Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

csokabi írta:Nincs panasz, mert mi (C7 tulajok) nem találjuk, olyan eget rengető hibának a lila kijelzőt. Sajnos az enyém is sz@r, de nincs kedvem szívni a szervízzel.
Hát lehet hogy (TI) egy 60-65 ezres készüléken nem aggódtok,de (MI) egy 90-95 ezrestől igen is elvárjuk hogy jó legyen. :sly: :lol: :yeah:
janek69
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: janek69 »

bobvosgy írta:
csokabi írta:Nincs panasz, mert mi (C7 tulajok) nem találjuk, olyan eget rengető hibának a lila kijelzőt. Sajnos az enyém is sz@r, de nincs kedvem szívni a szervízzel.
Hát lehet hogy (TI) egy 60-65 ezres készüléken nem aggódtok,de (MI) egy 90-95 ezrestől igen is elvárjuk hogy jó legyen. :sly: :lol: :yeah:
A Nokiának rongyá kellene perelnie a samsungot az már tuti.Mi ez ha nem szándékos károkozás.
Arni90
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Arni90 »

bobvosgy írta:
És akkor mi van a Nokia Oro-val? Az is C7, csak 150-200 ezer Ft. Kicsit lennék ideges, ha az ilyen drága telóm lilulna :D (Szerencsére az én N8-am nem lilul) Üdv :)
perti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 9 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: perti »

Damir írta:
sadboy írta:nekem például a szervízben rontották el a telefonomat szervíz előtt tökéletes kijelző, szervíz után lila kicserélték az érintőpanelt pedig annak semmi baja nem volt, csak az usb-nek ennyit a központi szervízről.
Érintőpanelt cseréltek? Basszus, még a végén tényleg az lesz, hogy nem is a kijelző a szar :D
Nem lehetetlen, mivel a CBD kijelzőnél is van egy külön réteg, ami polarizált, attól lesz CBD :) Gondolom az N8-nál is van valami hasonló, amit elcsesztek, viszont akkor ezért van az, hogy az összes CBD-nél nem jelentkezik, csak annál, ami nem az, lásd N8. :roll:
Ha egyébként jó a készülék, csak a kijelzőn múlik a lilulás. Én saját magam cseréltem egy készüléken többször kijelzőt oda-vissza. (1 db megfelelő csavarhúzóval gyerekjáték megcsinálni, kb. 10 perces munka.) Egyik kijelzővel tökéletes, a másikkal lila ugyanaz a készülék. Én kb. háromnegyed éve foglalkoztam a dologgal, de gondolom, azóta sincs másképp. Akkoriban 5 kijelzőből legalább négy lilulós volt (az arány tényleg nem túlzás, több helyen több készüléket megnéztem). A baj az, hogy egy hétköznapi ember a kijelzőt csak a készülékbe behelyezés és teljes összerakás után tudja csak kipróbálni, és eldönteni, hogy jó-e. Ez alapján csak a szerencsén múlik, kinek hányadik szétszerelés és csere után javul meg a lilulása. Ennyi erővel bárki nyugodtan akár lottózhat is. Arra ugyan kiváncsi lennék, hogy tőlünk nyugatra is ilyen arányban vannak-e a hibás kijelzők, vagy csak bizonyos országokat tisztelnek-e meg vele? Esetleg nálunk a forgalmazók a máshol leselejtezett kijelzőket olcsón megveszik, nekünk meg rendes áron eladják???
Egyébként jó kijelzővel egy N8-ast most sem cserélnék le semilyen másik készülékre (bár ez meglehetősen szubjektív).
speedcop
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8-00 green
Has thanked: 5 times
Been thanked: 4 times

USB csatlakozási probléma

Hozzászólás Szerző: speedcop »

Sziasztok!

Nekem hál' Istennek nincs lilulás a telóm képernyőjén, viszont ma egy igen érdekes dolog történt velem, ugyanis csatlakoztatni szerettem volna USB kábellel a telefont, de nem jött le a kijelzőn a kis ablak, hogy milyen módban csatlakozik csak felvillant a képernyő. Persze a lényeg, hogy nem ismerte fel a gép. Egyik csatlakozási módban sem. Szerintetek mi lehet a probléma? Eddig jó volt... :sad:

Ja és persze újraindítottam, de az sem igazán segített.
sadboy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: sadboy »

én csak arra nem bírtam rájönni hogy a tökéletes kijelzőm jogy lett lila amit elvileg nem cseréltek akkor de gyanus mivel az érintőpanel csere sem szerepelt a javítási jegyzőkönyvben pedig 1000% hogy kicserélték.
sadboy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Been thanked: 3 times

Re: USB csatlakozási probléma

Hozzászólás Szerző: sadboy »

speedcop írta:Sziasztok!

Nekem hál' Istennek nincs lilulás a telóm képernyőjén, viszont ma egy igen érdekes dolog történt velem, ugyanis csatlakoztatni szerettem volna USB kábellel a telefont, de nem jött le a kijelzőn a kis ablak, hogy milyen módban csatlakozik csak felvillant a képernyő. Persze a lényeg, hogy nem ismerte fel a gép. Egyik csatlakozási módban sem. Szerintetek mi lehet a probléma? Eddig jó volt... :sad:

Ja és persze újraindítottam, de az sem igazán segített.
nem akarlak elkeseríteni de lehet meghalt a telefon usb csatlakozója én is így jártam megcsináltákmde azóta lila kijelzőm van :sad:
speedcop
Újonc
Újonc

Nagyszerű!!! :sad:

Egyébként a kábel be van dugva a gépbe, a telefonban pedig az usb menüben vagyok és a tárolóhely alatt szerepel az alapértelmezett felirat, ami átvált atív feliratra, ha bedugom a telóba a kábel másik felét, de ezen kívül nem történik semmi... Nálad is így jelentkezett? Nem szeretnék ilyen hamar gondokba szaladni...még csak 2 hónapos a teló!

Lehet (sőt biztos, hogy jó nagy) hülyeség, amit kérdezek, de a feleségemnek vettünk egy androidos Samsung telót és amiatt telepítettem a KIES nevű Samsungos suit programot a gépre. Lehet hogy emiatt a telepítés miatt valami bekavarodott a gépen driver ügyileg?
speedcop
Újonc
Újonc

Előbbi kérdésemet talán megalapozhatja, hogy usb on the go módban simán érzékeli a pendrive-ot, sőt le is játszik róla bármit. Különös... Tippetek?

Újraindítottam a gépet és már működik!!!!! :D Nemtom mi volt a baj, de most már szerencsére műxik rendesen. Rohadtul megijedtem!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

speedcop írta:Előbbi kérdésemet talán megalapozhatja, hogy usb on the go módban simán érzékeli a pendrive-ot, sőt le is játszik róla bármit. Különös... Tippetek?

Újraindítottam a gépet és már működik!!!!! :D Nemtom mi volt a baj, de most már szerencsére műxik rendesen. Rohadtul megijedtem!
Másik gépen is próbáltad? Másik USB porton?
Én múltkor egy SGS2-vel jártam így, a gép egy csomó ideig nem ismerte fel mint pendrive, az én N8-amat meg szinte azonnal.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”