Nokia N97 mini
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97 mini
Üdv,mindenkinek. Csak egy kérdésem lenne egyenlöre. Mégpedig az hogy létezik ennél a telonál hogy nincs rajta+digitális zoom? MErt másik pl "n82". külön belehetett kapcsolni. Ezen nem találok ilyet. Üdv 

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
külön beállítási lehetőség nincsen. legalábbis én sem találtam.misi1 írta:Üdv,mindenkinek. Csak egy kérdésem lenne egyenlöre. Mégpedig az hogy létezik ennél a telonál hogy nincs rajta+digitális zoom? MErt másik pl "n82". külön belehetett kapcsolni. Ezen nem találok ilyet. Üdv
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- moco
- Fő moderátor
amúgy 2 programot szűrtem ki, hogy ezek miatt nem kapcsol be a teló.
az egyik a SWITCH OFF V1.00.S60V3 a másik pedig a Windows Live Messenger v5.502.1003 S60v5. ha ezt a kettőt kitörlöm, működik minden rendesen.
szerk: szóval semmilyen windows live msn progi és semmilyen switch off progit nem szeret.
az egyik a SWITCH OFF V1.00.S60V3 a másik pedig a Windows Live Messenger v5.502.1003 S60v5. ha ezt a kettőt kitörlöm, működik minden rendesen.
szerk: szóval semmilyen windows live msn progi és semmilyen switch off progit nem szeret.
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
Csak alap digitális zoom van rajta.misi1 írta:Üdv,mindenkinek. Csak egy kérdésem lenne egyenlöre. Mégpedig az hogy létezik ennél a telonál hogy nincs rajta+digitális zoom? MErt másik pl "n82". külön belehetett kapcsolni. Ezen nem találok ilyet. Üdv
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Teljesen mindegy, hogy van-e benne, vagy állítható-e. Semmi értelme a digitális zoomnak. Rontja a képek minőségét. Csak felnagyítja a pixeleket. Ezt utólag is megteheted, ha arra van szükséged.misi1 írta:Üdv,mindenkinek. Csak egy kérdésem lenne egyenlöre. Mégpedig az hogy létezik ennél a telonál hogy nincs rajta+digitális zoom? MErt másik pl "n82". külön belehetett kapcsolni. Ezen nem találok ilyet. Üdv

- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Hali. Nektek pontosan milyen tünetek jelentkeznem amikor nem kapcsol be?
Mert nekem most N79 sem akar bekapcsolni.. vagyis megvan a kézfogás, megjelenik az óra az asztalon, és ennyi itt várok már 10percce.. Nektek is ilyesmi a probléma? Már mint akiknek nem kapcsol be
akkor lehet hogy téynleg valami program zavar be..
Szerk: Közben memkártya nélkül bekapcsolt
Mert nekem most N79 sem akar bekapcsolni.. vagyis megvan a kézfogás, megjelenik az óra az asztalon, és ennyi itt várok már 10percce.. Nektek is ilyesmi a probléma? Már mint akiknek nem kapcsol be

Szerk: Közben memkártya nélkül bekapcsolt

A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

- macko
- 1. szint
- Has thanked: 4 times
Sziasztok!
Élőszőr is 2 napja Én is mini tulajdonossá váltam.
Az összeszerelés egész jó, de ezzel kapcsolatban csak lenne egy kérdésem: Nyitott állapotban a nyilak melletti az az a lekerekített saroknál másnak is pattog a fém keret, ha megnyomja az ember fia?
Élőszőr is 2 napja Én is mini tulajdonossá váltam.

Az összeszerelés egész jó, de ezzel kapcsolatban csak lenne egy kérdésem: Nyitott állapotban a nyilak melletti az az a lekerekített saroknál másnak is pattog a fém keret, ha megnyomja az ember fia?
-
- 1. szint
Nekem nem.macko írta:Sziasztok!
Élőszőr is 2 napja Én is mini tulajdonossá váltam.![]()
- moco
- Fő moderátor
jaja, pontosan ugyan ez. bekapcsol, kijön a nokia felirat és annyi. a végtelenségig úgy marad. lefagy.rydair írta:Hali. Nektek pontosan milyen tünetek jelentkeznem amikor nem kapcsol be?
Mert nekem most N79 sem akar bekapcsolni.. vagyis megvan a kézfogás, megjelenik az óra az asztalon, és ennyi itt várok már 10percce.. Nektek is ilyesmi a probléma? Már mint akiknek nem kapcsol beakkor lehet hogy téynleg valami program zavar be..Szerk: Közben memkártya nélkül bekapcsolt
akksi ki, memóriakártya ki, akksi be, bekapcsol, memóriakártya be és jó.
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- moco
- Fő moderátor
gratula!macko írta:Sziasztok!Élőszőr is 2 napja Én is mini tulajdonossá váltam.![]()

nekem is mocorog egy picikét a bal oldalán alul. de nem akkora nagy gond ez szerintem.
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4