Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Nem: Férfi
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: apaszka »

liqquid írta:üdv

Szerintetek melyik a legjobb app arra, hogy logolja az ember, hogy melyik app mennyit megy és mennyit fogyaszthat az aksiból? Ilyen battery monitoring féle, csak 1 fokkal komolyabb, ami tapasztalataitok szerint valós értékeket adhat.

Meg aki tesztelte, a Sleeping Screen mennyivel ehet többet mint az alap digitális óra a kijelzőn, arányaiban nézve?

Meg van 1 iszonyat bosszantó dolog, használnék youtube klienst, épp most tesztelem őket, 2őt találtam hirtelen (cutetube és a fasttube - mellesleg kinél melyik jött be jobban és miért?) és volt ami videót betöltött volt amit nem stb. szarakodott, kérdeztem haveromtól akinek c7-ese van aztmondja a beállításoknál, a videónál ki kell választani az adott wifi-t vagy a mobilnetes streaminget, és azt fogja használni a lejátszó, de mondom ha wifit akarok és több helyen szoktam nézni, akkor minden egyes helyen át kell állítani? Aztmondja ja... hát mondom ez katasztrófa, erre nincs e valami megoldás, hogy oda az opciók köze berak 1 olyat hogy adatkapcsolatnálk megkérdezi, vagy ugyanolyan sorrendbe használja mint pl., a böngésző, hogy 1. a wifi amire rá tud menni következő meg az adatkapcsolat...? hmm?

Ez jó téma! :taps4:
t65a
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: t65a »

apaszka írta:

Szerintetek melyik a legjobb app arra, hogy logolja az ember, hogy melyik app mennyit megy és mennyit fogyaszthat az aksiból? Ilyen battery monitoring féle, csak 1 fokkal komolyabb, ami tapasztalataitok szerint valós értékeket adhat.

Meg aki tesztelte, a Sleeping Screen mennyivel ehet többet mint az alap digitális óra a kijelzőn, arányaiban nézve?

Meg van 1 iszonyat bosszantó dolog, használnék youtube klienst, épp most tesztelem őket, 2őt találtam hirtelen (cutetube és a fasttube - mellesleg kinél melyik jött be jobban és miért?) és volt ami videót betöltött volt amit nem stb. szarakodott, kérdeztem haveromtól akinek c7-ese van aztmondja a beállításoknál, a videónál ki kell választani az adott wifi-t vagy a mobilnetes streaminget, és azt fogja használni a lejátszó, de mondom ha wifit akarok és több helyen szoktam nézni, akkor minden egyes helyen át kell állítani? Aztmondja ja... hát mondom ez katasztrófa, erre nincs e valami megoldás, hogy oda az opciók köze berak 1 olyat hogy adatkapcsolatnálk megkérdezi, vagy ugyanolyan sorrendbe használja mint pl., a böngésző, hogy 1. a wifi amire rá tud menni következő meg az adatkapcsolat...? hmm?

Ez jó téma! :taps4:
sziasztok!

hát én ezt most nem is értem! "a beállításoknál, a videónál ki kell választani az adott wifi-t vagy a mobilnetes streaminget, és azt fogja használni a lejátszó"
ez hogy is van? mert nálam le van tiltva az adatkapcsolatok, tehát csak és kizárólag wifit használok (mondhatnám szerencsémre, mert itthon és melóhelyen is van, utazás max. fél óra, ez alatt kibírható nélküle! adatkapcsolat tényleg ritkán van)
de minden további nélkül megy a youtube! pedig a videóknál "VF streaming" van beállítva. akkor hogy is van ez? a lejátszónak egy olyat kell használnia ami le van tilva. de működik. hmmm.... tudomásom szerint az a beállítási lehetőség a "web tv" -hez szól. cáfoljatok meg ha nincs igazam!!!

nokia n8 jellemzők: Extra (video) funkciók
Böngészőalapú video-hozzáférés
- Letöltés, streaming és progresszív letöltés támogatása
- YouTube böngészés és folyamatos letöltés

forrás:http://www.nokia.com/hu-hu/termekek/tel ... jellemzok/

itt is külön taglalja!

