Damir írta:sadboy írta:nekem például a szervízben rontották el a telefonomat szervíz előtt tökéletes kijelző, szervíz után lila kicserélték az érintőpanelt pedig annak semmi baja nem volt, csak az usb-nek ennyit a központi szervízről.
Érintőpanelt cseréltek? Basszus, még a végén tényleg az lesz, hogy nem is a kijelző a szar
Nem lehetetlen, mivel a CBD kijelzőnél is van egy külön réteg, ami polarizált, attól lesz CBD

Gondolom az N8-nál is van valami hasonló, amit elcsesztek, viszont akkor ezért van az, hogy az összes CBD-nél nem jelentkezik, csak annál, ami nem az, lásd N8.

Ha egyébként jó a készülék, csak a kijelzőn múlik a lilulás. Én saját magam cseréltem egy készüléken többször kijelzőt oda-vissza. (1 db megfelelő csavarhúzóval gyerekjáték megcsinálni, kb. 10 perces munka.) Egyik kijelzővel tökéletes, a másikkal lila ugyanaz a készülék. Én kb. háromnegyed éve foglalkoztam a dologgal, de gondolom, azóta sincs másképp. Akkoriban 5 kijelzőből legalább négy lilulós volt (az arány tényleg nem túlzás, több helyen több készüléket megnéztem). A baj az, hogy egy hétköznapi ember a kijelzőt csak a készülékbe behelyezés és teljes összerakás után tudja csak kipróbálni, és eldönteni, hogy jó-e. Ez alapján csak a szerencsén múlik, kinek hányadik szétszerelés és csere után javul meg a lilulása. Ennyi erővel bárki nyugodtan akár lottózhat is. Arra ugyan kiváncsi lennék, hogy tőlünk nyugatra is ilyen arányban vannak-e a hibás kijelzők, vagy csak bizonyos országokat tisztelnek-e meg vele? Esetleg nálunk a forgalmazók a máshol leselejtezett kijelzőket olcsón megveszik, nekünk meg rendes áron eladják???
Egyébként jó kijelzővel egy N8-ast most sem cserélnék le semilyen másik készülékre (bár ez meglehetősen szubjektív).