Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Vityaa írta:Csak annyit tudok mondani, erről a telefonnak nem nevezhető szarról, hogy 5 hónapja használom, de a világ legrosszabb telefonja. Semmire nem lehet használni, még telefonálásra sem. Bárki aki ilyen telefon vásárlásán töri a fejét, csak lebeszélni tudom. Egy dologra jó, hogy odaadjam a kutyámnak hogy szétrágja. Bármit csinálsz vele lefagy, össze vissza belépked a menükbe telefonálás közben. A bluetooth nem müködött rajra meg 1 percig sem. Ennyi. NE VEGYETEK ILYET.

hogy te ezért mit fogsz hallgatni :D ( bár én egyet értek veled) de szerintem én leszek az egyetlen, aki be is valja. ;)
Samsung galaxy s7 edge
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Tyű, ez ám az objektív vélemény, köszönjük. Elég hangulatkeltő is, úgyhogy ha vitát fog kiváltani, törlésre kerülnek a hozzászólások.
These users thanked the author Salmi for the post (total 2):
golan7 (2012-05-10 csüt. 15:15:36) • Taylor (2012-05-10 csüt. 20:22:41)
Rating: 5.26%
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

Vityaa írta:Csak annyit tudok mondani, erről a telefonnak nem nevezhető szarról, hogy 5 hónapja használom, de a világ legrosszabb telefonja. Semmire nem lehet használni, még telefonálásra sem. Bárki aki ilyen telefon vásárlásán töri a fejét, csak lebeszélni tudom. Egy dologra jó, hogy odaadjam a kutyámnak hogy szétrágja. Bármit csinálsz vele lefagy, össze vissza belépked a menükbe telefonálás közben. A bluetooth nem müködött rajra meg 1 percig sem. Ennyi. NE VEGYETEK ILYET.

Te valamit nagyon elb@aszhattál a telefonodon, vagy nagyon nem értesz hozzá!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Schumy1
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 520 - Nokia N8
Has thanked: 22 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: Schumy1 »

Nem vitázni szeretnék, csak a véleményemet adni.
Nem mindenkinek való ez a telefon, van aki nem érett meg ennek használatára.
Ha meg tényleg ennyire rossz, akkor az gyári hibás és irány a szervíz.
Több millió felhasználó már bizonyította hogy jó kis telefon ez.
These users thanked the author Schumy1 for the post:
semetka (2012-05-10 csüt. 18:27:26)
Rating: 2.63%
Schumy1
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 520 - Nokia N8
Has thanked: 22 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: Schumy1 »

djzolko írta:
Schumy1 írta: Ezt úgy érted hogy amire ráfókuszáltál, azt a telefon mozgatásával a gomb lenyomva tartásával együtt kiteszed oldlara, és olyan érzetet kelt mint ha direkt böködő fókusz lenne?
Pontosan. Befókuszálsz, majd gomb nyomva tartása mellett átkomponálsz. :)
Ennyire érthetettlen nem lehetek! :)
Mi az hogy átkomponálsz? Videó esetleg? :)
Vityaa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Vityaa »

Az hogy nem értek hozzá azt hagyjuk. Nem hiszem hogy a telefonszám bepötyögéséhez majd a hívás gomb megérintéséhez atomfizikus végzettségre lenne szükség. És akkor a bluetooth fagyásokról és hasonlókról ne is beszéljünk. Semmire nem használom, vagyis használnám csak telefon, sms, bluetooth. Na már most pont ezeket nem tudja. Rákéne már jönnie a Nokiának, hogy nem tud symbianos telefonokat gyártani. Maradjon meg inkább a lángos sütésnél. A régebbi 6500 illetve 6700 azok voltak a telefonok. Ezeket csak vágódeszkának illetve homokozólapátnak lehet használni. Persze ez az én hibám hogy a régi N7 után megint beprobálkoztam egy symbianos nokiával. Többet nem fogok.
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Has thanked: 57 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: feroooo »

