Én a feleségem munkáit /gyöngyfűzés/ örökítem meg! És egyre vacakabb,és nehezebb tökéletest készíteni Bellén! Hogy mi az oka nem tudom,de ha tudnék frankó Annát,vagy előttit szereni,akkor megy fel,és kíváncsian várom az eredményt! Én hiszek a hírnek,hogy elcseszték a Bellét,és ott is hagyták ugye? Nokiától ennyi telik .csuri04 írta:Sziasztok. Használjátok a camera pro progit azzal készített képeknél nincs minőség romlás állítólag.
Bár kissé szkeptikus vagyok hogy bellen rosszabb lenne, én nem vettem észre. Mire alapoztok?
Nokia N8-00
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Re: Nokia N8-00
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Nekem volt, hogy nem működött....djzolko írta:Mondjuk ha a play/pause működik, akkor az szerintem az esetek zömében elég. Nem szoktam beletekerni a filmekbe általában laptopon sem.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SG Grand Duos
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 8 times
Nokia N8 downgrade-elése:Toby888 írta:nah az tök klafa, és esetleg meg tudnád osztani velünk a szoftot ?? Szerintem megköszönnék páran, köztük én is
http://www.smartnews.hu/2011/08/nokia-n ... ade-elese/
http://techprolonged.com/index.php/2011 ... bian-anna/
Download Links for FW v011.005 Scandinavia DG:
http://www.mediafire.com/?uyf29g9c7fgr619
http://www.mediafire.com/?2ns5lhus2xct455
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára user01 2012-07-20 pén. 08:45:05-kor.
- Kicsi_Bazsa
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Az akadást és fagyást a Camera Pronál észrevettem, sikerült kicsikarnom ~100Mb-t szabad memóriát, és a progi néha fogja magát és kilép, vagy csak kifagy :S de azt még mindig nem oldották, meg, hogy ha állítva kapcsolom be a CamPro-t akkor ne maradjon fix a kép a teló elforgatásakor, és ha régebbi CamPro-t rakok fel az nem oldja meg a problémát, tehát itt rendszerbeli probléma lesz. Viszont képromlást nem vettem észre: http://twitpic.com/photos/KicsiBazsaapaszka írta:Aha,csak televan bug-gal! Hol fagy,hogy villog,hol....csuri04 írta:Sziasztok. Használjátok a camera pro progit azzal készített képeknél nincs minőség romlás állítólag.
Bár kissé szkeptikus vagyok hogy bellen rosszabb lenne, én nem vettem észre. Mire alapoztok?
Én rakom vissza a régit,már ha találok frankót!
Belle mehet bele a kukába!
A videóra rátérve, igen az avi filmeknél megáll megfagy, gondolkozik, ha konvertálom nincs baj Én a natúr Win 7-et használom, nekem az vált be, Ctrl+c aztán Ctrl+v és megkérdezi, konvertálja a telefon tulajdonságaira, Igen aztán már mehet is
Egyébként annak a Microsoftos biz-basznak mi értelem van? nem raktam még fel, mert nincs nagy szükségem rá
Nekem csak 3 napig volt Anna-m, ugye a vásárlás után a 3 napos visszavásárlási gari miatt, így azt nem teszteltem annyira Amikor vettem mindenki a Belle-re esküdött, most meg egyre többen váltanak vissza Anna-ra, azzal az indokkal, hogy sokkal jobb mint a Belle.....
Jahh meg a nagy melegbe csinált olyat a készülék 2-3-szor is, hogy zenehallgatás közbe kikapcsolt vagyis újraindult, van egy szilikon tokom és a zsebembe volt, csak leste most mi van?! :/
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Én a CameraPro-ból a 3.00(7)-es verziót használom és nincs sem fagyási sem elfordítási gondom,bár hogy indítom,állítva-fektetve.Kicsi_Bazsa írta:Az akadást és fagyást a Camera Pronál észrevettem, sikerült kicsikarnom ~100Mb-t szabad memóriát, és a progi néha fogja magát és kilép, vagy csak kifagy :S de azt még mindig nem oldották, meg, hogy ha állítva kapcsolom be a CamPro-t akkor ne maradjon fix a kép a teló elforgatásakor, és ha régebbi CamPro-t rakok fel az nem oldja meg a problémát, tehát itt rendszerbeli probléma lesz......
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8 N95 E60
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 6 times
Egy régi ikonos téma:
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=43623
Ha vkinek kellene (és én később is megtaláljam ezt a hsz-t).
Esetleg ha tudtok ilyet világosabb menüvel,megköszönném. (bár a lényeg,hogy ezt megtaláltam)
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=43623
Ha vkinek kellene (és én később is megtaláljam ezt a hsz-t).
Esetleg ha tudtok ilyet világosabb menüvel,megköszönném. (bár a lényeg,hogy ezt megtaláltam)
- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
"CameraPro_Qt_v3.00(7)_Symbian^3_Anna_Belle_Signed_Full_Ovi " Én is ezt használom! De jó lenne Magyarul tudóban is,már csak a lelkem miatt is,és kicsit tökéletesebben is! Néha vacakol,és ami a legjobban zavar benne az a fránya fókusz kütyü duplán van benne,már ha érted! Nem tudom eltüntetni. Régebbi van "Magyarban" De az BUGokban még gazdagabb,még fagy is rendesen!bobvosgy írta:Én a CameraPro-ból a 3.00(7)-es verziót használom és nincs sem fagyási sem elfordítási gondom,bár hogy indítom,állítva-fektetve.Kicsi_Bazsa írta:Az akadást és fagyást a Camera Pronál észrevettem, sikerült kicsikarnom ~100Mb-t szabad memóriát, és a progi néha fogja magát és kilép, vagy csak kifagy :S de azt még mindig nem oldották, meg, hogy ha állítva kapcsolom be a CamPro-t akkor ne maradjon fix a kép a teló elforgatásakor, és ha régebbi CamPro-t rakok fel az nem oldja meg a problémát, tehát itt rendszerbeli probléma lesz......
Álló mód?? Nekem ez új,még nem láttam,és nem is megy úgy nekem V7 van rajta!
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Fókusz kütyü?Nem értem Ha az érintő fókuszálásra meg a gyári kamera gombra gondolsz akkor az szerintem tök jóapaszka írta:
Az állót úgy értem ha a telefon függőlegesen van akkor is elindul a program normálisan,mert volt olyan hogy ahogy fordítottad a telót vízszintesbe a kamera kép nem fordult hanem úgy maradt
- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
Aha 2 van! Az egyik fix középen,a másik meg ahol megérintem,ha ki akarok lépni,akkor oda megy,és nem kilép,hanem oda fókuszál! Vicces tud lenni!bobvosgy írta:Fókusz kütyü?Nem értem Ha az érintő fókuszálásra meg a gyári kamera gombra gondolsz akkor az szerintem tök jóapaszka írta:
Az állót úgy értem ha a telefon függőlegesen van akkor is elindul a program normálisan,mert volt olyan hogy ahogy fordítottad a telót vízszintesbe a kamera kép nem fordult hanem úgy maradt