Igen komolyan érdekelne,nehéz döntés.Viszont érdekes,hogy használtan a lumina ára menyit esett,az N9 viszont ugyan úgy tartja.De viszont ebből nem hiszem,hogy messze menő következtetést kellene levonni.A luminát próbáltam hát nagyon messze van symbian-tol amit megszoktam,elég furcsa de nem rossz.Az n9 nem sikerült,ezért szeretném ha valakinek van tapasztalata mindkettővel megosztaná.Salmi írta:Ennyi nem hiszem, hogy meggyőzné. Érvek?djzolko írta:Én a lumiára szavazok.
Nokia N9
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note4
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N9
- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
Ez szubjektív, de nekem a wp7 jobban bejön, mint a meego. Az n9 ellen igazából csak azt tudom felhozni, hogy nagyon szegényes az alkalmazáskínálat. Ha valakinek ez nem szempont, akkor döntsön az ízlésének megfelelően.csabai22 írta:Igen komolyan érdekelne,nehéz döntés.Viszont érdekes,hogy használtan a lumina ára menyit esett,az N9 viszont ugyan úgy tartja.De viszont ebből nem hiszem,hogy messze menő következtetést kellene levonni.A luminát próbáltam hát nagyon messze van symbian-tol amit megszoktam,elég furcsa de nem rossz.Az n9 nem sikerült,ezért szeretném ha valakinek van tapasztalata mindkettővel megosztaná.Salmi írta:Ennyi nem hiszem, hogy meggyőzné. Érvek?djzolko írta:Én a lumiára szavazok.
-
- 1. szint
Igazából a wp7 az a nagy kérdésem menyire testre szabható,eddig ugye a wp elég korlátozott volt ilyen téren.Persze lehet a symbian elkényeztettet ebben.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Ha testreszabható telót szeretnél, felejtsd el a lumiát. Ha egy wp-os telót láttál, akkor az összeset láttad.csabai22 írta:Igazából a wp7 az a nagy kérdésem menyire testre szabható,eddig ugye a wp elég korlátozott volt ilyen téren.Persze lehet a symbian elkényeztettet ebben.
- djzolko
- 3. szint
Nem testre szabható. A csempék színe változtatható, illetve a lock screen háttérképe. Ebből a szempontból egyébként tökre ugyanolyan, mint az n9, mert ott is csak a lock screen háttere változtatható. Szerintem vannak fontosabb szempontok egy rendszerben, legalábbis nálam.csabai22 írta:Igazából a wp7 az a nagy kérdésem menyire testre szabható,eddig ugye a wp elég korlátozott volt ilyen téren.Persze lehet a symbian elkényeztettet ebben.
-
- 1. szint
A c7 utáni telot keresem,de szeretnék nokia-nál maradni.Hát sajna elégé bezárult a kőr.Eddig nem voltam híve de lehet,hogy a nokia is kipróbálhatta volna az androidot.Volt a kezemben egy android ice cream sandwich softos samsung,nem biztos hogy rossz irány lett volna a nokia-nak.djzolko írta:Nem testre szabható. A csempék színe változtatható, illetve a lock screen háttérképe. Ebből a szempontból egyébként tökre ugyanolyan, mint az n9, mert ott is csak a lock screen háttere változtatható. Szerintem vannak fontosabb szempontok egy rendszerben, legalábbis nálam.csabai22 írta:Igazából a wp7 az a nagy kérdésem menyire testre szabható,eddig ugye a wp elég korlátozott volt ilyen téren.Persze lehet a symbian elkényeztettet ebben.
- djzolko
- 3. szint
Ahány ember, annyi igény, nem lehet mindenkinek megfelelni.csabai22 írta:A c7 utáni telot keresem,de szeretnék nokia-nál maradni.Hát sajna elégé bezárult a kőr.Eddig nem voltam híve de lehet,hogy a nokia is kipróbálhatta volna az androidot.Volt a kezemben egy android ice cream sandwich softos samsung,nem biztos hogy rossz irány lett volna a nokia-nak.djzolko írta:Nem testre szabható. A csempék színe változtatható, illetve a lock screen háttérképe. Ebből a szempontból egyébként tökre ugyanolyan, mint az n9, mert ott is csak a lock screen háttere változtatható. Szerintem vannak fontosabb szempontok egy rendszerben, legalábbis nálam.csabai22 írta:Igazából a wp7 az a nagy kérdésem menyire testre szabható,eddig ugye a wp elég korlátozott volt ilyen téren.Persze lehet a symbian elkényeztettet ebben.
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Sajnos ez nem igaz. Már mindhárom főképernyőnek megváltoztathatjuk a hátterét. Ráadásul mindegyiknél külön álló és fekvő képet is beállíthatunk. Nem tudom mennyire moddingolható a WP, de hogy az N9-en nagyon sok mindent meg lehet változtatni, az biztos !djzolko írta:Ebből a szempontból egyébként tökre ugyanolyan, mint az n9, mert ott is csak a lock screen háttere változtatható.
- djzolko
- 3. szint
Ja, láttam, hogy van rá valami app. Most mit mondjak, megint csak szubjektíven tudok erről beszélni. Az ikonok alá minek háttér? Úgysem látszik belőle semmi.Salmi írta:Sajnos ez nem igaz. Már mindhárom főképernyőnek megváltoztathatjuk a hátterét. Ráadásul mindegyiknél külön álló és fekvő képet is beállíthatunk. Nem tudom mennyire moddingolható a WP, de hogy az N9-en nagyon sok mindent meg lehet változtatni, az biztos !djzolko írta:Ebből a szempontból egyébként tökre ugyanolyan, mint az n9, mert ott is csak a lock screen háttere változtatható.
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Értem, csak most nem arról beszélünk, hogy szerintünk egy-egy feature értelmes-e, hanem, hogy a készülék tudja-e !