Viszont ha újrarakom,akkor visszajön az a sok szemét. Ha tudnám,hogy később semmi hátrányát nem látom a dolognak,akkor tutira így hagynám,de valószínűleg hallgatok rád és újratelepítem. Köszi!Damir írta:De, könnyen lehet, pont ezért javasoltam az újratelepítést, előtte meg az E/F rendszermappák törlését (private, resource, sys és system).janek69 írta:Az nem lehetséges,hogy ezek a magyar tartalmak az e meghajtóról telepszenek,mert én azt legyalultam és pont ez történt az annán is amikor e formázást csináltattam. A widget hiba meg gondolom az lehet,hogy szeretné kitenni az iwiw-et és a többi vackot?Damir írta:1. Az az exe ha jól tudom a Garminé, leírásban benne van hogyan lehet kikapcsolni.
2. Én újratenném, gyárilag amúgy se kellett volna akadni a görgetésnek. Mondjuk ha semmi olyan nem tűnt el, ami fontos, akkor hagyhatod, de egy friss reinstall az én véleményem szerint jobb megoldás.
Nokia N8-00
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 24 times
Re: Nokia N8-00
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Le tudod törölni ezeket szerintem utólag.janek69 írta:Viszont ha újrarakom,akkor visszajön az a sok szemét. Ha tudnám,hogy később semmi hátrányát nem látom a dolognak,akkor tutira így hagynám,de valószínűleg hallgatok rád és újratelepítem. Köszi!

- Damir
- Kiemelt 6. szint
SWF az flash fájl, ezt elvileg alapból meg kéne nyitni. Próbáltad már?speedygonzales írta: SWF kiterjesztésű. Jo lenne nekem pdf be is csak olvasni tudjam.
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
nem, ezek a tartalmak a fw-ben vannak és akkor kerülnek fel amikor felraksz egy fw-t. ez a c: formázása egész addig jó móka amíg majd rá nem jössz hogy nem működik a maps, a store, a qt-s programok és esetleg jönnek majd a furcsaságok a működésben. nem hiszem hogy megéri ennyit a plusz 100MB többlet hely, főleg úgy hogy ottvan a 16GB-os E: meghajtó.janek69 írta:Az nem lehetséges,hogy ezek a magyar tartalmak az e meghajtóról telepszenek,mert én azt legyalultam és pont ez történt az annán is amikor e formázást csináltattam. A widget hiba meg gondolom az lehet,hogy szeretné kitenni az iwiw-et és a többi vackot?
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Én kipróbáltam, megnyitja de nem lehet nagyítani.Damir írta:SWF az flash fájl, ezt elvileg alapból meg kéne nyitni. Próbáltad már?speedygonzales írta: SWF kiterjesztésű. Jo lenne nekem pdf be is csak olvasni tudjam.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy SIII
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Mizéria a 059D7G5 T-s Bellével kapcsolatban:
- egy másik fórumon azt írták, hogy a T nem fogja az N8-ra a Bellét biztosítani, marad a 22-es Anna,
- egy másik fórumon egy T-s alkalmazott nyilatkozta, hogy jelenleg tesztelés alatt van az N8-ra szánt Belle a T-nél.

- egy másik fórumon azt írták, hogy a T nem fogja az N8-ra a Bellét biztosítani, marad a 22-es Anna,
- egy másik fórumon egy T-s alkalmazott nyilatkozta, hogy jelenleg tesztelés alatt van az N8-ra szánt Belle a T-nél.

- Damir
- Kiemelt 6. szint
Akkor marad a pdf-é való alakításMrAngelo írta:Én kipróbáltam, megnyitja de nem lehet nagyítani.Damir írta:SWF az flash fájl, ezt elvileg alapból meg kéne nyitni. Próbáltad már?speedygonzales írta: SWF kiterjesztésű. Jo lenne nekem pdf be is csak olvasni tudjam.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 6 times
- Kapcsolat:
Nem egészen értem ennek mi a jelentőssége, a szolgáltatós verziók nem jobbak mint az alap csak tele vannak szemetelve + alkalmazásokkal amik sok esetben írásvédettek is sajnos, így csak a helyet foglalják, magyarul érdemesebb felrakni az euro3-mas verziót, de ha mégjobbat akarsz akkor ajánlom bladehu2 vagy Taylor munkáját!john33 írta:Mizéria a 059D7G5 T-s Bellével kapcsolatban:
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy SIII
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Nincs jelentősége, csak ez a szomorú helyzet a T-nél.liqquid írta:Nem egészen értem ennek mi a jelentőssége, a szolgáltatós verziók nem jobbak mint az alap csak tele vannak szemetelve + alkalmazásokkal amik sok esetben írásvédettek is sajnos, így csak a helyet foglalják, magyarul érdemesebb felrakni az euro3-mas verziót, de ha mégjobbat akarsz akkor ajánlom bladehu2 vagy Taylor munkáját!john33 írta:Mizéria a 059D7G5 T-s Bellével kapcsolatban:

Természetesen amikor megvettem az N8-ast, akkor 11-es t-s sw volt rajta, első dolgom volt az, hogy feltettem a 22-es sw-t phoenix-el, és az anna 1, 2 frissítéseket is.
A főzött romokkal sem lenne bajom, előtte bő egy évig használtam cechino N97-es romját, tökéletesen megy mai napig.
Azon filózok egy ideje, hogy most van egy 98%-ban tökéletesen működő N8-asom, és felesleges a Bellére való frissítés, a gyermekbetegségei miatt. Amire meg már kijön esetleg a bellére is valamiféle javítócsomag, addig ki tudja, mi lesz...

- speedygonzales
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n8 orange
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
rendben köszönömMrAngelo írta:Akkor marad a pdf-é való alakításDamir írta:SWF az flash fájl, ezt elvileg alapból meg kéne nyitni. Próbáltad már?speedygonzales írta: SWF kiterjesztésű. Jo lenne nekem pdf be is csak olvasni tudjam.
Én kipróbáltam, megnyitja de nem lehet nagyítani.