Vityaa írta:Az hogy nem értek hozzá azt hagyjuk. Nem hiszem hogy a telefonszám bepötyögéséhez majd a hívás gomb megérintéséhez atomfizikus végzettségre lenne szükség. És akkor a bluetooth fagyásokról és hasonlókról ne is beszéljünk. Semmire nem használom, vagyis használnám csak telefon, sms, bluetooth. Na már most pont ezeket nem tudja. Rákéne már jönnie a Nokiának, hogy nem tud symbianos telefonokat gyártani. Maradjon meg inkább a lángos sütésnél. A régebbi 6500 illetve 6700 azok voltak a telefonok. Ezeket csak vágódeszkának illetve homokozólapátnak lehet használni. Persze ez az én hibám hogy a régi N7 után megint beprobálkoztam egy symbianos nokiával. Többet nem fogok.
Ne itt panaszkodj hanem menj el egy szervizbe!Vagy vegyél egy 65-6700-át aztán húzz el erről az oldalról!
Vityaa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Vityaa »

Igazad lehet.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Vityaa írta:Az hogy nem értek hozzá azt hagyjuk. Nem hiszem hogy a telefonszám bepötyögéséhez majd a hívás gomb megérintéséhez atomfizikus végzettségre lenne szükség. És akkor a bluetooth fagyásokról és hasonlókról ne is beszéljünk. Semmire nem használom, vagyis használnám csak telefon, sms, bluetooth. Na már most pont ezeket nem tudja. Rákéne már jönnie a Nokiának, hogy nem tud symbianos telefonokat gyártani. Maradjon meg inkább a lángos sütésnél. A régebbi 6500 illetve 6700 azok voltak a telefonok. Ezeket csak vágódeszkának illetve homokozólapátnak lehet használni. Persze ez az én hibám hogy a régi N7 után megint beprobálkoztam egy symbianos nokiával. Többet nem fogok.
Szerintem teljesen felesleges ezt folytatni! Elhiszem, hogy el vagy keseredve, mert kifogtál egy hibás darabot!Azt pedig csak feltételezem, hogy nagyon örültél volna ha tökéletesen müködik és még talán dicsekedtél is volna vele, hogy neked milyen frankó telcsid van, mert az emberek többsége, ha tényleg csak arra akar használni egy telcsit amiket írtál: "Semmire nem használom, vagyis használnám csak telefon, sms, bluetooth." akkor nem egy ilyen telefont választ!
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

Schumy1 írta:
djzolko írta:
Schumy1 írta: Ezt úgy érted hogy amire ráfókuszáltál, azt a telefon mozgatásával a gomb lenyomva tartásával együtt kiteszed oldlara, és olyan érzetet kelt mint ha direkt böködő fókusz lenne?
Pontosan. Befókuszálsz, majd gomb nyomva tartása mellett átkomponálsz. :)
Ennyire érthetettlen nem lehetek! :)
Mi az hogy átkomponálsz? Videó esetleg? :)
Hát, videó nincs, de körbeírom. :) Komponálásnak azt nevezzük, amikor megtervezed, hogy mi lesz rajta a fényképeden. Van, aki tudatosan komponál, van, aki csak úgy lefotóz valamit, és elég neki, ha valahol rajta van a képen, amit szeretne. Tegyük fel, hogy szeretnél lefotózni egy szép követ a Balaton parton úgy, hogy a jobb oldalon, sarokban van a kő, rajta a fókusz, a háttérben pedig a naplementés vízpart, jobb oldalon lengedező vizibiciklikkel. Ilyenkor befogod a keresőkép közepével, a fókuszponttal a követ középre, majd az expógombot nyomvatartva rendezed el a témát a képeden. Addig mozgatod át a telefont, amíg a kő nem kerül a jobb sarokba, a vizibiciklik nem kerülnek jobb oldalra, ha ez megvan, akkor nyomod tövig a gombot, exponálsz. Remélem érthető volt. :)
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”