Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Damir »

Nekem még sose volt ilyen, lehet csak a nedvesség miatt volt.
janek69
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: janek69 »

Damir írta:Nekem még sose volt ilyen, lehet csak a nedvesség miatt volt.
A kapacitív kijelzőre ha valami vezető anyag kerül,akkor nem nagyon tudja eldönteni hol érintetted meg és a víz vezet. Szerintem símán okozhatta.
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

Hát igen,ez a qerty billentyűzet ez vastagabb újal kicsit szívás,mindenre reagál csak arra nem amit nyomni akarsz :D Nekem is sokszor mást ad be mint amit én akarok,pláne kicsit jobban izzad a kezem akkor meg főleg :taps2:
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Has thanked: 57 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: feroooo »

Tudja valaki miért nem elérhető letöltés a Bosszúállók játék mobil veziója?
Schumy1
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 520 - Nokia N8
Has thanked: 22 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: Schumy1 »

Köszönöm mindenkinek aki válaszolt, kicsit megnyugodtam már, de most más van. :D
Ki van pucolva minden, semmi fölösleges program, és olyanokat művel hogy úgy belassul hogy nem reagál még kikapcsoló gombra sem. Megvártam míg helyre jön és restartoltam. A múltkor már bekapcsolás után lassú volt és restartolni kellett hogy helyreálljon. Nem tudom mi okozhatja ezt, de bosszantó tud lenni.
fudejovagy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
Has thanked: 33 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: fudejovagy »

gyerekek megjött a galaxy S III.. amint olcsóbb lesz már cserélem is.. sztem a nokiának kellene lépni valami nagyon nagyot mert ez így rota lesz.. ilyen lumia 900 al nem jut messzire.. http://hvg.hu/Tudomany/20120503_samsung ... 3_bemutato :D
symbian7610
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 68 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: symbian7610 »

fudejovagy írta:gyerekek megjött a galaxy S III.. amint olcsóbb lesz már cserélem is.. sztem a nokiának kellene lépni valami nagyon nagyot mert ez így rota lesz.. ilyen lumia 900 al nem jut messzire.. http://hvg.hu/Tudomany/20120503_samsung ... 3_bemutato :D
Huu de gyorsan lemondasz az N8-rol.szerintem,az N8 jobb...nekem volt Androidos telom...de köszönöm többet nem kérem.

ha váltok,Nokia 808 PureView lesz a következő készülékem. :)
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
janek69
2. szint
2. szint

fudejovagy írta:gyerekek megjött a galaxy S III.. amint olcsóbb lesz már cserélem is.. sztem a nokiának kellene lépni valami nagyon nagyot mert ez így rota lesz.. ilyen lumia 900 al nem jut messzire.. http://hvg.hu/Tudomany/20120503_samsung ... 3_bemutato :D
Azt elmondanád,hogy ebben a sütőlapátban mi az a rohadt nagy dolog,amit egy telefonnak feltétlenül tudni kell és ez tudja és semmi mással nem oldható meg. Pl. egy N8 vagy egy 808-al? Ne játékot írj,mert az egy mobilban rohadtul lényegtelen,bár ha azt írod,hogy ping-pong ütőnek jó,azt elfogadom. :lol: Azt sem igazán értem miért neveznek egy ekkora tabletet mobil telefonnak.Letakarja a fejét annak aki ezen beszél.Ha övön hordod nem tudsz leülni,ha zsebbe teszed szintén nem tudsz.Hogy hordják ezt? Táskában? :lol:
fudejovagy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
Has thanked: 33 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: fudejovagy »

most nem akarom sorolgatni a dolgokat, nekem világ életemben nokiám volt (családban és közeli ismerősöknek is) sikerült mindig a "legújabb" típust megszereznem szerencsére de egyre szarabb és szarabbak lettek, az én véleményem szerint, és én nagyot csalódtam benne főleg ebben az N8 ban a fényképezésen kívül 0 az egész én így gondolom! nekem soha nem sikerül rajta rendesen internetezni, youtubeon 1 videót a mai napig nem tudok megnézni rendesen,pedig mindent megpróbáltam a főzöt romtól a fene tudja miket még.. ha témahatást raksz befagy belassul..stb..stb.. szól sok érv mellette ami android vagy más egyéb mellett nem, és sztem az android nem is olyan jó, de mostanság csak azt látni h nokia ilyen veszteség oylan veszteség.. tudom h ott sok a csillivilli marketing meg kisfaszom de azért 150 ezer ft ért amennyiért vettem tehettek volna bele 1 nagyobb processzort meg 1 kis ramot h legalább az interntezés ne legyen ÚLTRAFOS és lassú.. én használtam s 2 t és van n8 van összehasonlítási alapom, nekem az bejött.. mellesleg ez az S3 is nagyon bejön főleg a tudása.. :) szeretem a nagy kijelzőt meg a vékony telefont! :)
janek69
2. szint
2. szint

fudejovagy írta:most nem akarom sorolgatni a dolgokat, nekem világ életemben nokiám volt (családban és közeli ismerősöknek is) sikerült mindig a "legújabb" típust megszereznem szerencsére de egyre szarabb és szarabbak lettek, az én véleményem szerint, és én nagyot csalódtam benne főleg ebben az N8 ban a fényképezésen kívül 0 az egész én így gondolom! nekem soha nem sikerül rajta rendesen internetezni, youtubeon 1 videót a mai napig nem tudok megnézni rendesen,pedig mindent megpróbáltam a főzöt romtól a fene tudja miket még.. ha témahatást raksz befagy belassul..stb..stb.. szól sok érv mellette ami android vagy más egyéb mellett nem, és sztem az android nem is olyan jó, de mostanság csak azt látni h nokia ilyen veszteség oylan veszteség.. tudom h ott sok a csillivilli marketing meg kisfaszom de azért 150 ezer ft ért amennyiért vettem tehettek volna bele 1 nagyobb processzort meg 1 kis ramot h legalább az interntezés ne legyen ÚLTRAFOS és lassú.. én használtam s 2 t és van n8 van összehasonlítási alapom, nekem az bejött.. mellesleg ez az S3 is nagyon bejön főleg a tudása.. :) szeretem a nagy kijelzőt meg a vékony telefont! :)
Értem az álláspontod és igazad is van.Én azt gondolom android után,hogy az n8 tökéletes telefon,telefonálni pont ekkora kell,nekem a kamera is bőven elég,a net sebesség is és minden.Én 90ért vettem boltban és azt gondolom,hogy ennek innen kellett volna indulni és senkinek nem lenne rossz szájíze,de ezek alapján mit mondasz az iphone-ra. Szerintem semmivel nem jobb hardver (sőt) kevesebbet tud és sokkal drágább. A Samsunggal az a bajom,hogy annyira gagyi érzete van az embernek amikor a kezébe veszi.Volt nálam egy S 2 plusz,de mintha valami csipogós gyerekjátékot fogtam volna.
These users thanked the author janek69 for the post (total 2):
KonyN8 (2012-05-04 pén. 00:49:42) • symbian7610 (2012-05-04 pén. 10:23:10)
Rating: 5.26%
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”