Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
janek69
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 24 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: janek69 »

Pözsó306 írta: Állj:tanúsítvány hibát ír ki,pedig szignóztam is és úgy sem jó!
Csináld meg a hackelést,mert másképpen nem fog menni.
Pözsó306
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Pözsó306 »

Schumy1 írta:Ami megtalálható az áruházban. azt lehozod, felteszed és leszeded. Akkor el fog tűnni.
Ami nincs fent az áruházban azt nem lehet.
Erre már én is rájöttem,csak tudnám,hogy akkor mi a f....sznak teszik bele a szoftverbe,ha még az áruházon sincs fent?! :stupid:
symbian7610
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 68 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: symbian7610 »

Pözsó306 írta:
Schumy1 írta:Ami megtalálható az áruházban. azt lehozod, felteszed és leszeded. Akkor el fog tűnni.
Erre már én is rájöttem,csak tudnám,hogy akkor mi a f....sznak teszik bele a szoftverbe,ha még az áruházon sincs fent?! :stupid:
Ha az e : meghajtón van a program....kapcsolódj a telefonal tároló módban s a privát mappában keresd meg s töröld..
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
janek69
2. szint
2. szint
Has thanked: 10 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: janek69 »

Van működő installserver patch N8-hoz ha valaki velem együtt jobban szereti ezt a módszert,mint a c: -re másolósat.
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=48380
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára janek69 2012-02-12 vas. 11:27:38-kor.
skip2989
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: skip2989 »

skip2989 írta:
Salmi írta:Próbáld újból visszarakni, de visszaállításnál csak az üzeneteket válaszd ki.
Már próbáltam, de úgy is csak 78 fogadott és 34 elküldött van meg a 974 fogadott és 497 elküldöttből! Először a névjegyekből is csak egy részét rakta vissza, de a szinkronizálás megoldotta. De az üzeneteket nem... Egyéb ötlet?
Egyébként a telefonon az NSU is csak százegynéhány üzenetet lát, csak az upgrade előtti szinkronból van a gépen az összes. Most néztem, a jegyzeteim közül is csak 4-et rakott vissza a kb. 22-ből! És ha nem tévedek nagyot, akkor a jegyzetekből, az sms-ekből és a névjegyekből is csak azokat pakolta vissza, amiket ezen a telefonon készítettem vagy módosítottam! Ami még anno az N95-ről került át, azokat szépen elfelejtette visszaállítani! Van mód visszarakni az NSU-ban számítógépen lévő üzeneteket?
Más: Eltűnt Bellén a menükből a "nyitott alkalmazások megjelenítése"! Csak a fizikai menü gomb nyomkodásával lehet előcsalni őket?
skip2989
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: skip2989 »

Hová lett belléből a bevitelben a nagybetűvel kezdés, de utána kisbetű... Ugyan mondat elején tudja, de nem lehet átváltani ilyenre!?
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

janek69 írta:Van működő installserver patch N8-hoz ha valaki velem együtt jobban szereti ezt a módszert,mint a c: -re másolósat.
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... ek&op=edit
ez a link a feltöltésre mutat, a program bővített nézetének linkjét másold be.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Pözsó306 írta:
azért hogy örülj hogy olyan extra alkalmazásokat kapsz ami még a store-ban sincs :) sajna van egy jópár cucc amit csak az uda fájl szerkesztésével lehet törölni. tegyél fel egy főzött romot azokban általában ki vannak gyalulva ezek az általában felesleges cuccok.
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

Sziasztok!
Kérdezném hogy ami Annán működött "aktív átírányítás értesítő eltávolítása" az Bellére is rá lehet varázsolni?
liqquid
1. szint
1. szint
Has thanked: 23 times
Been thanked: 6 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: liqquid »

janek69 írta:
liqquid írta:
janek69 írta:Feltettem a belle-re a kinetic scroll moddingot, azóta nem akad a scrollozás és sokkal jobb is lett,mindenkinek ajánlom akit zavar,hogy akadozik.
Engem nagyon zavar és bosszant, ezt hol találom, mert érdekelne?!
Feltettem a letöltésekbe: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=48375
Átalakítja a scrollozást,olyan lesz,hogy ha elindítod a görgetést,akkor az adott sebességgel folyamatosan megy,amígy nem állítod le. Magyarul,ha jó sok a fényképed és egy gyors mozdulattal megindítod,akkor viszonylag gyorsan az aljára tudsz jutni,nem kel folyamatosan pöckölni.Fontos,hogy telepítés után újra kell indítani a telefont. Már van tweak verzió is,ahol te állíthatod a paramétereket,de nem jöttem rá,hogyan kell feltenni.
Itt a forrás: http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=55456.0
Egy érdekes dolog: Telepítés után próbából leszedtem és utána a gyári scroll sem akadt. :-)
Hát nem lettem tőle elájulva, más rendszereken sokkal gördülékenyebb gyorsabb, stb... szóval mind jobb mint ez, max megpróbálok tweaks-ba tökölni vele, hátha be tudom lőni valami jobbra, bár most néztem és találtam még párat, 1.nek még kipróbálgatom, azért köszi :)
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”