Nokia N86
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N86
Sziasztok,
Olyan program kellene amivel le tudom zárni az alkalmazásokat.
Például a smartmovie-t nem tudom elindítani, csak ha beírom a kódot.
Köszi
Köszi
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Tegnap töltöttem fel egy python-os cuccot, tedd fel azt.lati írta:Valaki megtudja mondani h ehhez milyen Python-t kell feltenni?
Feltettem már jó párat de nem megy.
Hali!boksz írta:Sziasztok,
Köszi
Letöltések között van, sajnos nem tudom mi a neve.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N86 8MP - 6500c
Feltettem és ez faszán müxik!Damir írta: Tegnap töltöttem fel egy python-os cuccot, tedd fel azt.
Köszi szépen!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt van pl ezboksz írta:Sziasztok,
Köszi

Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 1. szint
Köszönöm szépen.potter55 írta:Itt van pl ezboksz írta:Sziasztok,
KösziAdvanced Device Locks Pro.
Sajnos azzal, hogy : "Letöltések között van, sajnos nem tudom mi a neve." nem megyek semmire .
Azt én is tudom.
- lizakd
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S Plus
Hi! Olyan dilemmával küzdök, hogy Nokia N86-ot vagy N85-öt vegyek! Tudna valaki segíteni akinek van tapasztalata ezekkel a telókkal? Megéri kb. 15-20 ezerrel többet adni az N86-ért? (Jobb kamera meg gyorsabb proci) Vagy van még valami számottevő különbség közöttük? Esetleg valami észrevétel velük, hogy melyiknek mi a gyengéje vagy amit megvételkor feltétlenül figyelni kell? (csúszka lötyögés, hangszóró recsegés, stb.)
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Van kereső, azért csinálták, hogy tudj vele keresni, és elég jól működik.boksz írta:Köszönöm szépen.potter55 írta:Itt van pl ezboksz írta:Sziasztok,
KösziAdvanced Device Locks Pro.
Sajnos azzal, hogy : "Letöltések között van, sajnos nem tudom mi a neve." nem megyek semmire .
Azt én is tudom.
Próbáld ki, beírod, hogy jelszó a Leírás-hoz, és a második oldalon ott is van a fentebb linkelt program.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Hali!lizakd írta:Hi! Olyan dilemmával küzdök, hogy Nokia N86-ot vagy N85-öt vegyek! Tudna valaki segíteni akinek van tapasztalata ezekkel a telókkal? Megéri kb. 15-20 ezerrel többet adni az N86-ért? (Jobb kamera meg gyorsabb proci) Vagy van még valami számottevő különbség közöttük? Esetleg valami észrevétel velük, hogy melyiknek mi a gyengéje vagy amit megvételkor feltétlenül figyelni kell? (csúszka lötyögés, hangszóró recsegés, stb.)
Szerintem megéri a plusz az N86-ért, nekem volt, nagyon szerettem. Lényeges különbség csak a az van amit te leírtál, tudomásom szerint.
Mindkettőnél előfordulhat csúszkalötyögés, hangszóró nem igazán szokott megdögleni.
Most látom, hogy a másik topicba is beírtad ezt. Ez tilos, légyszives legközelebb figyelj oda.
Köszönöm!
-
- 1. szint
Ok.Damir írta: Van kereső, azért csinálták, hogy tudj vele keresni, és elég jól működik.
Próbáld ki, beírod, hogy jelszó a Leírás-hoz, és a második oldalon ott is van a fentebb linkelt program.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3
Köszönöm az ötletet, viszont azt nem tudom, hogy hol lehet azt a programnál leellenőrizni, hogy mik azok a programok, amik esetleg ezt a "terhelést" csinálják feleslegesen.zedlog írta:Jbak Taskmant próbáltad? Ha megvan a tettes, akkor ezzel beállíthatod, hogy ne induljon el.Anti1 írta:Akkor senkinek sincs ötlete??Anti1 írta:Sziasztok!
Nem tudom, hogy találkozott-e már valaki hasonló problémával ami a következő: ha bármi féle sms-t kapok és azt megnézem, utána a telefon nagyon, de nagyon belassul egészen addig, míg újra nem indítom a készüléket.
Energy prof. olyankor kb 0,5- 0,8W teljesítmény között megy, ami több mint a normál teljesítmény. Ilyenkor Taskman programot megnézve nem fut semmi program rajta.
Tegnap már újra telepítettem a telefont teljes egészében, illetve próbáltam az üzenetek eredeti helyét, ami a telefonmemória, átállítani a memória egységre. A hiba ugyanúgy jelentkezett...
Esetleg valakinek ötlete erre a hibára?
Köszönöm a segítségeteket előre is!
Szép napot!
Valamiféle progi megmutatja-e azt, hogy milyen program fut éppen a telefonon a taskman-en kívül, mert az nem mutat semmit, de áramfelvétel az van bőven...
Köszönöm.
Az ActiveFile-nak is van feladatkezelője, bár abból is nehéz lesz rájönni, hogy melyik feladat a hunyó. (Én pl. ennek köszönhetően jöttem rá (mivel nem hack-elt a telefonom), hogy n86-ban is van Carousel program, és fut is folyamatosan.)