Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

apaszka írta:N8 ra csak a Opera a jó böngésző ugye? Nem találok IE-t ,Firefox-ot vagy Crome-t. :?2: Olyant szeretnék ami gyors mint a mini,de kicsit jobb! :laugh: :no:
Nincs jobb alternatíva. Marad mini. ;)
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

MrAngelo írta:
apaszka írta:N8 ra csak a Opera a jó böngésző ugye? Nem találok IE-t ,Firefox-ot vagy Crome-t. :?2: Olyant szeretnék ami gyors mint a mini,de kicsit jobb! :laugh: :no:
Nincs jobb alternatíva. Marad mini. ;)
Már régóta használom,droidnál is ezt nyomtam,de kipróbálnék valami jó másikat is! Viszont az UC-QQ,meg hasonlóak szerintem vackok! Legalább is ehhez!

A gyári,meg lassú,és gagyi ez miatt használhatatlan!
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

apaszka írta: Már régóta használom,droidnál is ezt nyomtam,de kipróbálnék valami jó másikat is! Viszont az UC-QQ,meg hasonlóak szerintem vackok! Legalább is ehhez!

A gyári,meg lassú,és gagyi ez miatt használhatatlan!
Pontosan.
Én is csak a minit használom, a gyárit meg az Opera mobilt meg csak amikor a mini nem tud megnyitni valamit.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

volt már valakinek olyan hogy porszem került a lencsére vagy az előtte lévő üveg belső felére? minden képen amiket az elmúlt napokban csináltam egy szép kis félig átlátszó pötty van a képeken a jobb alsó részen (a kijelzőn is látszik ha elindítom a kamerát, kb egy bors nagyságú a kijelzőn). persze először azt hittem valami légy leszarta az üveget, de sajna nem kívül van. gondolom szétszedés nélkül esélytelen kifujni, de szét meg nem szedném amíg garis.
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

bladehu2 írta:volt már valakinek olyan hogy porszem került a lencsére vagy az előtte lévő üveg belső felére? minden képen amiket az elmúlt napokban csináltam egy szép kis félig átlátszó pötty van a képeken a jobb alsó részen (a kijelzőn is látszik ha elindítom a kamerát, kb egy bors nagyságú a kijelzőn). persze először azt hittem valami légy leszarta az üveget, de sajna nem kívül van. gondolom szétszedés nélkül esélytelen kifujni, de szét meg nem szedném amíg garis.
Inkább a szenzoron van a bibi. A lencsére települt porszemet nem nagyon lehet észrevenni a kész fotón. :/
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

djzolko írta:Inkább a szenzoron van a bibi. A lencsére települt porszemet nem nagyon lehet észrevenni a kész fotón. :/
igen az lehetséges, de az meg még egy fokkal még rosszabb tisztítás szempontjából :? na mindegy, asszem szervíz lesz de okulva az itt olvasott történetekből biztos hogy ráíratom az átvételi lapra hogy kijelző hibátlan, telón invisible shield körben. és ha leszedik a drága fóliát vagy a hibátlan kijelző valahogy áttranszformálódik egy szar lilásra (ahogy az történt két itteni fórumozóval is) akkor én biztos hogy nem fogok 1,5 hónapig teló nélkül lenni, szervízbe rohangálni meg könyörögni hogy adják vissza ami az enyém :angry:
BLAUZOO
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 47 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: BLAUZOO »

Sziasztok .

Hatalmas segítség kellene !

Szombaton a húgom esküvőjén csináltam felvételeket ,fényképeket is ,videokat is .Most vettem észre ,hogy a videot nem játsza le ,csak hang van ,fönt meg egy kis törött kép ikon. Másik rajta lévő filmekkel is ugyan ez a helyzet ,pedig ezek rég óta rajta vannak ,és eddig játszotta . Az esküvőn felvett videoba akkor bele is néztem ,és játszotta a teló. HDMI-n keresztül sem jelenik meg semmi ,pedig eddig bedobta a képeket ,videókat ,a teló képét ,volt hogy így játszottam játékkal. Most semmi ,tök kukának tűnik az egész.HDMI be van kapcsolva a telón ,tehát ha rádugom a TV-re indulnia kéne.
Segítsetek légyszives ,Újrahúzni nem akarom a telót ! Esetleg ,ha van valakinek Belléhez video telepítő (mint annak idején volt az Annához) vagy a HDMI hez ,lehet .hogy az is segítene . Aki ért hozzá más ötleteket is szívesen várok ,hogy mi a franc lehet.
Különben még annyi történt ,hogy tánc közben ahogy megizzadtam ,valószínűleg valahogy újra indolt a teló ,és annyi rossz pin kódot nyomott be ,hogy a puk kóddal kellett feloldanom .Egyszer már jártam így másik bulin ,de a puk kód megadása után minden jól működött.

SEGITSÉÉÉÉÉÉG!!!!

Köszönöm.
Toby888
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Toby888 »

nah derék, esetleg akkor valami zsiir kis avi player?? Tudtok nekem valamit ??
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

BLAUZOO írta:Sziasztok .

Szombaton a húgom esküvőjén csináltam felvételeket ,fényképeket is ,videokat is .Most vettem észre ,hogy a videot nem játsza le ,csak hang van ,fönt meg egy kis törött kép ikon. Másik rajta lévő filmekkel is ugyan ez a helyzet ,pedig ezek rég óta rajta vannak ,és eddig játszotta . Az esküvőn felvett videoba akkor bele is néztem ,és játszotta a teló. HDMI-n keresztül sem jelenik meg semmi ,pedig eddig bedobta a képeket ,videókat ,a teló képét ,volt hogy így játszottam játékkal. Most semmi ,tök kukának tűnik az egész.HDMI be van kapcsolva a telón ,tehát ha rádugom a TV-re indulnia kéne.
Segítsetek légyszives ,Újrahúzni nem akarom a telót ! Esetleg ,ha van valakinek Belléhez video telepítő (mint annak idején volt az Annához) vagy a HDMI hez ,lehet .hogy az is segítene . Aki ért hozzá más ötleteket is szívesen várok ,hogy mi a franc lehet.
Különben még annyi történt ,hogy tánc közben ahogy megizzadtam ,valószínűleg valahogy újra indolt a teló ,és annyi rossz pin kódot nyomott be ,hogy a puk kóddal kellett feloldanom .Egyszer már jártam így másik bulin ,de a puk kód megadása után minden jól működött.

SEGITSÉÉÉÉÉÉG!!!!

Köszönöm.
PC re másolva se működik? :hmm2: ;)
BLAUZOO
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 47 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: BLAUZOO »

nokiae668 írta:
BLAUZOO írta:Sziasztok .

SEGITSÉÉÉÉÉÉG!!!!

Köszönöm.
PC re másolva se működik? :hmm2: ;)
De igen működik ,csak a telón is jó lenne ha menne. Most csináltam video felvételt itt a szobába ,detto ugyan az ,hang van ,kép nuku.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”