Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

mechanika írta:Szia sziasztok segítségre szorulok N8-as telefonom c: memóriája 20Mb felraktam több memória cleanert is nem szed már le semmit de a memória nem növekedett.kilistázom commanderben az elfoglalt területet 50 Mb-nem több és nincs meg a hiányzó 200Mb-t mit lehet csinálni ilyenkor.
Nokia szervízben 6000 HUF -ért javasoltak teljes törlés újratelepítés,de én szeretném elkerülni. segítségeteket köszönöm.
Üdv

Ne vidd szervizbe, ugyanúgy kevés lesz a hely nemsokára.
A smartphonepro.hu-n találsz egy ROM-ot (telepítési leírással), tedd fel azt, 200MB hely lesz a C-n. Persze mire mindent újratelepítesz jócskán fogy majd belőle de még mindig marad bőven.

PC-n egyébként nem látod a teljes C meghajtót, csak a 'data' mappát.
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

golan7 írta:
MrAngelo írta:
Taylor írta:
Rakd újra a V8-cat mert a hardreset tönkretette.
Ilyen van??? Ez nekem új. Hogyan? :blink:

A hard reset alapra állítja a c:-t! Törölve sok beállítást, mod-ot is!
Én azt hittem, hogy a ROM felrakása utáni állapotot hozza vissza mert az neki az alap.

Mindig van új a nap alatt. :smartass:
janek69
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: janek69 »

mechanika írta:Szia sziasztok segítségre szorulok N8-as telefonom c: memóriája 20Mb felraktam több memória cleanert is nem szed már le semmit de a memória nem növekedett.kilistázom commanderben az elfoglalt területet 50 Mb-nem több és nincs meg a hiányzó 200Mb-t mit lehet csinálni ilyenkor.
Nokia szervízben 6000 HUF -ért javasoltak teljes törlés újratelepítés,de én szeretném elkerülni. segítségeteket köszönöm.
Ha fent van még az ozon és egyéb ilyen vackok,akkor azokat szedd le,ha küldtél email-ben csatolmányokat,akkor az elküldött fiókból szedd ki azokat is.Nekem a hivatalos belle van fent,elég sok progit is használok,de 70MB körüli helyet mindig sikerül összehozni.A mobile cleaner is csak akkor tud igazán jó dolgozni,ha hackel-t a telód és aktív az open4all patch. Jelenleg 87.1MB a szabad helyem.
M412305
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: M412305 »

Sziasztok! A következő a gondom. Az N8-om T-Mobile-os szofttal rendelkezik (igaz kifüggetlenítve vodás kártyával használom). Már elég kevés hely van a C:/ telefonmemórián (néha figyelmeztet is). Próbáltam néhány felesleges alkalmazást törölni (különböző TV-k), de eltávolítás mergszakítva üzenetet kapok. Ezeket a programokat milyen módon tudnám eltávolítani? Előre is köszi a segítséget. A telóm product code-ja: 059D7G5
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Sok gyári alkalmazás nem is a C:-n van, hanem a Z:-n (ahonnan amúgy nem tudsz törölni!). De valamivel nagyon megtelhetett a C: meghajtód... Nem telepítgettél oda alkalmazásokat/témákat? Lehet egy teljesen formázás kéne neki és aztán visszatenni csak a szükséges dolgokat, amiket használsz... De még jobb ötlet pl. Taylor CFW-t feltenni, az ki van pucolva szépen ;)!
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Aki manuálisan takarítana és kíváncsi, hogy melyik mappa mennyi helyet foglal, ajánlom a folder pie nevű progit. (indítás előtt open4all bekapcs!)
top01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E7
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: top01 »

Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy bekapcsolt WiFi mellett néhány óra alatt nullára zabálja az akksitöltetet, akár éjjel is, amikor alszom, tehát nem buzerálom egyáltalán. A mobilinternet eddig is ezt csinálta, de a WiFivel több, mint egy napot is kibírt. Vajon az akku öregszik, vagy valami alkalmazás sunnyog a háttérben?
A másik kérdés: fenti okok miatt újrahúznám a FW-t, de jó lenne már az új Belle Refresh. Elérhető?
Kösz
Smchr
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Smchr »

-Reggel felkeltem, pihent fejjel (aggyal).
-Eljátszottam a tegnapit műveleteket Xp alatt mert amúgy win7-em van.

...azóta az N8-am, a Phoenix és a többi hozzávaló úgy viselkedik mint a kezesbárány. Minden úgy van, ahogy szerettem volna. :whaaa: :taps1:

Aztán rájöttem, hogy én voltam a kakafejű mert ezzel kellett volna kezdeni az egészet. Köszöntem a segítséget 8-)
3650, 6600, 6260, N70, N73, N80 IE, E61, E71, 5800 XM, N95 8GB, N97, N8-00 Green, N8-00 Dark Grey
janek69
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: janek69 »

top01 írta:Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy bekapcsolt WiFi mellett néhány óra alatt nullára zabálja az akksitöltetet, akár éjjel is, amikor alszom, tehát nem buzerálom egyáltalán. A mobilinternet eddig is ezt csinálta, de a WiFivel több, mint egy napot is kibírt. Vajon az akku öregszik, vagy valami alkalmazás sunnyog a háttérben?
A másik kérdés: fenti okok miatt újrahúznám a FW-t, de jó lenne már az új Belle Refresh. Elérhető?
Kösz
Ha a wifi jel aktív a térerő jel mellett,akkor bizony valami használja.Kapcsold mobil netre ha van előfizetésed és húzd le a redőnyt majdbokj a mobilhálózatra aztán az apn névre pl. telenor data és a képernyő alján olvashatod,hogy melyik alkalmazás eszi a netet.
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Bocs az offért,ha nem jó töröljétek légyszi!
De figyelj? Vissza üt az átok?
http://www.youtube.com/watch?v=5DQ_UAtr ... ata_player
http://forum.androidhungary.com/threads ... bl%C3%A9ma
A yutube-nél 2 perc után figyeld, lila kijelzős! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :tease:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”