ü.:t65a

közben utánanéztem, hibás volt az az állításom, hogy ez a beállítás a "web tv"-t használja, mert vannak ugyebár olyan alkalmazások (cnn video, axn, stb.) amik bár streaming -ek, de mennek wifin is. amit találtam az nem más ezzel kapcsolatban, hogy a szolgáltató által adott streaming adásokat lehet nézni és itt kell a megfelelő beálításokat eszközölni.
tehát ha jól gondolom, akkor ennek semmi köze a youtebe-hoz

t65a
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára t65a 2012-02-20 hétf. 09:47:55-kor.
rapiddani
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 920 white
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: rapiddani »

Taylor írta:
kovacadam írta:Végül sikerült. Le kell szedni ezt a fájlt: http://www.mediafire.com/?xjq0ksxt48mk4qc Van benne egy notifivation support program, azt fel kell rakni (ennek a verziója 1.4, ami meg a telómon volt, az 1.2), és utána felmegy a drop :D
A megosztási mappában ez után is felmegy a Drop: OviNotificationsSupportPackage_v1.2.11120.sis
És a push email pl műxik utána?
Amikor régebben felraktam a dropot (még előző verziót), akkor is kellett hozzá ez a support csomag, működött is, csak éppen a push emailt végezte ki... :) Visszaraktam a régit, és jó lett.
Nokia 3310 -> 3510i -> 6600 -> N80 -> E66 -> N8 -> Lumia 920 white
sover
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: sover »

:cry2: Baleset történt. Jelentem nem törhetetlen az N8 üvegje. Ha járt már így valaki, ossza meg velem mennyibe is fog ez nekem kerülni... :cry3:
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

sover írta::cry2: Baleset történt. Jelentem nem törhetetlen az N8 üvegje. Ha járt már így valaki, ossza meg velem mennyibe is fog ez nekem kerülni... :cry3:
Az baj,és nem is olcsó :whaaa: A érintőpanel ára kb 18-22-ezerig változik,plusz a javítási költség ami gondolom minimum egy 5-ös :cry3:
janek69
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: janek69 »

bobvosgy írta:
sover írta::cry2: Baleset történt. Jelentem nem törhetetlen az N8 üvegje. Ha járt már így valaki, ossza meg velem mennyibe is fog ez nekem kerülni... :cry3:
Az baj,és nem is olcsó :whaaa: A érintőpanel ára kb 18-22-ezerig változik,plusz a javítási költség ami gondolom minimum egy 5-ös :cry3:
Kérdés,hogy csak a touch rész sérült,vagy az LCD is eltört? Meg az is,hogy kitudod-e magadnak cserélni,mert ha igen,akkor ebay-en keresgélnék inkább.
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Egy ilyen progi nekem is kéne. Például pont most telepítettem újra a SymDVR-t, így kiderült, hogy állandóan fut a háttérben. De minek!?

A Sleeping Screen viszont szerintem kevesebbet eszik mint a gyári, elvileg pont ezért találták ki. Kevesebb képpont világit, és halványabb is.

Uhhh! Hogy sikerült?
Fejvadasz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
Has thanked: 48 times
Been thanked: 22 times

Hozzászólás Szerző: Fejvadasz »

Sziasztok. Lassan vege a februarnak, de meg mindig nincs Belle a T-Mobile nal? Kiadhatnak mar vegre.
Udv. Fejvadasz
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

janek69 írta:Kérdés,hogy csak a touch rész sérült,vagy az LCD is eltört? Meg az is,hogy kitudod-e magadnak cserélni,mert ha igen,akkor ebay-en keresgélnék inkább.
Hát ott olcsóbb az igaz,kb a fele+száll.költség,de a sufnituningal ugrott a gari :sly:
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

21_23 ,$ körül van . Létezik free shipping !
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”