Szia!metttt írta:Napot!
Még egy kérdésem lenne, ha frissítem az N8-am 609-es Belle-re, a product kódot vissza tudom írni? NSS-el?
Csak mert hallottam olyat, hogy állítólag nem lehet. : S
Igen jól hallottan nem lehet átirni!
Üdv:gjoco
Szia!metttt írta:Napot!
Még egy kérdésem lenne, ha frissítem az N8-am 609-es Belle-re, a product kódot vissza tudom írni? NSS-el?
Nem lehet, jól hallottad, de felesleges is, mivel a telefon megtartja a saját produkt kódját, ami az alján van. Tehát nem íródik át...metttt írta:Napot!
Az a baj,hogy gombosban lévő telefonok videófelbontása elég kicsi.Szóval ha jó felbontásban akar videót,akkor vegyen kamerát vagy béküljön ki az érintős telefonokkal.Fényképezésre hát hirtelen a Nokia N86 és Sony Ericsson C905-öt találtam.liqquid írta:Elnézést az off-ért, de jelenleg még ez a legjobb kamerás mobil így ide illik a kérdés, csak nem erre a készülékre vonatkozik, szóval én tudom a választ, de 1 jó ismerősöm nem hisz nekem, és lusta fórumozni, így csak próbálok neki segíteni bizonyításképpen is...
A kérdés az, hogy szerintetek melyik a legjobb (nem érintőképernyős, vagy maximum érintőképernyős + gombsoros) kamerával felszerelt mobiltelefon amit máig kiadtak, vonatkozik ez külön a fényképezésre, de neki nagyon fontos lenne, hogy videófelvételt melyik készít a legjobbat, mert kamerát ugyan nem akar venni de csak érintőképernyős telefont se, szóval nehéz eset, dehát ez van, előre is köszönöm a válaszokat, ja és márkailag teljesen mind1 neki!
Smartnews.hu-n keress rá a hack szóra, az nem jár garivesztésselStarrk írta:Sziasztok!
Nem tudom hogy volt-e már szó, visszafele is olvasgattam a fórumot de nem nagyon találtam.(De én vagyok a vak, ahogy ismerem magam)
De még az Anna-nál, lehetett szignózni úgy a telót hogy ne vesszen el a garancia, ezzel: " Auto CertHack v1.0 " de most ugye megjött a Belle, és felraktam hogy ismét szignózva legyen, de most nem rakja fel az " installserver browser"-t vagy micsodát ilyen fájlkezelő volt vagy nem is tudom (nem használtam 1x sem).De most kiírja hogy "Hacked..successfully" azt hiszem, de viszont hiába írja ki, nem szignózza valamiért :S Valaki aki ért ehhez tudna nekem segíteni? vagy valami mást ajánlani Ha, már ez nem lenne jó Bellére (gari vesztés nélkül)
Előre is Köszönöm