Nokia N85

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
kalloa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6220 classic
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Re: Nokia N85

Hozzászólás Szerző: kalloa »

Hali!
Elvileg igen, de azt hiszem, hogy a megfelelő kapcsolatot (azt hiszem a stream végűt) kell kiválasztani a Realplayerben.
Megpróbáltam elindítani a tv linkjétt-zonesról, de azt írja a készülék nem támogatja a mobiltv szolgáltatást :(( de tuti ki lehet küszöbölni valami progival.
lizakd
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S Plus
Nem: Férfi
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: lizakd »

Hi! Olyan dilemmával küzdök, hogy Nokia N86-ot vagy N85-öt vegyek! Tudna valaki segíteni akinek van tapasztalata ezekkel a telókkal? Megéri kb. 15-20 ezerrel többet adni az N86-ért? (Jobb kamera meg gyorsabb proci) Vagy van még valami számottevő különbség közöttük? Esetleg valami észrevétel velük, hogy melyiknek mi a gyengéje vagy amit megvételkor feltétlenül figyelni kell? (csúszka lötyögés, hangszóró recsegés, stb.)
vargabalazs2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n86

Hozzászólás Szerző: vargabalazs2 »

Hellotok!

Légyszi segítsen vki,olyan problémám van hogy .sis formátumokat nem tudok feltelepíteni a telóra,azt irja:nem lehet telepíteni...

Köszi
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

vargabalazs2 írta:Hellotok!

Légyszi segítsen vki,olyan problémám van hogy .sis formátumokat nem tudok feltelepíteni a telóra,azt irja:nem lehet telepíteni...

Köszi
Ezt olvasd el.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
gajdi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 6120 classic

Hozzászólás Szerző: gajdi »

Sziasztok!

Segítséget kérek!

- Többször jelezték nekem, hogy beszéd közben víz hangzik a telefonom annál, akit hívok. (én semmit sem veszek ekkor észre)
- hiába van kikapcsolva a szenzor a zsebembe átfordul magától a kép és csak a csúszka felnyomása után áll vissza
- a billentyűzár (billentyüzár bekapcsolása után) ki - be kapcsolgat ahogy mozgatom a telefont. Na ez a jelenség nem mindig van így, de sűrűn előfordult már....
("elméletileg" 2 hónapja elvittem sw frissítésre, bár ha beütöm a *#0000# parancsot azt írja ki hogy "frissítés dátuma 2009.11.04) :hmm2: )

Remélem érthető voltam és tudtok segíteni!

Üdv Joci
lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

Frissítsd te magad, és akkor tuti lesz: viewtopic.php?f=64&t=26 ;)
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

gajdi írta:Sziasztok!

Segítséget kérek!

- Többször jelezték nekem, hogy beszéd közben víz hangzik a telefonom annál, akit hívok. (én semmit sem veszek ekkor észre)
- hiába van kikapcsolva a szenzor a zsebembe átfordul magától a kép és csak a csúszka felnyomása után áll vissza
- a billentyűzár (billentyüzár bekapcsolása után) ki - be kapcsolgat ahogy mozgatom a telefont. Na ez a jelenség nem mindig van így, de sűrűn előfordult már....
("elméletileg" 2 hónapja elvittem sw frissítésre, bár ha beütöm a *#0000# parancsot azt írja ki hogy "frissítés dátuma 2009.11.04) :hmm2: )

Üdv Joci
1. Nem víz hang, hanem visszhang. Nem ugyanaz a kettő!!! :)
Vedd halkabbra a hangszóró hangerejét és szorítsd jobban oda a füledhez. Semmi HW/SW baja nincs a telónak.

2. Ez kizárt dolog!

3. Ez is kizárt. Ha csak nem esett valami gigantikusat és kiszakadt a mágnes a helyéből.
(Érdekes, amit írsz, a frissítés dátumát kizárólag FOTA frissítés esetén jegyzi meg, írja ki. Ahhoz pedig nem kell SEMMI, csak egy WLAN vagy GPRS kapcsolat, és bárki meg tudja csinálni, abszolút bolondbiztos).
gajdi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 6120 classic

Hozzászólás Szerző: gajdi »

Macika írta:

Segítséget kérek!

Üdv Joci
1. Nem víz hang, hanem visszhang. Nem ugyanaz a kettő!!! :)
Vedd halkabbra a hangszóró hangerejét és szorítsd jobban oda a füledhez. Semmi HW/SW baja nincs a telónak.

2. Ez kizárt dolog!

3. Ez is kizárt. Ha csak nem esett valami gigantikusat és kiszakadt a mágnes a helyéből.
(Érdekes, amit írsz, a frissítés dátumát kizárólag FOTA frissítés esetén jegyzi meg, írja ki. Ahhoz pedig nem kell SEMMI, csak egy WLAN vagy GPRS kapcsolat, és bárki meg tudja csinálni, abszolút bolondbiztos).

Igazad van a visszhanggal kapcsolatban....
De a hogy kizárt hogy átfordul a kép a zsebemben.....hát, én nem azért írok ilyeneket mert nincs más dolgom és csak tesztellek titeket. Igen is ez egy valós probléma, ami persze nem eget rengetően vészes, csak idegesítő és nem helyes működést jelez.

Mindenesetre köszönöm, hogy foglalkoztál a problémámmal a frissítés dolgot megpróbálom, hátha eltűnnek ezek a jelenségek.
Rihi87
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Rihi87 »

Helló!

Tudnátok abban segíteni, hogy pontosan mit is jelent ez az a-gps ami a telefonban van? Csak a cellainfót használja (ami fizetős), vagy tud a műholdhoz is csatlakozni, fizetős szolgáltatás nélkül?

Köszönöm előre is a segítséget!

Üdv!
Rihi87
M_Toni
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: M_Toni »

Mágneses dolgok (mágnes záras telefontok) tudnak érdekes dolgokat produkálni a csúszkás mobilokkal. Akár azt is hogy elfordul a kép ...

Segítséget kérek!

Üdv Joci
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”