Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Nem: Férfi
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

metttt írta:Napot!

Még egy kérdésem lenne, ha frissítem az N8-am 609-es Belle-re, a product kódot vissza tudom írni? NSS-el?
Csak mert hallottam olyat, hogy állítólag nem lehet. : S
Szia!
Igen jól hallottan nem lehet átirni!
Üdv:gjoco
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

metttt írta:Napot!

Még egy kérdésem lenne, ha frissítem az N8-am 609-es Belle-re, a product kódot vissza tudom írni? NSS-el?
Csak mert hallottam olyat, hogy állítólag nem lehet. : S
Nem lehet, jól hallottad, de felesleges is, mivel a telefon megtartja a saját produkt kódját, ami az alján van. Tehát nem íródik át...
BLAUZOO
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 47 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: BLAUZOO »

Sziasztok .

Nézegetem a NaviFirmen a Magyar szoftokat. Találtam egy ilyet is :RM_596_CV_HU_VAR200108_Dark_Grey_V3(059d693) . Tudom ,hogy ez is jó , de mondja el már valaki aki tudja ,hogy a többi file ami alapból nincs kipipálva az mi a bánat. Az 1.22Gb-st azt tudom ,hogy a memkarira települő cuccok ,de van itt olyan ,hogy HdmiOtpDataTemplate.........stb ezek mik ???? _nem kellenek ? Most nem az érdekel , hogy szemét ,meg a helyet foglalja ,csak tudni szeretném valaki hozzáértőtől ha tudja , hogy mire szolgál.

Köszönöm.
Maki73
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia N8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Maki73 »

Na ennyit a frissítésről.
Tudtam,hogy analfabéta vagyok ezekhez a dolgokhoz,hiába olvastam vissza,elment az egész DU-om szinte,és mégsem tudtam megcsinálni a frissítést a Bellére.
Hála égnek a telefonom maradt eredetiben.
Kitartóan várom a hivatalos T-s frissítést tovább.
Ami nem megy azt nem kell erőltetni.
Ui: Hiába van szerintetek minden egyértelműen leírva,sok embernek még így sem az.
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Has thanked: 57 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: feroooo »

Nekem mióta Belle van a Nokia drop ne tud csatlakozni Chrome-al csak mozilla-val.Másnál is van ilyen?1.4-est használok Drop-ot használok.
liqquid
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 23 times
Been thanked: 6 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: liqquid »

Elnézést az off-ért, de jelenleg még ez a legjobb kamerás mobil így ide illik a kérdés, csak nem erre a készülékre vonatkozik, szóval én tudom a választ, de 1 jó ismerősöm nem hisz nekem, és lusta fórumozni, így csak próbálok neki segíteni bizonyításképpen is...

A kérdés az, hogy szerintetek melyik a legjobb (nem érintőképernyős, vagy maximum érintőképernyős + gombsoros) kamerával felszerelt mobiltelefon amit máig kiadtak, vonatkozik ez külön a fényképezésre, de neki nagyon fontos lenne, hogy videófelvételt melyik készít a legjobbat, mert kamerát ugyan nem akar venni de csak érintőképernyős telefont se, szóval nehéz eset, dehát ez van, előre is köszönöm a válaszokat, ja és márkailag teljesen mind1 neki!
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Has thanked: 57 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: feroooo »

liqquid írta:Elnézést az off-ért, de jelenleg még ez a legjobb kamerás mobil így ide illik a kérdés, csak nem erre a készülékre vonatkozik, szóval én tudom a választ, de 1 jó ismerősöm nem hisz nekem, és lusta fórumozni, így csak próbálok neki segíteni bizonyításképpen is...

A kérdés az, hogy szerintetek melyik a legjobb (nem érintőképernyős, vagy maximum érintőképernyős + gombsoros) kamerával felszerelt mobiltelefon amit máig kiadtak, vonatkozik ez külön a fényképezésre, de neki nagyon fontos lenne, hogy videófelvételt melyik készít a legjobbat, mert kamerát ugyan nem akar venni de csak érintőképernyős telefont se, szóval nehéz eset, dehát ez van, előre is köszönöm a válaszokat, ja és márkailag teljesen mind1 neki!
Az a baj,hogy gombosban lévő telefonok videófelbontása elég kicsi.Szóval ha jó felbontásban akar videót,akkor vegyen kamerát vagy béküljön ki az érintős telefonokkal.Fényképezésre hát hirtelen a Nokia N86 és Sony Ericsson C905-öt találtam.
These users thanked the author feroooo for the post:
liqquid (2012-02-19 vas. 09:37:50)
Rating: 2.63%
metttt
Újonc
Újonc
Készüléktípus: X6
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: metttt »

Estét!

Érdekes, próbáltam frissíteni a telefonom 609-re, de valamiért nem sikerül sehogy se. Több leírást elolvastam, több féleképpen megpróbáltam, valahogy mindig ugyanaz.
Szokásos üzenet az elején megvan, Disconect your phone, bla-bla. Utána KÉNE flashelnie elvileg, de hibát ír ki...és nem történik semmi.

Valamilyen Romot nem talál, vagy mi a szösz...vlmi ötlet?
Starrk
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 14 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Starrk »

Sziasztok!
Nem tudom hogy volt-e már szó, visszafele is olvasgattam a fórumot de nem nagyon találtam.(De én vagyok a vak, ahogy ismerem magam)
De még az Anna-nál, lehetett szignózni úgy a telót hogy ne vesszen el a garancia, ezzel: " Auto CertHack v1.0 " de most ugye megjött a Belle, és felraktam hogy ismét szignózva legyen, de most nem rakja fel az " installserver browser"-t vagy micsodát ilyen fájlkezelő volt vagy nem is tudom (nem használtam 1x sem).De most kiírja hogy "Hacked..successfully" azt hiszem, de viszont hiába írja ki, nem szignózza valamiért :S Valaki aki ért ehhez tudna nekem segíteni? vagy valami mást ajánlani Ha, már ez nem lenne jó Bellére (gari vesztés nélkül)
Előre is Köszönöm
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Starrk írta:Sziasztok!
Nem tudom hogy volt-e már szó, visszafele is olvasgattam a fórumot de nem nagyon találtam.(De én vagyok a vak, ahogy ismerem magam)
De még az Anna-nál, lehetett szignózni úgy a telót hogy ne vesszen el a garancia, ezzel: " Auto CertHack v1.0 " de most ugye megjött a Belle, és felraktam hogy ismét szignózva legyen, de most nem rakja fel az " installserver browser"-t vagy micsodát ilyen fájlkezelő volt vagy nem is tudom (nem használtam 1x sem).De most kiírja hogy "Hacked..successfully" azt hiszem, de viszont hiába írja ki, nem szignózza valamiért :S Valaki aki ért ehhez tudna nekem segíteni? vagy valami mást ajánlani Ha, már ez nem lenne jó Bellére (gari vesztés nélkül)
Előre is Köszönöm
Smartnews.hu-n keress rá a hack szóra, az nem jár garivesztéssel ;)
Bocs, telóról vagyok, nem tudok linkelni.
These users thanked the author Damir for the post:
Starrk (2012-02-17 pén. 22:57:01)
Rating: 2.63%
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”