Nokia N8-00
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Re: Nokia N8-00
5 giga tárhely,és plussz 500 mega mindkettőnknek a ezen a linken https://www.sugarsync.com/referral?rf=e ... n=referral regizel!
Itt egy táblázat a többi tárhellyel összehasonlításhoz! http://www.sugarsync.com/sync_comparison.html
Itt egy táblázat a többi tárhellyel összehasonlításhoz! http://www.sugarsync.com/sync_comparison.html
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Annyira szívdobogtató és jó érzés mikor azt látom hogy egy ÚJ készülékről készült videó tükörképében az N8-ast látom ami rögzíti
És milyen jó minőségben!És közben áradozik hogy milyen szuper a videóban látható készülék,de vajon miért nem ugyan azzal csinál tesztvideót 

- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!
Segítsetek legyetek szívesek! A napokban nem tudok youtube videókat lejátszani az opera mobile 12 böngészővel. Rákattintok a videóra és elindul a gyári videolejátszó, majd kiírja, hogy "a file sérült. Van amikor idáig sem jutok el mert a beépített video helyén a "Frissítse az Adobe Flash Player lejátszót" Persze rákattintva nem tudom frissíteni, mert erre a platformra nem létezik ilyen az oldalon. Eddig jó volt, lehet, hogy a youtube kódolta át a videókat? Vagy mit lehet ilyenkor csinálni? Már újra raktam a vasat. Taylor V2.
Segítséget előre is köszi!
Segítsetek legyetek szívesek! A napokban nem tudok youtube videókat lejátszani az opera mobile 12 böngészővel. Rákattintok a videóra és elindul a gyári videolejátszó, majd kiírja, hogy "a file sérült. Van amikor idáig sem jutok el mert a beépített video helyén a "Frissítse az Adobe Flash Player lejátszót" Persze rákattintva nem tudom frissíteni, mert erre a platformra nem létezik ilyen az oldalon. Eddig jó volt, lehet, hogy a youtube kódolta át a videókat? Vagy mit lehet ilyenkor csinálni? Már újra raktam a vasat. Taylor V2.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Been thanked: 5 times
szia!mhkem írta:Sziasztok!
én korábban frissítettem a youtube alkalmazást a nokia store-ból. nekem is 12-es operám van és ha rábökök egy videóra, akkor minden gond nélkül elindul a youtube progi és le is játsza a videót.
nem tudom nálad mi lehet a gond
t65a
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
nem állítottad át véletlenül az operában a user agent-et asztalira? így legyen beállítva: beállítások/haladó/user agent -> mobilemhkem írta:Sziasztok!
, különben azt hiszi a youtube hogy asztali gépről akarod nézni.
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Been thanked: 3 times
Köszi a segítséget, mindent kipróbáltam, de mindig azt írja ki, hogy "A file sérült vagy nem megfelelő formátumú" vagy Adobe Flash Playert le kell frissíteni. Nektek hányas a flash verziótok a telón? Nekem 4.0. Lehet, hogy nem ennyinek kellene lennie? Hogy tudom ezt újra telepíteni? Olyan, mintha ez nem akarna működni! 

- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Has thanked: 0
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
Szerintem sok N8 tulajnak fog "örömet" okozni, ez a kis leírás.
itt is sokat olvastam, hogy egy idő után néhány widget nem akar működni, pl comingnext, bizcalendar.
Utána jártam kicsit a dolgoknak és sikerült megoldani a problémát, vagyis nem nekem, én csak továbbítom az infót nektek. :C
Ehhez h*ckelt telefon szükséges!
A lényeg, szükség lesz http://www64.zippyshare.com/v/55986868/file.html a fájlra.
Ha ez lejött, ami nem működött widget, szedjétek le a főképernyőről és másoljátok a C:private->2000f847 mappába a csomagolt fájl tartalmát és egy újraindítás.
(A comingnext kicsit tovább tölt, de jó lesz)
Nekem ezután újra működött a comingnext és bizcalendar widget, remélem másnak is fog működni, más widgettel is.
itt is sokat olvastam, hogy egy idő után néhány widget nem akar működni, pl comingnext, bizcalendar.
Utána jártam kicsit a dolgoknak és sikerült megoldani a problémát, vagyis nem nekem, én csak továbbítom az infót nektek. :C
Ehhez h*ckelt telefon szükséges!
A lényeg, szükség lesz http://www64.zippyshare.com/v/55986868/file.html a fájlra.
Ha ez lejött, ami nem működött widget, szedjétek le a főképernyőről és másoljátok a C:private->2000f847 mappába a csomagolt fájl tartalmát és egy újraindítás.
(A comingnext kicsit tovább tölt, de jó lesz)
Nekem ezután újra működött a comingnext és bizcalendar widget, remélem másnak is fog működni, más widgettel is.

- Rating: 5.26%

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!

- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
TommyX

Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis
gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! 
MEGOSZTÁSOM
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis

MEGOSZTÁSOM
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Has thanked: 0
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
bazy:
Nálam is volt ez a hiba, nem tudtam használni a biz calendart és a coming next widgetet sem, mert hibát írt betöltéskor, de ez nálam megoldotta gondot.
Nálam is volt ez a hiba, nem tudtam használni a biz calendart és a coming next widgetet sem, mert hibát írt betöltéskor, de ez nálam megoldotta gondot.

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!

- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
Én arra leszek kíváncsi, hogy a FreeMemoryBars, a RamInfo, és a MemInfo widgetek (én főként ezeket használom)esetén is jó lesz-é!
De az mindenképp biztató, hogy nálad mukodik!

Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! 
MEGOSZTÁSOM

MEGOSZTÁSOM