Nokia N9

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
CsCsabesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 6 times

Re: Nokia N9

Hozzászólás Szerző: CsCsabesz »

Az ám, magyar fórumon magyarul tessék értekezni! Tényleg, mi a francot jelent ez az UTFG?
Más!
Ma voltam a tré-ben és megtapiztam a lumia 800-t. Pont az N9 mellé rakták ki :taps2:
Hát gyors, mint az állat! Gyorsabb a meego-nál is, de sokkal. Érdekes ez a csempe dolog is csak hát az N9 mellett kicsit unalmasnak tűnt.
Sajnos nem váltotta ki az "Akarom ezt a rohadt mobilt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" érzést.
Nem úgy, mint az N9. Most megint be vagyok sózva :D

Üdv Cs
levy76
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N9
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: levy76 »

moneytoo írta:Sziasztok,

N95-m volt. Lecseréltem egy N9-re. A névjegyeket képtelen vagyok átvinni. Próbáltam szinkronizálni bluetoothon keresztül, de az N9 képtelen adatokat leszedni a 95-ről. Lementettem a memória kártyára az N95-ben, de azt meg képtelen vagyok importálni N9-be. Fel tudom másolni a telefonra, de onnan hogyan tovább?
A PC suite nem kompatibilis az N9-l...
Hát ez van. Kövezzetek meg, de nem tudtam megoldani.
Ha van ötletetek, kérem osszátok meg.
Köszönöm.
BT.-n küld át ugy kezeli,csak el kell menteni mind kettőbe vlc fájl-ként van a névjegyzék.
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Maradjunk szigorúan a témánál. Vitázni privátban (vagy személyesen is felőlem ;))!
Walron
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 10+ 512 GB
Has thanked: 16 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Walron »

Nos egy kérdés: Android (Galaxy S) -> MeeGo (N9) vélemények érdekelnek, hogy sztetek érdemes-e "váltani"?
Vagyis váltsak-e vagy maradjak adnroidnál (Galaxy S II v. Galaxy Note)?

Amilyen funkcióra szükségem van:
- Google fiók kezelése - minden névjegyzékem ott van, vagyis olyan jól kezelje az ottani névjegyzéket, mint 1 androidos telefon.
- Mobilnet megosztás WiFi hotspotként esetleg kábelen is.
- Navigáció

Előre is köszönet!
Kis történelem: Siemens M35i -> Nokia 3310 -> Nokia 3410i -> Nokia 3510i -> Nokia 6610i -> Sony-Ericsson K700i -> Nokia E51 -> Nokia N95 -> Samsung I8910 8GB -> Ericsson T28 -> Samsung Galaxy I9100 8 GB -> HTC One X
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

CsCsabesz írta:Az ám, magyar fórumon magyarul tessék értekezni! Tényleg, mi a francot jelent ez az UTFG?
Más!
Ma voltam a tré-ben és megtapiztam a lumia 800-t. Pont az N9 mellé rakták ki :taps2:
Hát gyors, mint az állat! Gyorsabb a meego-nál is, de sokkal. Érdekes ez a csempe dolog is csak hát az N9 mellett kicsit unalmasnak tűnt.
Sajnos nem váltotta ki az "Akarom ezt a rohadt mobilt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" érzést.

Üdv Cs
Gondolom a nagysikerű RTFM (read the fucking manual) után use the fucking google... Valami nagyon nagytudású fórumozó találhatja ki ezeket a civilizált nyugaton. :D
csacsi67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52 N9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 16 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: csacsi67 »

Walron írta:Nos egy kérdés: Android (Galaxy S) -> MeeGo (N9) vélemények érdekelnek, hogy sztetek érdemes-e "váltani"?
Vagyis váltsak-e vagy maradjak adnroidnál (Galaxy S II v. Galaxy Note)?

