Ha N8-hoz kell abban gyárilag benne van.Priby írta:sziasztok!
tudtok másolni egy linket, ahol van leírás, hogy hogyan tudok feltenni a telefonra QT-t? Nem igazán vágom mi az, és egyszerűen a keresésben sem találok semmit
köszi

Ha N8-hoz kell abban gyárilag benne van.Priby írta:sziasztok!
tudtok másolni egy linket, ahol van leírás, hogy hogyan tudok feltenni a telefonra QT-t? Nem igazán vágom mi az, és egyszerűen a keresésben sem találok semmit
köszi
Lépésről lépésre. Először is wifi/3G-bekapcs. Azután Nokia Drop telefonon elindít, majd itt a jobb felső sarokban a gomb bekapcsol, ki is írja, hogy csatlakozva. Most már a menü gomb megnyomásával leteheted a háttérbe (de nem zárd be!).gelmar írta:Sziasztok. Valaki segítene hogyan küldjek képet a Nokia Droppal a telóre, ugyanis csak azt irja ki hogy csatlakozás folyamatban, a chromból a képet a dropban send as wallpaperrel küldöm de nem történik semmi. Valami a csatlakozással van de wifi 3g be van kapcsolva de nem csatlakozik??
Ez ilyen. Nem lehet neki semmi csinálni, megkérdeztem egy hozzáértőtől.bobvosgy írta:Másnak is olyan a gyári képnéző hogy ha egy fotót megnyitok akkor az gyengén homályos,nem éles.De ha picit nagyítok akkor kiélesedik,elég egy icipicit.Engem baromira zavar hogy nem rögtön élesBaromi kellemetlen ha valakinek odaadom hogy nézegessen fotókat rajta és azt látja hogy nem éles,fintorog neki,persze miután belenagyít(ok) jó, de kezdéskor negatív érzést kelt.
semetka írta:Ez ilyen. Nem lehet neki semmi csinálni, megkérdeztem egy hozzáértőtől.bobvosgy írta:Másnak is olyan a gyári képnéző hogy ha egy fotót megnyitok akkor az gyengén homályos,nem éles.De ha picit nagyítok akkor kiélesedik,elég egy icipicit.Engem baromira zavar hogy nem rögtön élesBaromi kellemetlen ha valakinek odaadom hogy nézegessen fotókat rajta és azt látja hogy nem éles,fintorog neki,persze miután belenagyít(ok) jó, de kezdéskor negatív érzést kelt.
"Ez azért van mert a kép előnézet letárolt információ. Hely spórolás miatt. Ezért nem tűéles."
Ezt írta. Nekem is zavarja a szemem, ne aggódj.
Ezt én írtam!semetka írta:Ez ilyen. Nem lehet neki semmi csinálni, megkérdeztem egy hozzáértőtől.bobvosgy írta:Másnak is olyan a gyári képnéző hogy ha egy fotót megnyitok akkor az gyengén homályos,nem éles.De ha picit nagyítok akkor kiélesedik,elég egy icipicit.Engem baromira zavar hogy nem rögtön élesBaromi kellemetlen ha valakinek odaadom hogy nézegessen fotókat rajta és azt látja hogy nem éles,fintorog neki,persze miután belenagyít(ok) jó, de kezdéskor negatív érzést kelt.
"Ez azért van mert a kép előnézet letárolt információ. Hely spórolás miatt. Ezért nem tűéles."
Nekem először kijelzőt.apaszka írta:semetka írta:Ez ilyen. Nem lehet neki semmi csinálni, megkérdeztem egy hozzáértőtől.bobvosgy írta:Másnak is olyan a gyári képnéző hogy ha egy fotót megnyitok akkor az gyengén homályos,nem éles.De ha picit nagyítok akkor kiélesedik,elég egy icipicit.Engem baromira zavar hogy nem rögtön élesBaromi kellemetlen ha valakinek odaadom hogy nézegessen fotókat rajta és azt látja hogy nem éles,fintorog neki,persze miután belenagyít(ok) jó, de kezdéskor negatív érzést kelt.
Más telónál is van! Droidosom is ilyen volt a gyári kukkolóval,de volt rá jobb is!
Tényleg,,,mit cseréltek végül a telódban,hogy nem lett lilás a végén?
Jaja, ezt te írtad Taylor.Taylor írta:Ezt én írtam!semetka írta:Ez ilyen. Nem lehet neki semmi csinálni, megkérdeztem egy hozzáértőtől.bobvosgy írta:Másnak is olyan a gyári képnéző hogy ha egy fotót megnyitok akkor az gyengén homályos,nem éles.De ha picit nagyítok akkor kiélesedik,elég egy icipicit.Engem baromira zavar hogy nem rögtön élesBaromi kellemetlen ha valakinek odaadom hogy nézegessen fotókat rajta és azt látja hogy nem éles,fintorog neki,persze miután belenagyít(ok) jó, de kezdéskor negatív érzést kelt.