Nokia N8-00
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Re: Nokia N8-00
Munkatársam is vett a pannonál a féláras akcióban! Annyit ér! De a kamerája ,és sok dologban gyengébb mint az N8! Ja és szatyorban kell hordani?! A többiek plazma tévének mondják! De szegény gyerek is tényleg csak a táskában tartja! A haverjának már pókhálós lett a kijelző,mert leült a zsebben levő telóval! Na neee! Innentől nem is kell!Szabi46 írta:Egy hete lecseréltem én is az N8-at egy SGS2-re vagyis még nem cseréltem ugyanis megvan az N8is csak a fiókban pihen és napról napra veszít az értékéből ezért lehet el kellene adjam?!crane írta:Ahogy nemrég írtam, nosztalgiából vettem újra n8-at. Nos, ez a Belle nekem nem azt adta, amit vártam. szép az új felület, meg gyors-ez tény. Viszont ahhoz képest, amilyen az én telóm volt tavaly októberben(még Anna előtt) kevesebbet tud. Egy csomó számomra fontos játék és app nem fut Belle (Taylor7.2)alatt.De a leginkább ma akkor gondolkoztam el, amikor nézegettem a fotók minőségét. Bizony, a Galaxy SII-m alázza keményen. Pedig emléxem, hogy anno, amikor eladtam, sokáig majdnem visszacseréltem az N8-ra, akkora volt a különbség. Most rá is kerestem a dologra és több fórumon is olvastam, hogy a Belle-vel butább lett a kamera. Nem tudom mi igaz ebből, az tény, hogy ez nem az a minőség, amit megszoktam az N8-tól. Valszeg downgrade lesz a vége, visszarakom a tavaly októberi, Anna előtti V5 romomat(szerencsére még megvan. De azért érdekelne, hogy ha valakinek régóta van ilyen telója, hogy látja ezt a dolgot...
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Szia!Kipróbálnám ezt HDR camera 2.3.02 progit, honnan lehet tölteni?MrAngelo írta: HDR képek készítése: HDR camera 2.3.02 progival fotózók majd a HDR Pro-val összerakom. De elég az utolsó progi is, arra figyelj, hogy a felbontás ne legyen 2000 pixelnél nagyobb.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- Szabi46
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2 GOATRIP 7.0 JB
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 0
Valóban nagyobb picivel, de pont ezért jó, jobban látod a filmeket vagy netezni is jobb és sokkal vékonyabb az N8-nál és a súlya is sokkal kevesebb, nem húzza úgy a zsebed. Elvileg az N8 is Samu kijelzős de az SGS2 sokkal szebb, egyedül az FM transmitter hiányzik de nem akarok offolni, jó telefon az N8 de meguntam.apaszka írta:Munkatársam is vett a pannonál a féláras akcióban! Annyit ér! De a kamerája ,és sok dologban gyengébb mint az N8! Ja és szatyorban kell hordani?! A többiek plazma tévének mondják! De szegény gyerek is tényleg csak a táskában tartja! A haverjának már pókhálós lett a kijelző,mert leült a zsebben levő telóval! Na neee! Innentől nem is kell!Szabi46 írta:Egy hete lecseréltem én is az N8-at egy SGS2-re vagyis még nem cseréltem ugyanis megvan az N8is csak a fiókban pihen és napról napra veszít az értékéből ezért lehet el kellene adjam?!crane írta:Ahogy nemrég írtam, nosztalgiából vettem újra n8-at. Nos, ez a Belle nekem nem azt adta, amit vártam. szép az új felület, meg gyors-ez tény. Viszont ahhoz képest, amilyen az én telóm volt tavaly októberben(még Anna előtt) kevesebbet tud. Egy csomó számomra fontos játék és app nem fut Belle (Taylor7.2)alatt.De a leginkább ma akkor gondolkoztam el, amikor nézegettem a fotók minőségét. Bizony, a Galaxy SII-m alázza keményen. Pedig emléxem, hogy anno, amikor eladtam, sokáig majdnem visszacseréltem az N8-ra, akkora volt a különbség. Most rá is kerestem a dologra és több fórumon is olvastam, hogy a Belle-vel butább lett a kamera. Nem tudom mi igaz ebből, az tény, hogy ez nem az a minőség, amit megszoktam az N8-tól. Valszeg downgrade lesz a vége, visszarakom a tavaly októberi, Anna előtti V5 romomat(szerencsére még megvan. De azért érdekelne, hogy ha valakinek régóta van ilyen telója, hogy látja ezt a dolgot...
Ja és milyen szatyor? Nincs zsebe a haverodnak, vagy liliputi a nadrágja? Mit szólna akkor egy galaxy S3 hoz akkor? Vagy egy TAB-hoz?

Én naponta sokszor ülök le és állok fel és folyamatosan a zsebembe van a telefon és még nem lett pókhálós.(pedig már ejtettem is le)
-
- Újonc
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni hogy belle-n a gyári alkalmazásokat mint pl postr és stb hogyan tudom eltávolítani a telefonról?annán még ment ugy hogy az ovistore-ból letöltöttem újra őket és utána már simán engedte a törlésüket a készülék! de ez most nem jön össze a bellén!
továbbá olyan problémám van hogyha másolok valamit a telefonomra legyen az zene film kép akármi és utána ha el is távolítom a szabad helyem egyre csak fogy! ez mitől van?
Szeretnék érdeklődni hogy belle-n a gyári alkalmazásokat mint pl postr és stb hogyan tudom eltávolítani a telefonról?annán még ment ugy hogy az ovistore-ból letöltöttem újra őket és utána már simán engedte a törlésüket a készülék! de ez most nem jön össze a bellén!
továbbá olyan problémám van hogyha másolok valamit a telefonomra legyen az zene film kép akármi és utána ha el is távolítom a szabad helyem egyre csak fogy! ez mitől van?
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Letöltések>leírásba: HDRnsee írta: Szia!Kipróbálnám ezt HDR camera 2.3.02 progit, honnan lehet tölteni?
Már többször le lett írva ebbe a topikba is: Mobile Cleaner-t futtasd le.zolika00 írta:Sziasztok!
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Galériában képet megnyitva, opciók:

Keresd a hibát!
Eltűnt a fotó és a videoszerkesztő alkalmazásom is.
Tud valaki megoldást?

Keresd a hibát!
Eltűnt a fotó és a videoszerkesztő alkalmazásom is.

Tud valaki megoldást?
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Próbáld újra telepíteni:http://www.smartphonepro.hu/symbian-bel ... zerkeszto/
- Rating: 2.63%
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Köszi, félsiker.golan7 írta:
Próbáld újra telepíteni:http://www.smartphonepro.hu/symbian-bel ... zerkeszto/
A videoszerkesztőben nem működik a diavetítés, videó létrehozásánál meg nincsenek effektek. :/
A képszerkesztő működik.
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Köszi!MrAngelo írta: Letöltések>leírásba: HDR
Tök hülye helyzet mert így írtam be, de néha a kereső nem találja még a részletes
paraméterek alapján (mást) sem. Most meg sokadjára megtalálta, tök láma érzés.

Mindegy köszi most már megvan, próbálgatom mert az utóbbi időben nem vagyok megelégedve
a fotók minőségével!
A problémád megoldása, teljes gyalu!

Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95