Nokia N85
Re: Nokia N85
Sziasztok!
Van jelenleg egy magyar nyelven nem tudó N85-ös telefonom. Ha én házilag oldom meg azt hogy a telefon tudjon magyarul is akkor elvesztem a garanciát? Tehát ezt le tudják majd később ellenőrizni hogy nem egy Nokia üzletben csináltattam meg ezt a dolgot?
A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm.
Van jelenleg egy magyar nyelven nem tudó N85-ös telefonom. Ha én házilag oldom meg azt hogy a telefon tudjon magyarul is akkor elvesztem a garanciát? Tehát ezt le tudják majd később ellenőrizni hogy nem egy Nokia üzletben csináltattam meg ezt a dolgot?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!tisfekete írta:Sziasztok!
Hacsak nem gyári garis, akkor lényegtelen, hogy magyart raksz-e rá, vagy nem. Ha gyári, akkor le tudják ellenőrizni, ha a Nokia programjával frissítesz, de ha Phoenix-el csinálod és ha gond van visszateszed a telefon eredeti szoftverét(ügyelve arra, hogy nem kisebb számút akarsz feltenni), akkor nem fogják észrevenni.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N96
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok, most pofoztam ki egy N85-öst, a J.A.F.-al, eddig minden ok, a hangszóró kicsit recseg ha erősebben nyomom a fülemre a készüléket.
Szerettem volna a rom-ba belefőzni, a rompatcher+, a PHNT csapat firmware editora azt mondja hogy a ROFS partíció védett, és ha beletöltöm a készülékbe akkor "tégla" lesz a telóból.
Sem a HEllox2 sem a rompacher+ nem telepíthető mivel "tanúsítvány hiba"-val leáll a telepítés.
Csak az a megoldás van hogy az OPDA weboldalán kivárom az 1-2 napot amíg elkészülnek, *.cer és a *.key fájlok , azzal szignózóm a Hellox2-őt vagy a rompacher+ -t ?
Esetleg nem tud valaki főzött N85 romot ?
Szerettem volna a rom-ba belefőzni, a rompatcher+, a PHNT csapat firmware editora azt mondja hogy a ROFS partíció védett, és ha beletöltöm a készülékbe akkor "tégla" lesz a telóból.
Sem a HEllox2 sem a rompacher+ nem telepíthető mivel "tanúsítvány hiba"-val leáll a telepítés.
Csak az a megoldás van hogy az OPDA weboldalán kivárom az 1-2 napot amíg elkészülnek, *.cer és a *.key fájlok , azzal szignózóm a Hellox2-őt vagy a rompacher+ -t ?
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Ha innen szeded le a cer és key fájlokat akkor max 12 óra alatt megvannak!gthomek írta:Sziasztok, most pofoztam ki egy N85-öst, a J.A.F.-al, eddig minden ok, a hangszóró kicsit recseg ha erősebben nyomom a fülemre a készüléket.
http://www.smartnews.hu/2010/09/szignof ... modszer-1/
-
- Újonc
- Készüléktípus: N96
Köszönöm szépen!
A kijelző tipikus (45 fokos szögben elfordítva napfényben látszanak kitűnően) mikrókarcok eltávolításara a kijelző tudtok tuti módszert ?
A kijelző tipikus (45 fokos szögben elfordítva napfényben látszanak kitűnően) mikrókarcok eltávolításara a kijelző tudtok tuti módszert ?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N85
Tiszteletem/ Szép reggelt!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e lehetőség ingyenes navigáció feltételére ( amit ingyen is használok ) a készülékemre.
Továbbá azt szeretném még megtudni, hogy valahogy bele lehet e nyúlni a kis drága "agyába" h a fülesemen ne csak duruzsuljon hanem ordítson a rock
Előre is köszönöm a válaszokat!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e lehetőség ingyenes navigáció feltételére ( amit ingyen is használok ) a készülékemre.
Továbbá azt szeretném még megtudni, hogy valahogy bele lehet e nyúlni a kis drága "agyába" h a fülesemen ne csak duruzsuljon hanem ordítson a rock

- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=80&t=140totfalzoli írta:Tiszteletem/ Szép reggelt!
Továbbá azt szeretném még megtudni, hogy valahogy bele lehet e nyúlni a kis drága "agyába" h a fülesemen ne csak duruzsuljon hanem ordítson a rock![]()
![]()
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: N85
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nem lehet hangosítani a telefont. Nézd meg a másik GYIK-ot.totfalzoli írta:Köszönöm...de a hangra nem találtam semmit ... bár lehet h csak vak vagyok
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Has thanked: 4 times
Sziasztok!
Használtan vettem egy N85-öt és kiderült, hogy a kijelző világítása nem kapcsol ki. Szemből nézve a fekete kép is olyan mintha hátulról meg lenne világítva.
És ha elbillentem előre 45 fokban a kijelzőt akkor a pixelek fekete helyett fehérnek látszanak.
Az energiatakarékos képernyővédő módnál pedig az a csík fekete ahova az időt és dátumot kiírja de a kijelző többi része fehéren világít.
Illetve ha kikapcsolom és rádugom töltőre akkor is olyan minha a fehete háttér meg lenne világítva.
Ez mitől lehet?
Már arra is gondoltam, hogy nem az eredeti OLED kijelző van benne hanem egy ugyanakkora TFT-t raktak be helyette, mert a képe sem igazán szép.
Használtan vettem egy N85-öt és kiderült, hogy a kijelző világítása nem kapcsol ki. Szemből nézve a fekete kép is olyan mintha hátulról meg lenne világítva.
És ha elbillentem előre 45 fokban a kijelzőt akkor a pixelek fekete helyett fehérnek látszanak.
Az energiatakarékos képernyővédő módnál pedig az a csík fekete ahova az időt és dátumot kiírja de a kijelző többi része fehéren világít.
Illetve ha kikapcsolom és rádugom töltőre akkor is olyan minha a fehete háttér meg lenne világítva.
Ez mitől lehet?
Már arra is gondoltam, hogy nem az eredeti OLED kijelző van benne hanem egy ugyanakkora TFT-t raktak be helyette, mert a képe sem igazán szép.