Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Chief_ írta:Köszönöm a választ! Ahogy látom ez nagyon általános jelenség, így használtan venni könnyen bele lehet futni egy hibás készülékbe. Pedig nagyon tetszene, de ez azért picit eltántorít.
újan is éppúgy bele lehet futni, viszont a használt készüléket ki tudod próbálni és ha lila, hibás a kamera takarólemeze (nagyon kattog, nehezen nyílik ki) vagy a közelségszenzor hibás (az is típushiba, olvass vissza kicsit) akkor nem veszed meg hanem keresel másikat. vagy ha GYÁRI nokia garis, akkor a kijelzőn kívül (mert ha visszaolvasol látod hogy azt elég sokáig tart kiverni belőlük hogy jót rakjanak bele) a többi hiba még jó alkualap is lehet egy hibátlannak hirdetettnél. bolti garist szerintem semmi esetre se vegyél. mint ahogy olyat se vegyél ami ugyan gyári garis de a tulaj mondjuk lecserélte a kupakokat más színűre és exkluziv telefonként hirdeti (láttam nem egy ilyen hirdetést, pl ilyen szövegekkel hogy "egy milliomos német srácnak csinálták egyedileg kérésre", persze ez LOL b+ hülyéneknézés kategória), csak éppen a gari onnantól meg is szűnt. nekem is kiesett pl a headset csatlakozó körüli műanyagból egy darab (ez is típushiba meg a hdmi ajtó repedése is), van is új kupakom, de amíg garis addig teljesen jó ez így.
Toby888
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Toby888 »

üdv. A hejzet a következö. A tulajdonomban van egy ausztriában vásàrolt n8as mobiltelefon, nos a magyarítást megoldottam, de a függetlenítèsröl dunsztom sincs :s ausztriában lakom, ès itt 50 euroèrt csinàják meg... Kissé sokallom :s egyszóval a teló házilag való függetlenítèsben kèrnèm a segìtségeteket. Elöre is nagyon köszönöm a segìtsèget, információt! Üdv : Toby
Elims
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8 N95 E60
Has thanked: 40 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Elims »

apaszka írta:
Elims írta:A swype-ot hogyan lehetne telepíteni?
Sérült fájl-t ír.
Természetesen hackelt a telefon. (Taylor 7.2)
Esetleg qt kell hozzá? Ha igen,van olyan swype (régebbi) amihez nem kellene?

Kerestem a keresőben,de erre nem találtam választ.
http://data.hu/get/5302319/Swype_v2.1.4 ... un_S32.zip Ez megy! :cry3:
Köszi!!
Ez tényleg megy.Viszont az opera mini nem nagyon szereti.
Néha amikor megnyitom "Betűtipus adat számítás"-t ír majd 83% után újraindul a telefon.
A beta miatt lehet ez?

Más.
Régen,6600-hoz kellett egy kis program (ha nem lehetett a menüben állítani),ami engedte a sms-eket a memóriakártyára menteni.
Most a n8-hoz is vmi ilyen kellene?? Nincs lehetőség memóriakártyára mentetni/onnan előhozni a sms-eket.
Már kicseréltem a Mail2 mappát is cakk-pakk,de semmi.
Hogyan tudnám a micro sd-ről előhalászni a sms-eket?

Vmint,a videóhívásnál engem látnak,én nem látom a másik félt.Hogyan kellene beállítani?

Előre is köszi!
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Toby888 írta:üdv. A hejzet a következö. A tulajdonomban van egy ausztriában vásàrolt n8as mobiltelefon, nos a magyarítást megoldottam, de a függetlenítèsröl dunsztom sincs :s ausztriában lakom, ès itt 50 euroèrt csinàják meg... Kissé sokallom :s egyszóval a teló házilag való függetlenítèsben kèrnèm a segìtségeteket. Elöre is nagyon köszönöm a segìtsèget, információt! Üdv : Toby
Üdv

Az oldal nem foglalkozik függetlenítéssel.
Toby888
1. szint
1. szint
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Toby888 »

rendben van, köszönöm, de ha valak szeretne 1-2 infot ,megosztani velem a telefonnal kapcsolatban, itt a mail cimem : r.tibor88@hotmail.com :)
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

bobvosgy írta:
apaszka írta:
Ikonokat én az Icon Changer-rel szoktam variálni,nekem tutira bevált akár alkalmazás vagy mappa ikon cserére :up:
Ez a beépített ikonokat hol tárolja??? Kiakarom cserélni őket,mert ha a képként cserélem akkor több mappa ikont is felül ír! :no:
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

A mappák ikonjait a foldericon nevű progival tudod lecserélni Bellén.
Csatolmányok
Screen10.jpg
(57.65 KiB) Letöltve 132 alkalommal.
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Köszi, isten vagy!
crane
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGSII N82
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: crane »

Sziasztok, egy kis tanács kellene. Korábban sokáig N8-am volt és nagyon szerettem. Akkoriban kezdett bejönni az Anna, amikor eladtam. Most szereztem egyet, mert tényleg hiányzott és csak szép emlékeim voltak róla. Most felraktam egy Taylor7.2 rom-ot, mert mindenki azt tanácsolta. Ez vmi Belle főzet szerintem. Viszont a régi megszokott programok nem nagyon akarnak futni rajta, egy csomónak nincs is sztem Belle verziója(Pl Hír24 vagy GoogleMaps stb). Még egy egyszerű hdr képet se tudok lőni a telóval. Szerintetek érdemes downgrade-elni? Melyik most a leg használhatóbb, belakhatóbb rom(akár gyári)? Köszi előre is :sad:
atomprof
1. szint
1. szint
Has thanked: 26 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: atomprof »

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az emailemet a telefonomon szoktam megnézni. Eddig akármi@akármi.sk volt a címen és az 587-es porton tudtam levelet küldeni. Most akármi@akármi.com lett az új címen és ezen nem működik a levélküldés se az 587-es se a 25-ös porton. Meg tudná valaki mondani, hogy melyik portot kell használni?
Előre is köszönöm,
Atomprof
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”