Amilyen funkcióra szükségem van:
- Google fiók kezelése - minden névjegyzékem ott van, vagyis olyan jól kezelje az ottani névjegyzéket, mint 1 androidos telefon.
- Mobilnet megosztás WiFi hotspotként esetleg kábelen is.
- Navigáció

Előre is köszönet!
A fiok kezelés tökéletes .Igaz néha a jelszavad elfelejti.Általános hiba.Szinkronizálhatod a névjegyzéket.
Wifi hotspot kiváló .Kábelen nem probáltam de szerintem nem lehet.Most jött rá ki a nokia suite ha kezeli már az n9-et idáig nem kezelte.
Navigácion van mit javitani.Nem lehet szinte semmit rajta állitani.A GPS érzékenysége tökéletes.
moneytoo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy SIII
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: moneytoo »

Sziasztok,

Még a navigációval lenne pár kérdésem.

1. be lehet-e állítani, hogy ne csak autópályán (fizetős) haladhassak?
2. van-e olyan tervezési módja, hogy rövidebb, gyorsabb, stb.?
3. ha a telefon beállításoknál bekapcsolom a "Készülék helymeghatározását", akkor navigál csak, de jár-e ez bármilyen telefonos szolgáltató felé fizetendő adatközléssel?

Frissítettem a térképeket, de most csak akkor akar útvonalat tervezni, hogy ha csatlakozom a netre. Újraindítottam már.

Köszönöm.
csacsi67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52 N9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 16 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: csacsi67 »

3. ha a telefon beállításoknál bekapcsolom a "Készülék helymeghatározását", akkor navigál csak, de jár-e ez bármilyen telefonos szolgáltató felé fizetendő adatközléssel?

Frissítettem a térképeket, de most csak akkor akar útvonalat tervezni, hogy ha csatlakozom a netre. Újraindítottam már.

Köszönöm.
Nem
Nincs
Nem.GPS-helymeghatározás készülek helymeghatározást ne engedélyezd.
Nálam keres offline modban is .Én még nem tudtam rajta térkpet frissiteni.Én nem tudom ,hogy Te hogyan frissitettél mert nekem miota meg azota nem engedte frissiteni.Most néztem meg pont.Térképek majd a 3 pötty térképek kezelése itt magyarország klikelsz és kiirja hogy ez a térkép elérhetö offline használathoz.Frissitések keresésére nincs frissebb változat.
These users thanked the author csacsi67 for the post:
moneytoo (2012-01-22 vas. 18:11:27)
Rating: 2.63%
CsCsabesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: CsCsabesz »

djzolko írta:
CsCsabesz írta:Az ám, magyar fórumon magyarul tessék értekezni! Tényleg, mi a francot jelent ez az UTFG?
Más!

Üdv Cs
Gondolom a nagysikerű RTFM (read the fucking manual) után use the fucking google... Valami nagyon nagytudású fórumozó találhatja ki ezeket a civilizált nyugaton. :D
Kösz. Már elégedetten tekintek vissza majd az éltemre ezzel a tudással a birtokomban :D

Üdv Cs
moneytoo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy SIII
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: moneytoo »

csacsi67 írta:

Köszönöm.
Nem
Nincs
Nem.GPS-helymeghatározás készülek helymeghatározást ne engedélyezd.
Nálam keres offline modban is .Én még nem tudtam rajta térkpet frissiteni.Én nem tudom ,hogy Te hogyan frissitettél mert nekem miota meg azota nem engedte frissiteni.Most néztem meg pont.Térképek majd a 3 pötty térképek kezelése itt magyarország klikelsz és kiirja hogy ez a térkép elérhetö offline használathoz.Frissitések keresésére nincs frissebb változat.
A következő képpen frissítettem:
Térképek
Három pötty
Térképek kezelése
Jobb alsó sarok, három vonás, frissítések kezelése
Itt megmutatta, hogy van mindegyik telepítetthez frissítés, wifin letölt.

Amíg nem frissítettem keresett nekem is. Ettől függetlenül azt mondja, hogy offline használható... de ha beírom a keresőbe, hogy hová menjen, sajnálja, de csatlakozni kell.

Még kipróbálom a helymeghatározás nékül, csak belső gps-l. Egyébként miért kapcsoljam ki?

Köszi
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”