Nokia N8-00
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Nokia N8-00
Érdekes ez a Maps gond, gond nélkül használom, semmi hiba vele.....
Az könnyen lehet, hogy ebben az új Qt van, a 4.8-as, és ezért tűnt el az extra buttons... Próbáld meg feltenni, ha nem megy, akkor várni kell egy újabb verziót, amit javítanak.
Az könnyen lehet, hogy ebben az új Qt van, a 4.8-as, és ezért tűnt el az extra buttons... Próbáld meg feltenni, ha nem megy, akkor várni kell egy újabb verziót, amit javítanak.
- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
Most megy minden, egyelőre úgy tűnik és a buttons is előkerült. Frissítettem az előző hsz-emet.Damir írta:Érdekes ez a Maps gond, gond nélkül használom, semmi hiba vele.....
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8 N95 E60
- Nem: Férfi
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 6 times
Én amikor feltettem a Taylor 7.2-t,nem volt benne semmilyen gps program,nokia,stb.
Az ovi-ról töltöttem le egy kis programot,ami aztán letöltött egy jó pár mb-os csomagot. De ebben benne van minden (térképletöltő,navigáció,térképek,stb.)
Viszont ez hibátlanul működik.
Az ovi-ról töltöttem le egy kis programot,ami aztán letöltött egy jó pár mb-os csomagot. De ebben benne van minden (térképletöltő,navigáció,térképek,stb.)
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Has thanked: 0
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
Én is frissítettem a szoftvert, sok értelme nem volt, mert a videolejátszó maradt a (sajnos) jól megszokott.
Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Mi az a kis progi?Elims írta:Én amikor feltettem a Taylor 7.2-t,nem volt benne semmilyen gps program,nokia,stb.
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Has thanked: 0
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
Írd be keresőbe Nokia térképek, majd a legelső találat:Nokia Térképek, programcsomag.apaszka írta:Mi az a kis progi?Elims írta:Én amikor feltettem a Taylor 7.2-t,nem volt benne semmilyen gps program,nokia,stb.
Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Hasít az úr ROM Belle Refresh v111.40.1511 Firmware! Gyors Hack ,aztán teszt! A böngésző gyors lett tényleg,ez volt az első mit kipróbáltam!
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8 N95 E60
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 6 times
A neve:apaszka írta: Mi az a kis progi?
nokia_maps_suite_3_458612.00_12wk9_b05_PRD_STORE.sis
Én ezt Taylor 7.2 final-t nem módosítanám semmilyen frissítéssel. Jól hasít,hibátlan.
Amit hiányolok az a sms mentés helye és vmi normális kényelmes billentyűzet (iphone-on nagyon kényelmes volt -ezzel aztán majdnem ki is merült a pozitívuma..- ).
Most egy Golan van -ajánlom-,igaz kicsi bill-ek,de rajta van minden (kivéve az & jel).