Hát igen! A fiam csinált pár appot droidra,de nem rakja fel a z áruházba,mert sokba van az is,és barátainak elküldte,és kész! Ott már sok a vírusos vacak,vagy is bugos vackok! Aki megveszi oda a jogot,nyomja a tesztelés nélküli szarokat fel egyből,,,,,,djzolko írta:Ne legyetek már összeesküvéselmélet-készítők. Ezeket az appokat nem a gyártók készítik.. Ha fejlesztő lennék, én sem fejlesztenék symbianra ma már. Iszonyú kicsi esélye van, hogy tisztességes bevételt jelentsen a platform, mert nagyon könnyű a kalózverziót megszerezni, ráadásul eleve kicsi a felhasználói bázis. Ehhez az évilágon semmi köze nincs annak, hogy ki vezeti a Nokiát és miért.
Nokia N8-00
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Re: Nokia N8-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 2 times
srácok mi a hejzet akkor ha telepíteni akarom az ovi store-t és azt irja a telo hogy nem lehet telepíteni... Tegnap master reset-eltem. 5let ??
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8 N95 E60
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 6 times
Toby: nekem is volt hasonló gondom.
Ezt keresd meg és telepítsd: storeinstaller_tb92_QTbundle_PROD_3_144391.22.054.sisx
Más.A múltkor vki írta,hogy a videóba nem lehet bele tekerni.Vágjátok el a videót virtualdub-bal max.700mb-1gb közöttire és lehet tekerni.
Azt is írta vki a múltkor,hogy elromlott a távolság érzékelője (beszélgetés közben a füledhez emelve elsösétül a kijelző).Ma én is ezt hittem.Bill.zár kiold és úgy ment a hívás fogadás..
Nem hiba volt.Véletlenül a tweaks programban kikapcsoltam ezt a szenzort is.
(szerkesztem,mert nem jól írtam..inkább úgy írom,hogy akinek ilyen hibája van,szervíz előtt böngésszen a tweaks-ben /ha telepítve van/)
A sms-sel nem sokra mentem..Szintén a tweaks-ben meglehet adni,hogy hova mentse a sms-eket,de hiába állítgatom. :-/
Ha vkinek lenne vmi ötlete szivesen venném.
Ezt keresd meg és telepítsd: storeinstaller_tb92_QTbundle_PROD_3_144391.22.054.sisx
Más.A múltkor vki írta,hogy a videóba nem lehet bele tekerni.Vágjátok el a videót virtualdub-bal max.700mb-1gb közöttire és lehet tekerni.
Azt is írta vki a múltkor,hogy elromlott a távolság érzékelője (beszélgetés közben a füledhez emelve elsösétül a kijelző).Ma én is ezt hittem.Bill.zár kiold és úgy ment a hívás fogadás..
Nem hiba volt.Véletlenül a tweaks programban kikapcsoltam ezt a szenzort is.
(szerkesztem,mert nem jól írtam..inkább úgy írom,hogy akinek ilyen hibája van,szervíz előtt böngésszen a tweaks-ben /ha telepítve van/)
A sms-sel nem sokra mentem..Szintén a tweaks-ben meglehet adni,hogy hova mentse a sms-eket,de hiába állítgatom. :-/
Ha vkinek lenne vmi ötlete szivesen venném.
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Sziasztok! (hátha itt tudja valaki)
Képszerkesztő programot keresek C7 Bellére. Külső készítésű 8-10Mpixeles >5MB méretű jpg fileok méretét szeretném csökkenteni úgy hogy csak a jpg tömörítést veszem vissza 70%-ra, de az X/Y felbontás (pixelszám) megmarad az eredeti. Ezt PC-n az XnView-el szoktam megtenni, de jó lenne ha nyaraláskor nem kellene PC-t vinni, hisz a fényképezőgép nagy SD kártyáját simán beolvassa az usb-n telefonra dugott kártyaolvasó. Így nyaralás közben naponta fel tudnám tölteni a képeket a netre, hiszen 5MB helyett csak <1MB -ot foglalnának. (akár wifin akár gprs-en ez sokat jelentene)
Képszerkesztő programot keresek C7 Bellére. Külső készítésű 8-10Mpixeles >5MB méretű jpg fileok méretét szeretném csökkenteni úgy hogy csak a jpg tömörítést veszem vissza 70%-ra, de az X/Y felbontás (pixelszám) megmarad az eredeti. Ezt PC-n az XnView-el szoktam megtenni, de jó lenne ha nyaraláskor nem kellene PC-t vinni, hisz a fényképezőgép nagy SD kártyáját simán beolvassa az usb-n telefonra dugott kártyaolvasó. Így nyaralás közben naponta fel tudnám tölteni a képeket a netre, hiszen 5MB helyett csak <1MB -ot foglalnának. (akár wifin akár gprs-en ez sokat jelentene)
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
http://dl.dropbox.com/u/41550624/sample ... nrated.aviElims írta:Más.A múltkor vki írta,hogy a videóba nem lehet bele tekerni.Vágjátok el a videót virtualdub-bal max.700mb-1gb közöttire és lehet tekerni.
