Nokia N85

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
tisfekete
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N85

Hozzászólás Szerző: tisfekete »

Sziasztok!

Van jelenleg egy magyar nyelven nem tudó N85-ös telefonom. Ha én házilag oldom meg azt hogy a telefon tudjon magyarul is akkor elvesztem a garanciát? Tehát ezt le tudják majd később ellenőrizni hogy nem egy Nokia üzletben csináltattam meg ezt a dolgot?

A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

tisfekete írta:Sziasztok!

Van jelenleg egy magyar nyelven nem tudó N85-ös telefonom. Ha én házilag oldom meg azt hogy a telefon tudjon magyarul is akkor elvesztem a garanciát? Tehát ezt le tudják majd később ellenőrizni hogy nem egy Nokia üzletben csináltattam meg ezt a dolgot?

A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm.
Szia!

Hacsak nem gyári garis, akkor lényegtelen, hogy magyart raksz-e rá, vagy nem. Ha gyári, akkor le tudják ellenőrizni, ha a Nokia programjával frissítesz, de ha Phoenix-el csinálod és ha gond van visszateszed a telefon eredeti szoftverét(ügyelve arra, hogy nem kisebb számút akarsz feltenni), akkor nem fogják észrevenni.
gthomek
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N96
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: gthomek »

Sziasztok, most pofoztam ki egy N85-öst, a J.A.F.-al, eddig minden ok, a hangszóró kicsit recseg ha erősebben nyomom a fülemre a készüléket.
Szerettem volna a rom-ba belefőzni, a rompatcher+, a PHNT csapat firmware editora azt mondja hogy a ROFS partíció védett, és ha beletöltöm a készülékbe akkor "tégla" lesz a telóból.

Sem a HEllox2 sem a rompacher+ nem telepíthető mivel "tanúsítvány hiba"-val leáll a telepítés.
Csak az a megoldás van hogy az OPDA weboldalán kivárom az 1-2 napot amíg elkészülnek, *.cer és a *.key fájlok , azzal szignózóm a Hellox2-őt vagy a rompacher+ -t ?

Esetleg nem tud valaki főzött N85 romot ?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

gthomek írta:Sziasztok, most pofoztam ki egy N85-öst, a J.A.F.-al, eddig minden ok, a hangszóró kicsit recseg ha erősebben nyomom a fülemre a készüléket.
Szerettem volna a rom-ba belefőzni, a rompatcher+, a PHNT csapat firmware editora azt mondja hogy a ROFS partíció védett, és ha beletöltöm a készülékbe akkor "tégla" lesz a telóból.

Sem a HEllox2 sem a rompacher+ nem telepíthető mivel "tanúsítvány hiba"-val leáll a telepítés.
Csak az a megoldás van hogy az OPDA weboldalán kivárom az 1-2 napot amíg elkészülnek, *.cer és a *.key fájlok , azzal szignózóm a Hellox2-őt vagy a rompacher+ -t ?

Esetleg nem tud valaki főzött N85 romot ?
Ha innen szeded le a cer és key fájlokat akkor max 12 óra alatt megvannak!
http://www.smartnews.hu/2010/09/szignof ... modszer-1/
gthomek
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N96

Hozzászólás Szerző: gthomek »

Köszönöm szépen!

A kijelző tipikus (45 fokos szögben elfordítva napfényben látszanak kitűnően) mikrókarcok eltávolításara a kijelző tudtok tuti módszert ?
totfalzoli
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85

Hozzászólás Szerző: totfalzoli »

Tiszteletem/ Szép reggelt!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e lehetőség ingyenes navigáció feltételére ( amit ingyen is használok ) a készülékemre.
Továbbá azt szeretném még megtudni, hogy valahogy bele lehet e nyúlni a kis drága "agyába" h a fülesemen ne csak duruzsuljon hanem ordítson a rock :D :whaaa:
Előre is köszönöm a válaszokat!
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

totfalzoli írta:Tiszteletem/ Szép reggelt!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e lehetőség ingyenes navigáció feltételére ( amit ingyen is használok ) a készülékemre.
Továbbá azt szeretném még megtudni, hogy valahogy bele lehet e nyúlni a kis drága "agyába" h a fülesemen ne csak duruzsuljon hanem ordítson a rock :D :whaaa:
Előre is köszönöm a válaszokat!
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=80&t=140
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
totfalzoli
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85

Hozzászólás Szerző: totfalzoli »

Köszönöm...de a hangra nem találtam semmit ... bár lehet h csak vak vagyok :D
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

totfalzoli írta:Köszönöm...de a hangra nem találtam semmit ... bár lehet h csak vak vagyok :D
Nem lehet hangosítani a telefont. Nézd meg a másik GYIK-ot.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
dma
Újonc
Újonc
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: dma »

Sziasztok!

Használtan vettem egy N85-öt és kiderült, hogy a kijelző világítása nem kapcsol ki. Szemből nézve a fekete kép is olyan mintha hátulról meg lenne világítva.
És ha elbillentem előre 45 fokban a kijelzőt akkor a pixelek fekete helyett fehérnek látszanak.

Az energiatakarékos képernyővédő módnál pedig az a csík fekete ahova az időt és dátumot kiírja de a kijelző többi része fehéren világít.
Illetve ha kikapcsolom és rádugom töltőre akkor is olyan minha a fehete háttér meg lenne világítva.

Ez mitől lehet?

Már arra is gondoltam, hogy nem az eredeti OLED kijelző van benne hanem egy ugyanakkora TFT-t raktak be helyette, mert a képe sem igazán szép.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”