Nekem megy minden program Taylor főzetével ami Annán ment. Google Maps, HDR Camera, Camera Pro, stb.crane írta:Sziasztok, egy kis tanács kellene. Korábban sokáig N8-am volt és nagyon szerettem. Akkoriban kezdett bejönni az Anna, amikor eladtam. Most szereztem egyet, mert tényleg hiányzott és csak szép emlékeim voltak róla. Most felraktam egy Taylor7.2 rom-ot, mert mindenki azt tanácsolta. Ez vmi Belle főzet szerintem. Viszont a régi megszokott programok nem nagyon akarnak futni rajta, egy csomónak nincs is sztem Belle verziója(Pl Hír24 vagy GoogleMaps stb). Még egy egyszerű hdr képet se tudok lőni a telóval. Szerintetek érdemes downgrade-elni? Melyik most a leg használhatóbb, belakhatóbb rom(akár gyári)? Köszi előre is
Nokia N8-00
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Re: Nokia N8-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 920 White T-Mobile
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 2 times
sziasztok...
használ valaki valami jó wifi-s remote programot? (amivel tudom vezérelni pl a zenelejátszót wifin)
próbáltam itt többet a letöltésekből, de nem mentek...
a port beállítást mire kell tenni?
köszi
használ valaki valami jó wifi-s remote programot? (amivel tudom vezérelni pl a zenelejátszót wifin)
próbáltam itt többet a letöltésekből, de nem mentek...
a port beállítást mire kell tenni?
köszi
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGSII N82
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Köszi, milyen verziót használsz a Google Earth-ből és a HDR-ből? Lehet, hogy nem jókat próbáltam felrakni...MrAngelo írta:Nekem megy minden program Taylor főzetével ami Annán ment. Google Maps, HDR Camera, Camera Pro, stb.crane írta:Sziasztok, egy kis tanács kellene. Korábban sokáig N8-am volt és nagyon szerettem. Akkoriban kezdett bejönni az Anna, amikor eladtam. Most szereztem egyet, mert tényleg hiányzott és csak szép emlékeim voltak róla. Most felraktam egy Taylor7.2 rom-ot, mert mindenki azt tanácsolta. Ez vmi Belle főzet szerintem. Viszont a régi megszokott programok nem nagyon akarnak futni rajta, egy csomónak nincs is sztem Belle verziója(Pl Hír24 vagy GoogleMaps stb). Még egy egyszerű hdr képet se tudok lőni a telóval. Szerintetek érdemes downgrade-elni? Melyik most a leg használhatóbb, belakhatóbb rom(akár gyári)? Köszi előre is

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Google Earth tényleg nem működik. Mióta a 7.0 van fent nem próbáltam, bocsi.
HDR képek készítése: HDR camera 2.3.02 progival fotózók majd a HDR Pro-val összerakom. De elég az utolsó progi is, arra figyelj, hogy a felbontás ne legyen 2000 pixelnél nagyobb.
HDR képek készítése: HDR camera 2.3.02 progival fotózók majd a HDR Pro-val összerakom. De elég az utolsó progi is, arra figyelj, hogy a felbontás ne legyen 2000 pixelnél nagyobb.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 8 times
Sziasztok.
Van itt a letöltések között ez : Jin_Hao_Sucks_Effects.zip Hiába másolom az E re az effects mappát nem történik semmi . Ehez kell még valami progi ? mert a letöltésben csak az effect mappa van. Irtak valamit ,hogy Base a C re ,de ilyet nem találtam benne . A teló Norton hackes ,ezt is írták ,hogy ennek kell lenni.
Segítsen valaki ,hogy ezt hogy tudom elindítani .
Köszönöm .
Van itt a letöltések között ez : Jin_Hao_Sucks_Effects.zip Hiába másolom az E re az effects mappát nem történik semmi . Ehez kell még valami progi ? mert a letöltésben csak az effect mappa van. Irtak valamit ,hogy Base a C re ,de ilyet nem találtam benne . A teló Norton hackes ,ezt is írták ,hogy ennek kell lenni.
Segítsen valaki ,hogy ezt hogy tudom elindítani .
Köszönöm .
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGSII N82
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Köszi szépen, Volt már fenn, illetve most megint felraktam: megcsinálja a három képet és aztán iszonyúan belassul a telefon, használhatatlanul. Pedig lehúztam a felbontást is. Csak restarttal áll helyre.MrAngelo írta:Google Earth tényleg nem működik. Mióta a 7.0 van fent nem próbáltam, bocsi.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 8 times
hát uraim, megen a segítsègüket kèrnèm a magyaritásal kapcsolatban, minden ok, csatlakozik a phoenixhez, ràmegyek hogy flashing, ott firmware update, èr rákattintva a 3 pontra ezt az üzenetet kapom : neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product, or the product cannot be identified. Leokèzom ès kidob egy üres ablakot ahol a product code nak kène lenni. Valaki tud nekem erre megoldást ?
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
vegyél fel skyp és segítek. kukuc- így keress meg . A mínusz jel kell a név mögött.
Skyp: kukuc-
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 8 times
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
MrAngelo írta:A mappák ikonjait a foldericon nevű progival tudod lecserélni Bellén.
Megvan! Egyedi lett ugye??

Köszönöm a progit!

Ha valaki elszeretne jönni augusztus 3. án a SUZUKI gyárba Esztergomba,jelezze,van pár helyem még!