tessék, ez csak 21MB. na ezt próbáld meg kisebbre vagdosni hogy ne akadjon meg beletekerésor, aztán majd szólj ha sikerült (a konvertálás nem ér mint megoldás) de jó is lenne ha csak a méret lenne a gond. btw, ugyanez a videó anna alatt tökéletesen tekerhető, pause-olható.
az normális ha a füledhez közelítve kikapcsolja. a gond azzal van amikor híváskor nem kapcsolja be a kijelzőt és nem tudod felvenni a hívást. le volt már írva itt hogy milyen hw hiba okozza, keress rá.Azt is írta vki a múltkor,hogy elromlott a távolság érzékelője (beszélgetés közben a füledhez emelve elsösétül a kijelző).Ma én is ezt hittem.Bill.zár kiold és úgy ment a hívás fogadás.. Nem hiba volt.Véletlenül a tweaks programban kikapcsoltam ezt a szenzort is.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8 N95 E60
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 6 times
Nekem ez a releaser (ha nevezhetem ezt a kontárt annak -lehet,hogy jó ember,de avit nem tud csinálni) nem releaser.Az asztali lejátszóm is megbolondul tőle.
Úgyhogy ezen nem csodálkozom.
Én mondjuk egy 1.5gb-os MWT,stb-re gondoltam.
Így van.Úgy jó,ha kikapcsolja.
Ezt egy lehetőségnek írtam.
Én is meglepődtem amikor csak bill.zár feloldás után tudtam felvenni.
Ha véletlenül kapcsolja ki vki--erre írtam.
Úgyhogy ezen nem csodálkozom.
Én mondjuk egy 1.5gb-os MWT,stb-re gondoltam.
Így van.Úgy jó,ha kikapcsolja.
Ezt egy lehetőségnek írtam.
Én is meglepődtem amikor csak bill.zár feloldás után tudtam felvenni.
Ha véletlenül kapcsolja ki vki--erre írtam.
-
- 1. szint
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 2 times
köszönöm Elmis a segítséget, de adodott egy kis probléma, leszedtem a cuccost amit irtál, de ennek a telepítésénél is ugyan azt irja :s
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8gb
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
sziasztok
térkép frissítéssel akadt gondom...
mikor a térképtöltő alkalmazásban az új térképek keresésére kattintok , azonnal felugrik hogy nincs kapcsolat a wifi hálózattal, pedig kapcsolatban van az otthoni wifimmel....
Többször próbáltam, mindig ezt produkálja
Találkoztatok már ilyennel ? mi lehet e gond?
köszönöm
térkép frissítéssel akadt gondom...
mikor a térképtöltő alkalmazásban az új térképek keresésére kattintok , azonnal felugrik hogy nincs kapcsolat a wifi hálózattal, pedig kapcsolatban van az otthoni wifimmel....
Többször próbáltam, mindig ezt produkálja
Találkoztatok már ilyennel ? mi lehet e gond?
köszönöm
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
ÜdvDoky586 írta:Sziasztok! (hátha itt tudja valaki)
Korábban láttam ilyen pythonos progit de ha jól emlékszem nem vált be. Lassú volt, ráadásul a fényképező utána nem tudta megnyitni a képeket.
Szerintem jobban jársz ha veszel vagy kérsz kölcsön egy nagyobb pendrive-ot és arra ráteszed a képeket ha a kártya megtelik.
-
- Újonc
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Van egy kis problémám, mégpedig: Nem tudok a telefonnal csatlakozni a mobilnetre. Régen ment, de most kiírja, hogy a csatlakozás sikertelen, kapcsolat nem elérhető. Pedig engedélyezve van az adatkapcsolat, előfizetés is van rá. Mi lehet a probléma?
Köszönöm
Van egy kis problémám, mégpedig: Nem tudok a telefonnal csatlakozni a mobilnetre. Régen ment, de most kiírja, hogy a csatlakozás sikertelen, kapcsolat nem elérhető. Pedig engedélyezve van az adatkapcsolat, előfizetés is van rá. Mi lehet a probléma?
Köszönöm
3310->3510i->6101->6290->N85->N8