Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Toby888
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Toby888 »

probàj másik verziot, vagy telepisd màsik meghajtora
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Szabi46 írta:
crane írta:Ahogy nemrég írtam, nosztalgiából vettem újra n8-at. Nos, ez a Belle nekem nem azt adta, amit vártam. szép az új felület, meg gyors-ez tény. Viszont ahhoz képest, amilyen az én telóm volt tavaly októberben(még Anna előtt) kevesebbet tud. Egy csomó számomra fontos játék és app nem fut Belle (Taylor7.2)alatt.De a leginkább ma akkor gondolkoztam el, amikor nézegettem a fotók minőségét. Bizony, a Galaxy SII-m alázza keményen. Pedig emléxem, hogy anno, amikor eladtam, sokáig majdnem visszacseréltem az N8-ra, akkora volt a különbség. Most rá is kerestem a dologra és több fórumon is olvastam, hogy a Belle-vel butább lett a kamera. Nem tudom mi igaz ebből, az tény, hogy ez nem az a minőség, amit megszoktam az N8-tól. Valszeg downgrade lesz a vége, visszarakom a tavaly októberi, Anna előtti V5 romomat(szerencsére még megvan. De azért érdekelne, hogy ha valakinek régóta van ilyen telója, hogy látja ezt a dolgot... :?2:
Egy hete lecseréltem én is az N8-at egy SGS2-re vagyis még nem cseréltem ugyanis megvan az N8is csak a fiókban pihen és napról napra veszít az értékéből ezért lehet el kellene adjam?! :D
Munkatársam is vett a pannonál a féláras akcióban! Annyit ér! De a kamerája ,és sok dologban gyengébb mint az N8! Ja és szatyorban kell hordani?! A többiek plazma tévének mondják! De szegény gyerek is tényleg csak a táskában tartja! A haverjának már pókhálós lett a kijelző,mert leült a zsebben levő telóval! Na neee! Innentől nem is kell!
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

MrAngelo írta: HDR képek készítése: HDR camera 2.3.02 progival fotózók majd a HDR Pro-val összerakom. De elég az utolsó progi is, arra figyelj, hogy a felbontás ne legyen 2000 pixelnél nagyobb.
Szia!Kipróbálnám ezt HDR camera 2.3.02 progit, honnan lehet tölteni?
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Szabi46
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS2 GOATRIP 7.0 JB
Has thanked: 7 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Szabi46 »

apaszka írta:
Szabi46 írta:
crane írta:Ahogy nemrég írtam, nosztalgiából vettem újra n8-at. Nos, ez a Belle nekem nem azt adta, amit vártam. szép az új felület, meg gyors-ez tény. Viszont ahhoz képest, amilyen az én telóm volt tavaly októberben(még Anna előtt) kevesebbet tud. Egy csomó számomra fontos játék és app nem fut Belle (Taylor7.2)alatt.De a leginkább ma akkor gondolkoztam el, amikor nézegettem a fotók minőségét. Bizony, a Galaxy SII-m alázza keményen. Pedig emléxem, hogy anno, amikor eladtam, sokáig majdnem visszacseréltem az N8-ra, akkora volt a különbség. Most rá is kerestem a dologra és több fórumon is olvastam, hogy a Belle-vel butább lett a kamera. Nem tudom mi igaz ebből, az tény, hogy ez nem az a minőség, amit megszoktam az N8-tól. Valszeg downgrade lesz a vége, visszarakom a tavaly októberi, Anna előtti V5 romomat(szerencsére még megvan. De azért érdekelne, hogy ha valakinek régóta van ilyen telója, hogy látja ezt a dolgot... :?2:
Egy hete lecseréltem én is az N8-at egy SGS2-re vagyis még nem cseréltem ugyanis megvan az N8is csak a fiókban pihen és napról napra veszít az értékéből ezért lehet el kellene adjam?! :D
Munkatársam is vett a pannonál a féláras akcióban! Annyit ér! De a kamerája ,és sok dologban gyengébb mint az N8! Ja és szatyorban kell hordani?! A többiek plazma tévének mondják! De szegény gyerek is tényleg csak a táskában tartja! A haverjának már pókhálós lett a kijelző,mert leült a zsebben levő telóval! Na neee! Innentől nem is kell!
Valóban nagyobb picivel, de pont ezért jó, jobban látod a filmeket vagy netezni is jobb és sokkal vékonyabb az N8-nál és a súlya is sokkal kevesebb, nem húzza úgy a zsebed. Elvileg az N8 is Samu kijelzős de az SGS2 sokkal szebb, egyedül az FM transmitter hiányzik de nem akarok offolni, jó telefon az N8 de meguntam.
Ja és milyen szatyor? Nincs zsebe a haverodnak, vagy liliputi a nadrágja? Mit szólna akkor egy galaxy S3 hoz akkor? Vagy egy TAB-hoz? :D
Én naponta sokszor ülök le és állok fel és folyamatosan a zsebembe van a telefon és még nem lett pókhálós.(pedig már ejtettem is le)
zolika00
Újonc
Újonc
Has thanked: 13 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zolika00 »

Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni hogy belle-n a gyári alkalmazásokat mint pl postr és stb hogyan tudom eltávolítani a telefonról?annán még ment ugy hogy az ovistore-ból letöltöttem újra őket és utána már simán engedte a törlésüket a készülék! de ez most nem jön össze a bellén!
továbbá olyan problémám van hogyha másolok valamit a telefonomra legyen az zene film kép akármi és utána ha el is távolítom a szabad helyem egyre csak fogy! ez mitől van?
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

nsee írta: Szia!Kipróbálnám ezt HDR camera 2.3.02 progit, honnan lehet tölteni?
Letöltések>leírásba: HDR

zolika00 írta:Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni hogy belle-n a gyári alkalmazásokat mint pl postr és stb hogyan tudom eltávolítani a telefonról?annán még ment ugy hogy az ovistore-ból letöltöttem újra őket és utána már simán engedte a törlésüket a készülék! de ez most nem jön össze a bellén!
továbbá olyan problémám van hogyha másolok valamit a telefonomra legyen az zene film kép akármi és utána ha el is távolítom a szabad helyem egyre csak fogy! ez mitől van?
Már többször le lett írva ebbe a topikba is: Mobile Cleaner-t futtasd le.
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Galériában képet megnyitva, opciók:
Kép

Keresd a hibát!

Eltűnt a fotó és a videoszerkesztő alkalmazásom is. :stupid:
Tud valaki megoldást?
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

MrAngelo írta:Galériában képet megnyitva, opciók:
Kép

Keresd a hibát!

Eltűnt a fotó és a videoszerkesztő alkalmazásom is. :stupid:
Tud valaki megoldást?
Próbáld újra telepíteni:http://www.smartphonepro.hu/symbian-bel ... zerkeszto/
These users thanked the author golan7 for the post:
MrAngelo (2012-07-11 szer. 09:35:14)
Rating: 2.63%
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

golan7 írta:
Próbáld újra telepíteni:http://www.smartphonepro.hu/symbian-bel ... zerkeszto/
Köszi, félsiker.
A videoszerkesztőben nem működik a diavetítés, videó létrehozásánál meg nincsenek effektek. :/
A képszerkesztő működik.
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

MrAngelo írta: Letöltések>leírásba: HDR
Köszi!
Tök hülye helyzet mert így írtam be, de néha a kereső nem találja még a részletes
paraméterek alapján (mást) sem. Most meg sokadjára megtalálta, tök láma érzés. :confused3:
Mindegy köszi most már megvan, próbálgatom mert az utóbbi időben nem vagyok megelégedve
a fotók minőségével!

A problémád megoldása, teljes gyalu! ;)
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”