenni a digital white clock-ot és azt írja hogy beépített összetevő,nem telepíthető! A régi bellére felment.zsolez írta:Passz... nálam jó minden,most hackeltem meg. Mondjuk a tv alkalmazásokat nem néztem mert azokat nem használom.mataszitu írta:Sziasztok!
Feltettem az új belle frissítést és a főképernyőkön a topApps illetve az összes tv-s webeszköz nem jön be csak forog és forog. Már töröltem őket és újra hozzáadtam mert az előző bellénél igy működött de semmi változás.
Egyébként a menüből sem indulnak csak fehér háttér és ennyi. Telepítés előtt formáztam és factory reset is megvolt. A készülék gyári szoftveres semmi okosítás. Járt esetleg így valaki és tud megoldást?
A frissítésben a widgetek átkerültek a Z:\-re!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
- zsolez
- 1. szint
..viszont fel akartam tenni a digital white clock-ot és azt írja hogy beépített összetevő,nem telepíthető! A régi bellére felment.[/quote]
A frissítésben a widgetek átkerültek a Z:\-re![/quote]Akkor ezek szerint nem tudom felrakni?
A frissítésben a widgetek átkerültek a Z:\-re![/quote]Akkor ezek szerint nem tudom felrakni?
- golan7
- 3. szint
zsolez írta:..viszont fel akartam tenni a digital white clock-ot és azt írja hogy beépített összetevő,nem telepíthető! A régi bellére felment.
A frissítésben a widgetek átkerültek a Z:\-re![/quote]Akkor ezek szerint nem tudom felrakni? [/quote]
Vagy teszel fel főzött ROM-ot, vagy - ha hack-elt a teló - szétszeded a .sis-t és felmásolod a c:\-re!
Megosztásom
Megosztásom
- zsolez
- 1. szint
Akkor ezek szerint nem tudom felrakni? [/quote]golan7 írta:zsolez írta:..viszont fel akartam tenni a digital white clock-ot és azt írja hogy beépített összetevő,nem telepíthető! A régi bellére felment.
A frissítésben a widgetek átkerültek a Z:\-re!
Vagy teszel fel főzött ROM-ot, vagy - ha hack-elt a teló - szétszeded a .sis-t és felmásolod a c:\-re![/quote]
mif-re ugye? És a c-re hová is?
- golan7
- 3. szint
mif-re ugye? És a c-re hová is?[/quote]zsolez írta:
Vagy teszel fel főzött ROM-ot, vagy - ha hack-elt a teló - szétszeded a .sis-t és felmásolod a c:\-re!
Ha csak a .mif-et akarod cserélni, akkor neked ez kell:http://www.smartnews.hu/2012/05/belle-m ... ghajtorol/
Megosztásom
Megosztásom
- zsolez
- 1. szint
Ha csak a .mif-et akarod cserélni, akkor neked ez kell:http://www.smartnews.hu/2012/05/belle-m ... ghajtorol/[/quote]golan7 írta:mif-re ugye? És a c-re hová is?zsolez írta:
KÖSZI!!!
- nse
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Samsung SonyEricsson
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Érdemes frissíteni???? Gyorsabb?? ezt csak félve kérdem
A szokásos tapasztalatok, miben különbözik???
A szokásos tapasztalatok, miben különbözik???
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 2 times
haliho. valaki tud nekem mondani a nokia maps-on kivül valami jóó kis gps progit ??? de olyat ami müxik is, ndrive, garmin kuka :S vagy csak én vagyok a balfa*. köszi elöre is a segítségeteket
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Sygic Aura v11.03,itt is fent vanToby888 írta:haliho. valaki tud nekem mondani a nokia maps-on kivül valami jóó kis gps progit ??? de olyat ami müxik is, ndrive, garmin kuka :S vagy csak én vagyok a balfa*. köszi elöre is a segítségeteket