Nincs jobb alternatíva. Marad mini.apaszka írta:N8 ra csak a Opera a jó böngésző ugye? Nem találok IE-t ,Firefox-ot vagy Crome-t.Olyant szeretnék ami gyors mint a mini,de kicsit jobb!
![]()

Nincs jobb alternatíva. Marad mini.apaszka írta:N8 ra csak a Opera a jó böngésző ugye? Nem találok IE-t ,Firefox-ot vagy Crome-t.Olyant szeretnék ami gyors mint a mini,de kicsit jobb!
![]()
Már régóta használom,droidnál is ezt nyomtam,de kipróbálnék valami jó másikat is! Viszont az UC-QQ,meg hasonlóak szerintem vackok! Legalább is ehhez!MrAngelo írta:Nincs jobb alternatíva. Marad mini.apaszka írta:N8 ra csak a Opera a jó böngésző ugye? Nem találok IE-t ,Firefox-ot vagy Crome-t.Olyant szeretnék ami gyors mint a mini,de kicsit jobb!
![]()
Pontosan.apaszka írta: Már régóta használom,droidnál is ezt nyomtam,de kipróbálnék valami jó másikat is! Viszont az UC-QQ,meg hasonlóak szerintem vackok! Legalább is ehhez!
A gyári,meg lassú,és gagyi ez miatt használhatatlan!
Inkább a szenzoron van a bibi. A lencsére települt porszemet nem nagyon lehet észrevenni a kész fotón. :/bladehu2 írta:volt már valakinek olyan hogy porszem került a lencsére vagy az előtte lévő üveg belső felére? minden képen amiket az elmúlt napokban csináltam egy szép kis félig átlátszó pötty van a képeken a jobb alsó részen (a kijelzőn is látszik ha elindítom a kamerát, kb egy bors nagyságú a kijelzőn). persze először azt hittem valami légy leszarta az üveget, de sajna nem kívül van. gondolom szétszedés nélkül esélytelen kifujni, de szét meg nem szedném amíg garis.
igen az lehetséges, de az meg még egy fokkal még rosszabb tisztítás szempontjábóldjzolko írta:Inkább a szenzoron van a bibi. A lencsére települt porszemet nem nagyon lehet észrevenni a kész fotón. :/
PC re másolva se működik?BLAUZOO írta:Sziasztok .
Hatalmas segítség kellene !
Szombaton a húgom esküvőjén csináltam felvételeket ,fényképeket is ,videokat is .Most vettem észre ,hogy a videot nem játsza le ,csak hang van ,fönt meg egy kis törött kép ikon. Másik rajta lévő filmekkel is ugyan ez a helyzet ,pedig ezek rég óta rajta vannak ,és eddig játszotta . Az esküvőn felvett videoba akkor bele is néztem ,és játszotta a teló. HDMI-n keresztül sem jelenik meg semmi ,pedig eddig bedobta a képeket ,videókat ,a teló képét ,volt hogy így játszottam játékkal. Most semmi ,tök kukának tűnik az egész.HDMI be van kapcsolva a telón ,tehát ha rádugom a TV-re indulnia kéne.
Segítsetek légyszives ,Újrahúzni nem akarom a telót ! Esetleg ,ha van valakinek Belléhez video telepítő (mint annak idején volt az Annához) vagy a HDMI hez ,lehet .hogy az is segítene . Aki ért hozzá más ötleteket is szívesen várok ,hogy mi a franc lehet.
Különben még annyi történt ,hogy tánc közben ahogy megizzadtam ,valószínűleg valahogy újra indolt a teló ,és annyi rossz pin kódot nyomott be ,hogy a puk kóddal kellett feloldanom .Egyszer már jártam így másik bulin ,de a puk kód megadása után minden jól működött.
SEGITSÉÉÉÉÉÉG!!!!
Köszönöm.
De igen működik ,csak a telón is jó lenne ha menne. Most csináltam video felvételt itt a szobába ,detto ugyan az ,hang van ,kép nuku.nokiae668 írta:PC re másolva se működik?BLAUZOO írta:Sziasztok .
Hatalmas segítség kellene !
Szombaton a húgom esküvőjén csináltam felvételeket ,fényképeket is ,videokat is .Most vettem észre ,hogy a videot nem játsza le ,csak hang van ,fönt meg egy kis törött kép ikon. Másik rajta lévő filmekkel is ugyan ez a helyzet ,pedig ezek rég óta rajta vannak ,és eddig játszotta . Az esküvőn felvett videoba akkor bele is néztem ,és játszotta a teló. HDMI-n keresztül sem jelenik meg semmi ,pedig eddig bedobta a képeket ,videókat ,a teló képét ,volt hogy így játszottam játékkal. Most semmi ,tök kukának tűnik az egész.HDMI be van kapcsolva a telón ,tehát ha rádugom a TV-re indulnia kéne.
Segítsetek légyszives ,Újrahúzni nem akarom a telót ! Esetleg ,ha van valakinek Belléhez video telepítő (mint annak idején volt az Annához) vagy a HDMI hez ,lehet .hogy az is segítene . Aki ért hozzá más ötleteket is szívesen várok ,hogy mi a franc lehet.
Különben még annyi történt ,hogy tánc közben ahogy megizzadtam ,valószínűleg valahogy újra indolt a teló ,és annyi rossz pin kódot nyomott be ,hogy a puk kóddal kellett feloldanom .Egyszer már jártam így másik bulin ,de a puk kód megadása után minden jól működött.
SEGITSÉÉÉÉÉÉG!!!!
Köszönöm.![]()