Csináld meg a hackelést,mert másképpen nem fog menni.Pözsó306 írta: Állj:tanúsítvány hibát ír ki,pedig szignóztam is és úgy sem jó!
Nokia N8-00
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 24 times
Re: Nokia N8-00
- Pözsó306
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Erre már én is rájöttem,csak tudnám,hogy akkor mi a f....sznak teszik bele a szoftverbe,ha még az áruházon sincs fent?!Schumy1 írta:Ami megtalálható az áruházban. azt lehozod, felteszed és leszeded. Akkor el fog tűnni.
Ami nincs fent az áruházban azt nem lehet.

- symbian7610
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 39 times
Ha az e : meghajtón van a program....kapcsolódj a telefonal tároló módban s a privát mappában keresd meg s töröld..Pözsó306 írta:Erre már én is rájöttem,csak tudnám,hogy akkor mi a f....sznak teszik bele a szoftverbe,ha még az áruházon sincs fent?!Schumy1 írta:Ami megtalálható az áruházban. azt lehozod, felteszed és leszeded. Akkor el fog tűnni.
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
-
- 2. szint
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 24 times
Van működő installserver patch N8-hoz ha valaki velem együtt jobban szereti ezt a módszert,mint a c: -re másolósat.
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=48380
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=48380
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára janek69 2012-02-12 vas. 11:27:38-kor.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 0
Egyébként a telefonon az NSU is csak százegynéhány üzenetet lát, csak az upgrade előtti szinkronból van a gépen az összes. Most néztem, a jegyzeteim közül is csak 4-et rakott vissza a kb. 22-ből! És ha nem tévedek nagyot, akkor a jegyzetekből, az sms-ekből és a névjegyekből is csak azokat pakolta vissza, amiket ezen a telefonon készítettem vagy módosítottam! Ami még anno az N95-ről került át, azokat szépen elfelejtette visszaállítani! Van mód visszarakni az NSU-ban számítógépen lévő üzeneteket?skip2989 írta:Már próbáltam, de úgy is csak 78 fogadott és 34 elküldött van meg a 974 fogadott és 497 elküldöttből! Először a névjegyekből is csak egy részét rakta vissza, de a szinkronizálás megoldotta. De az üzeneteket nem... Egyéb ötlet?Salmi írta:Próbáld újból visszarakni, de visszaállításnál csak az üzeneteket válaszd ki.
Más: Eltűnt Bellén a menükből a "nyitott alkalmazások megjelenítése"! Csak a fizikai menü gomb nyomkodásával lehet előcsalni őket?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 0
Hová lett belléből a bevitelben a nagybetűvel kezdés, de utána kisbetű... Ugyan mondat elején tudja, de nem lehet átváltani ilyenre!?
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
ez a link a feltöltésre mutat, a program bővített nézetének linkjét másold be.janek69 írta:Van működő installserver patch N8-hoz ha valaki velem együtt jobban szereti ezt a módszert,mint a c: -re másolósat.
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... ek&op=edit
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
azért hogy örülj hogy olyan extra alkalmazásokat kapsz ami még a store-ban sincsPözsó306 írta:Erre már én is rájöttem,csak tudnám,hogy akkor mi a f....sznak teszik bele a szoftverbe,ha még az áruházon sincs fent?!Schumy1 írta:Ami megtalálható az áruházban. azt lehozod, felteszed és leszeded. Akkor el fog tűnni.

- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Sziasztok!
Kérdezném hogy ami Annán működött "aktív átírányítás értesítő eltávolítása" az Bellére is rá lehet varázsolni?
Kérdezném hogy ami Annán működött "aktív átírányítás értesítő eltávolítása" az Bellére is rá lehet varázsolni?
-
- 1. szint
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 6 times
- Kapcsolat:
Hát nem lettem tőle elájulva, más rendszereken sokkal gördülékenyebb gyorsabb, stb... szóval mind jobb mint ez, max megpróbálok tweaks-ba tökölni vele, hátha be tudom lőni valami jobbra, bár most néztem és találtam még párat, 1.nek még kipróbálgatom, azért köszijanek69 írta:Feltettem a letöltésekbe: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=48375liqquid írta:Engem nagyon zavar és bosszant, ezt hol találom, mert érdekelne?!janek69 írta:Feltettem a belle-re a kinetic scroll moddingot, azóta nem akad a scrollozás és sokkal jobb is lett,mindenkinek ajánlom akit zavar,hogy akadozik.
Átalakítja a scrollozást,olyan lesz,hogy ha elindítod a görgetést,akkor az adott sebességgel folyamatosan megy,amígy nem állítod le. Magyarul,ha jó sok a fényképed és egy gyors mozdulattal megindítod,akkor viszonylag gyorsan az aljára tudsz jutni,nem kel folyamatosan pöckölni.Fontos,hogy telepítés után újra kell indítani a telefont. Már van tweak verzió is,ahol te állíthatod a paramétereket,de nem jöttem rá,hogyan kell feltenni.
Itt a forrás: http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=55456.0
Egy érdekes dolog: Telepítés után próbából leszedtem és utána a gyári scroll sem akadt. :-)