újan is éppúgy bele lehet futni, viszont a használt készüléket ki tudod próbálni és ha lila, hibás a kamera takarólemeze (nagyon kattog, nehezen nyílik ki) vagy a közelségszenzor hibás (az is típushiba, olvass vissza kicsit) akkor nem veszed meg hanem keresel másikat. vagy ha GYÁRI nokia garis, akkor a kijelzőn kívül (mert ha visszaolvasol látod hogy azt elég sokáig tart kiverni belőlük hogy jót rakjanak bele) a többi hiba még jó alkualap is lehet egy hibátlannak hirdetettnél. bolti garist szerintem semmi esetre se vegyél. mint ahogy olyat se vegyél ami ugyan gyári garis de a tulaj mondjuk lecserélte a kupakokat más színűre és exkluziv telefonként hirdeti (láttam nem egy ilyen hirdetést, pl ilyen szövegekkel hogy "egy milliomos német srácnak csinálták egyedileg kérésre", persze ez LOL b+ hülyéneknézés kategória), csak éppen a gari onnantól meg is szűnt. nekem is kiesett pl a headset csatlakozó körüli műanyagból egy darab (ez is típushiba meg a hdmi ajtó repedése is), van is új kupakom, de amíg garis addig teljesen jó ez így.Chief_ írta:Köszönöm a választ! Ahogy látom ez nagyon általános jelenség, így használtan venni könnyen bele lehet futni egy hibás készülékbe. Pedig nagyon tetszene, de ez azért picit eltántorít.
Nokia N8-00
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Re: Nokia N8-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 2 times
üdv. A hejzet a következö. A tulajdonomban van egy ausztriában vásàrolt n8as mobiltelefon, nos a magyarítást megoldottam, de a függetlenítèsröl dunsztom sincs :s ausztriában lakom, ès itt 50 euroèrt csinàják meg... Kissé sokallom :s egyszóval a teló házilag való függetlenítèsben kèrnèm a segìtségeteket. Elöre is nagyon köszönöm a segìtsèget, információt! Üdv : Toby
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8 N95 E60
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 6 times
Köszi!!apaszka írta:http://data.hu/get/5302319/Swype_v2.1.4 ... un_S32.zip Ez megy!Elims írta:A swype-ot hogyan lehetne telepíteni?
Sérült fájl-t ír.
Természetesen hackelt a telefon. (Taylor 7.2)
Esetleg qt kell hozzá? Ha igen,van olyan swype (régebbi) amihez nem kellene?
Kerestem a keresőben,de erre nem találtam választ.
Ez tényleg megy.Viszont az opera mini nem nagyon szereti.
Néha amikor megnyitom "Betűtipus adat számítás"-t ír majd 83% után újraindul a telefon.
A beta miatt lehet ez?
Más.
Régen,6600-hoz kellett egy kis program (ha nem lehetett a menüben állítani),ami engedte a sms-eket a memóriakártyára menteni.
Most a n8-hoz is vmi ilyen kellene?? Nincs lehetőség memóriakártyára mentetni/onnan előhozni a sms-eket.
Már kicseréltem a Mail2 mappát is cakk-pakk,de semmi.
Hogyan tudnám a micro sd-ről előhalászni a sms-eket?
Vmint,a videóhívásnál engem látnak,én nem látom a másik félt.Hogyan kellene beállítani?
Előre is köszi!
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
ÜdvToby888 írta:üdv. A hejzet a következö. A tulajdonomban van egy ausztriában vásàrolt n8as mobiltelefon, nos a magyarítást megoldottam, de a függetlenítèsröl dunsztom sincs :s ausztriában lakom, ès itt 50 euroèrt csinàják meg... Kissé sokallom :s egyszóval a teló házilag való függetlenítèsben kèrnèm a segìtségeteket. Elöre is nagyon köszönöm a segìtsèget, információt! Üdv : Toby
Az oldal nem foglalkozik függetlenítéssel.
-
- 1. szint
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 2 times
rendben van, köszönöm, de ha valak szeretne 1-2 infot ,megosztani velem a telefonnal kapcsolatban, itt a mail cimem : r.tibor88@hotmail.com 

- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Ez a beépített ikonokat hol tárolja??? Kiakarom cserélni őket,mert ha a képként cserélem akkor több mappa ikont is felül ír!bobvosgy írta:Ikonokat én az Icon Changer-rel szoktam variálni,nekem tutira bevált akár alkalmazás vagy mappa ikon cseréreapaszka írta:

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
A mappák ikonjait a foldericon nevű progival tudod lecserélni Bellén.
- Csatolmányok
-
Screen10.jpg
- (57.65 KiB) Letöltve 132 alkalommal.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGSII N82
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok, egy kis tanács kellene. Korábban sokáig N8-am volt és nagyon szerettem. Akkoriban kezdett bejönni az Anna, amikor eladtam. Most szereztem egyet, mert tényleg hiányzott és csak szép emlékeim voltak róla. Most felraktam egy Taylor7.2 rom-ot, mert mindenki azt tanácsolta. Ez vmi Belle főzet szerintem. Viszont a régi megszokott programok nem nagyon akarnak futni rajta, egy csomónak nincs is sztem Belle verziója(Pl Hír24 vagy GoogleMaps stb). Még egy egyszerű hdr képet se tudok lőni a telóval. Szerintetek érdemes downgrade-elni? Melyik most a leg használhatóbb, belakhatóbb rom(akár gyári)? Köszi előre is 

-
- 1. szint
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az emailemet a telefonomon szoktam megnézni. Eddig akármi@akármi.sk volt a címen és az 587-es porton tudtam levelet küldeni. Most akármi@akármi.com lett az új címen és ezen nem működik a levélküldés se az 587-es se a 25-ös porton. Meg tudná valaki mondani, hogy melyik portot kell használni?
Előre is köszönöm,
Atomprof
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az emailemet a telefonomon szoktam megnézni. Eddig akármi@akármi.sk volt a címen és az 587-es porton tudtam levelet küldeni. Most akármi@akármi.com lett az új címen és ezen nem működik a levélküldés se az 587-es se a 25-ös porton. Meg tudná valaki mondani, hogy melyik portot kell használni?
Előre is köszönöm,
Atomprof