Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Nem: Férfi
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: apaszka »

csuri04 írta:Sziasztok. Használjátok a camera pro progit azzal készített képeknél nincs minőség romlás állítólag.
Bár kissé szkeptikus vagyok hogy bellen rosszabb lenne, én nem vettem észre. Mire alapoztok?
Én a feleségem munkáit /gyöngyfűzés/ örökítem meg! És egyre vacakabb,és nehezebb tökéletest készíteni Bellén! :yes: Hogy mi az oka nem tudom,de ha tudnék frankó Annát,vagy előttit szereni,akkor megy fel,és kíváncsian várom az eredményt! :?2: Én hiszek a hírnek,hogy elcseszték a Bellét,és ott is hagyták ugye? Nokiától ennyi telik :stupid: .
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

djzolko írta:Mondjuk ha a play/pause működik, akkor az szerintem az esetek zömében elég. Nem szoktam beletekerni a filmekbe általában laptopon sem. :)
Nekem volt, hogy nem működött.... :roll:
user01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SG Grand Duos
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: user01 »

Toby888 írta:nah az tök klafa, és esetleg meg tudnád osztani velünk a szoftot ?? Szerintem megköszönnék páran, köztük én is :)
Nokia N8 downgrade-elése:
http://www.smartnews.hu/2011/08/nokia-n ... ade-elese/

http://techprolonged.com/index.php/2011 ... bian-anna/

Download Links for FW v011.005 Scandinavia DG:
http://www.mediafire.com/?uyf29g9c7fgr619

http://www.mediafire.com/?2ns5lhus2xct455
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára user01 2012-07-20 pén. 08:45:05-kor.
Kicsi_Bazsa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Kicsi_Bazsa »

apaszka írta:
csuri04 írta:Sziasztok. Használjátok a camera pro progit azzal készített képeknél nincs minőség romlás állítólag.
Bár kissé szkeptikus vagyok hogy bellen rosszabb lenne, én nem vettem észre. Mire alapoztok?
Aha,csak televan bug-gal! Hol fagy,hogy villog,hol.... :duhos2: :tease:
Én rakom vissza a régit,már ha találok frankót!
Belle mehet bele a kukába! :taps2:
Az akadást és fagyást a Camera Pronál észrevettem, sikerült kicsikarnom ~100Mb-t szabad memóriát, és a progi néha fogja magát és kilép, vagy csak kifagy :S de azt még mindig nem oldották, meg, hogy ha állítva kapcsolom be a CamPro-t akkor ne maradjon fix a kép a teló elforgatásakor, és ha régebbi CamPro-t rakok fel az nem oldja meg a problémát, tehát itt rendszerbeli probléma lesz. Viszont képromlást nem vettem észre: http://twitpic.com/photos/KicsiBazsa
A videóra rátérve, igen az avi filmeknél megáll megfagy, gondolkozik, ha konvertálom nincs baj :) Én a natúr Win 7-et használom, nekem az vált be, Ctrl+c aztán Ctrl+v és megkérdezi, konvertálja a telefon tulajdonságaira, Igen aztán már mehet is :)
Egyébként annak a Microsoftos biz-basznak mi értelem van? nem raktam még fel, mert nincs nagy szükségem rá :)

Nekem csak 3 napig volt Anna-m, ugye a vásárlás után a 3 napos visszavásárlási gari miatt, így azt nem teszteltem annyira :) Amikor vettem mindenki a Belle-re esküdött, most meg egyre többen váltanak vissza Anna-ra, azzal az indokkal, hogy sokkal jobb mint a Belle.....

Jahh meg a nagy melegbe csinált olyat a készülék 2-3-szor is, hogy zenehallgatás közbe kikapcsolt vagyis újraindult, van egy szilikon tokom és a zsebembe volt, csak leste most mi van?! :/
zol13
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG
Has thanked: 23 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: zol13 »

Aki gondolkozik a bele leváltásán
viewtopic.php?f=82&t=2885
:king: :yeah:
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

Kicsi_Bazsa írta:Az akadást és fagyást a Camera Pronál észrevettem, sikerült kicsikarnom ~100Mb-t szabad memóriát, és a progi néha fogja magát és kilép, vagy csak kifagy :S de azt még mindig nem oldották, meg, hogy ha állítva kapcsolom be a CamPro-t akkor ne maradjon fix a kép a teló elforgatásakor, és ha régebbi CamPro-t rakok fel az nem oldja meg a problémát, tehát itt rendszerbeli probléma lesz......
Én a CameraPro-ból a 3.00(7)-es verziót használom és nincs sem fagyási sem elfordítási gondom,bár hogy indítom,állítva-fektetve. :hmm2:
Elims
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8 N95 E60
Has thanked: 40 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Elims »

Egy régi ikonos téma:

http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=43623

Ha vkinek kellene (és én később is megtaláljam ezt a hsz-t).
Esetleg ha tudtok ilyet világosabb menüvel,megköszönném. (bár a lényeg,hogy ezt megtaláltam)
apaszka
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

bobvosgy írta:
Kicsi_Bazsa írta:Az akadást és fagyást a Camera Pronál észrevettem, sikerült kicsikarnom ~100Mb-t szabad memóriát, és a progi néha fogja magát és kilép, vagy csak kifagy :S de azt még mindig nem oldották, meg, hogy ha állítva kapcsolom be a CamPro-t akkor ne maradjon fix a kép a teló elforgatásakor, és ha régebbi CamPro-t rakok fel az nem oldja meg a problémát, tehát itt rendszerbeli probléma lesz......
Én a CameraPro-ból a 3.00(7)-es verziót használom és nincs sem fagyási sem elfordítási gondom,bár hogy indítom,állítva-fektetve. :hmm2:
"CameraPro_Qt_v3.00(7)_Symbian^3_Anna_Belle_Signed_Full_Ovi " Én is ezt használom! De jó lenne Magyarul tudóban is,már csak a lelkem miatt is,és kicsit tökéletesebben is! Néha vacakol,és ami a legjobban zavar benne az a fránya fókusz kütyü duplán van benne,már ha érted! Nem tudom eltüntetni. Régebbi van "Magyarban" De az BUGokban még gazdagabb,még fagy is rendesen!

Álló mód?? Nekem ez új,még nem láttam,és nem is megy úgy nekem V7 van rajta! :blush: :confused3: :whistle: :tomatoes:
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

apaszka írta:
Fókusz kütyü?Nem értem :hmm2: Ha az érintő fókuszálásra meg a gyári kamera gombra gondolsz akkor az szerintem tök jó ;)
Az állót úgy értem ha a telefon függőlegesen van akkor is elindul a program normálisan,mert volt olyan hogy ahogy fordítottad a telót vízszintesbe a kamera kép nem fordult hanem úgy maradt :whaaa:
apaszka
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

bobvosgy írta:
apaszka írta:
Fókusz kütyü?Nem értem :hmm2: Ha az érintő fókuszálásra meg a gyári kamera gombra gondolsz akkor az szerintem tök jó ;)
Az állót úgy értem ha a telefon függőlegesen van akkor is elindul a program normálisan,mert volt olyan hogy ahogy fordítottad a telót vízszintesbe a kamera kép nem fordult hanem úgy maradt :whaaa:
Aha 2 van! Az egyik fix középen,a másik meg ahol megérintem,ha ki akarok lépni,akkor oda megy,és nem kilép,hanem oda fókuszál! Vicces tud lenni! :bolond2: :crazy:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”