Nálam ez akkor jött elő, amikor feltelepítettem a VoxTrack hívásrögzítőt. Miután letöröltem, megszűnt.csabyy írta:A probléma az hogy a jobb felső sarokban van egy kis kék szám ami vagy a procit vagy az fps-t mutatja, nem tudom.
Sajnos nem tudom eltávolítani. Tud erre valaki valami megoldást??
Nokia N8-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SG Grand Duos
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 8 times
Re: Nokia N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Sony XperiaT
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 6 times
BLAUZOO írta:Hello.knorby98 írta:Sziasztok! Ma délelőtt kipróbáltam mit bír a telefon kamerája, TimeLapse képeket keztem fotózni vele. 2 óra alatt csinált 1451db képet 1280x960-as felbontásban, és mit ne mondjak birta rendesen a strapát, igaz kicsit felmelegedett a teló de nem volt vészes,viszont lett egy k....jó videóm.
http://youtu.be/P3gz7fha0Qw
Ezt milyen progival lehet csinálni ?
Hali!
CameraPro-val, no meg elengedhetetlen egy stabil álvány.
- Rating: 5.26%
- csabics
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 The Best
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Bocsánat,hogy ide írok ,de ahová tartozna nagyon kevés a hozzászólás,de vmilyen szinten itt is feltehetem.
Szóval egy C6-01 telón hogyan tudom használni a 3g nethozzáférésemet?
Mert csak az "e"sebesség jön eddig.
Lefedettségem ,előfizetésem van.
Ha segítenétek mit,hogyan állitsak.
Köszi előre is.
Szóval egy C6-01 telón hogyan tudom használni a 3g nethozzáférésemet?
Mert csak az "e"sebesség jön eddig.
Lefedettségem ,előfizetésem van.
Ha segítenétek mit,hogyan állitsak.
Köszi előre is.
SGS5 The Best
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Hát, ez tényleg nem a jó hely. Ha C6-01-ről van szó, akkor azt abban a topikban kell tárgyalni, nem itt!
De hogy azért választ is adjak a problémára: nézd meg, hogy a Beállítások - Kapcsolatok - Hálózat menüpontban a Hálózatmód "Kettős mód"-on legyen, így amikor van 3G, akkor átvált arra, ha nincs, akkor csak GSM-et használ. Persze ha csak 3G-t akarsz, akkor válaszd a 3G opciót!
De hogy azért választ is adjak a problémára: nézd meg, hogy a Beállítások - Kapcsolatok - Hálózat menüpontban a Hálózatmód "Kettős mód"-on legyen, így amikor van 3G, akkor átvált arra, ha nincs, akkor csak GSM-et használ. Persze ha csak 3G-t akarsz, akkor válaszd a 3G opciót!
- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
Még sose tűnt fel, hogy a CamPro-ban van ilyen! Mihelyt megjön a teló, már próbálom is ki! Stabil állvány már megvan, ez az N8 állvány+optika, de az nem kell rá!knorby98 írta:Hali!
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál!
MEGOSZTÁSOM
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál!
MEGOSZTÁSOM
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Én ma viszem leadni!bazy írta:Még sose tűnt fel, hogy a CamPro-ban van ilyen! Mihelyt megjön a teló, már próbálom is ki! Stabil állvány már megvan, ez az N8 állvány+optika, de az nem kell rá!knorby98 írta:Hali!
- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
Akkor sok sikert neked is! Enyémet is remélem megcsinálják elsőre, ez az első alkalom, hogy a Kp-iba megy, eddig csak a T-nél járt, hát ott csere után ugyan úgy hibás volt... most meg megy teljes körű kivizsgálásra, reklamációs osztályt felhívtam, Nokiának írtam, kecsói szervizbe beadtam stb... mindenkit ráuszítok az ügyre!
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
MEGOSZTÁSOM
MEGOSZTÁSOM
-
- Újonc
- Készüléktípus: Sony XperiaT
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 6 times
A gyáriban nincs sorozatkép mód, nincs time lapse ,nem lehet állítani a kép minőségét(nem a felbontásra értem hanem a jpg tömörítésre), HDR fotózásra is van lehetőség.feroooo írta:Ez a Camera pro program miben jobb a gyárinál?
Videónál felvétel közben állíthatod az autófokuszt(ki-be),és a fényeröt meg ilyesmiket. Tömören enyi.
Szerintem nagyon korrekt egy program.
- feroooo
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 31 times
Nem szokták magyarositani,mert akkor könnyebb dolgom lenne a beállitásoknál,kezeléssel!?knorby98 írta:A gyáriban nincs sorozatkép mód, nincs time lapse ,nem lehet állítani a kép minőségét(nem a felbontásra értem hanem a jpg tömörítésre), HDR fotózásra is van lehetőség.feroooo írta:Ez a Camera pro program miben jobb a gyárinál?
Videónál felvétel közben állíthatod az autófokuszt(ki-be),és a fényeröt meg ilyesmiket. Tömören enyi.
Szerintem nagyon korrekt egy program.